Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja dopiero dzisiaj z relacjami ze spacerku.
Fraszka gdy tylko zobaczyła szelki w moich rękach szalała z radości. Bez problemu dała się ubrać. Poza schroniskiem początkowo była trochę oszołomiona, rozglądała się wokoło, co jakiś czas zatrzymywała się i węszyła. Potem szła już spokojniej i dość grzecznie - bo jak to młody psiak to tu chciała powąchać to tam...
Gdy dołączyła do nas Basia z Chmurką Fraszka bardzo się ożywiła i koniecznie chciała robić to co Chmurka. Do kojca nie bardzo chciała wracać :shake: .
Test na kota zdała śpiewająco - powąchała go i pomachała ogonem.
To bardzo fajna psinka. Nie jest już taka mała, sięgała mi trochę ponad kolano, ale sądząc po łapach to już więcej chyba nie urośnie. Jej sylwetka i sposób poruszania się i wygląd mordki bardzo przypominają Małpkę. To taki prawie sznaucer średni :lol:

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przestańcie z tym dziękowaniem bo się zawstydzę...
Żeby tylko wreszcie ta aukcja była skuteczna, żeby Fraszka miała swój kąt, swoje zabawki, kocyki, miseczki, swoją pańcię/pańcia... swój dom, żeby ona kochała i była kochana...

Posted

_bubu_ napisał(a):
Był pierwszy telefon z allegro weszki, raczej nic z tego nie bedzie ale to znaczy , że aukcja jest skuteczna :) dzięki weszka !

mówisz o tym telefonie i o machoniowych łapach??

Posted

no bo Pan powiedział że fraszke na pewno odrzucili bo sie nie nadawała bo ma machoniowe końce łap a to jest wada.. nie pytaj mnie o co chodzi bo nie wiem :p