Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DariNka']Dziękuję Danusiu :)[/QUOTE]

za co kochana? przecież to Ty pokazujesz jej człowieka z lepszej strony:)
to Ty jesteś jej aniołem:) to Ty pokazałaś nam ją:) dziękuję Tobie za to wszystko i proszę wymiziaj ją ode mnie:):)

Posted

Wstawię jeszcze tu, może w końcu zrozumiesz, że nie zawsze cel uświęca środki. Dlaczego nie ma rozliczeń bazarku. Domagam sie od ciebie:

1. Dokładnych rozliczeń- czyli ile zebrałaś pieniędzy na Tibi i co za nie kupiłaś (faktury, scany).

2. Scanu wyceny od złotnika precjozów, które sprzedawałaś na bazarku twierdząc wielokrotnie, że są złote i srebrne

3. Dowodu, że Tibi je właśnie tę karmę zakupioną za nasze pieniądze.

Wyjaśnienia: dlaczego karmę dla Tibi trzymasz w domu? I co je Tibi gdy ciebie nie ma w schronisku? A wyjaśnienia, że w schronisku ukradliby karmę przeznaczoną dla Tibi obaliła inna wolontariuszka. Mnie nie stać na zapychanie kieszeni cwaniakom. Ja zostawiam na bazarkach kilkaset zł miesięcznie i chcę by te pieniądze trafiały do psiaków. Dla mnie osobiście uczciwość to priorytet w zyciu, który wpojony mi w dzieciństwie. Cel nie zawsze uświęca środki. Zapracowujesz na bana kochaniutka.

Posted

Tj. wątek mojej podopiecznej ze Schroniska proszę zatem o kulturę wypowiedzi i niepotrzebne niezaśmiecanie go.
Wszelkie sprawy dot. bazarku załatwiamy w wątku bazarku, a nie tutaj.
Jak może PANI przeczytać wyżej zaglądają tutaj ludzie, których łączy wspólna pasja - kochają zwierzęta i pomagają im jak tylko mogą więc proszę się dostosować.

Mnie nie stać na zapychanie kieszeni cwaniakom.
- proszę pamiętać, człowiek jest odpowiedzialny za każde wypowiedziane i napisane słowo!

Przepraszam tym samych wszystkie osoby, które "kibicują" Tibi za to, że muszę czytać takie wypowiedzi. I dziękuję Wam, że jesteście :)

Posted

Ponieważ po zakończeniu bazarku umieściłam rozliczenie tutaj, ale potem na prośbę moderatorki przeniosłam je na bazarek.
Tutaj są tylko dwa potwierdzenia wpłynięcia DATKÓW POZA BAZARKIEM, które przekazały na Tibi dwie cioteczki.

Posted

Przekleję to co napisałam również na wątku bazarku:

Ja już chyba ponownie napiszę, że jestem zadowolona z fantów, które kupiłam, nie potrzebuję żadnych skanów. Srebro ma wybite próby. Ogólnie wszystko jest śliczne :smile: Czekam na jeszcze jedną przesyłkę ;-)

DariNka - napisz w pierwszym poście bazarku ile dokładnie się uzbierało i za ile kupiłaś karmę :smile:

A na wątku Tibi w pierwszym lub drugim poście zrób rozliczenie:

Wpłaty:
- tyle i tyle - danusiadanusia
- tyle i tyle - "ktoś"
- tyle i tyle - z bazarku: i link do bazarku

Wydatki:
- tyle i tyle: karma (możesz wkleić skany faktur za zakupioną karmę)

Powodzenia!
:smile:

Posted

I jeszcze jedno - pamiętaj, że w jednym poście może być maksymalnie 5 zdjęć. To się tyczy również skanów faktur, więc można zamiast zdjęć dawać linki - odnośniki do zdjęć. Jak ktoś będzie chciał zobaczyć to sobie kliknie.

Posted

Niestety DariNka ma bana...

Jeśli ktoś ma kontakt ze schroniskiem i wie, co z psinką, którą się opiekuje DariNka, może choć kilka słów tutaj od czasu do czasu napisze??

Posted

Nie wiem czy to Daria, czy ktoś inny, ale ... Tibi popyla po boksie w kubraczku ;) Niestety nie miałam aparatu, a telefonem tak ruchomemu obiektowi zdjęcia nie dało się zrobić :<

[video]https://picasaweb.google.com/104712220127384825484/Rozne?authkey=Gv1sRgCNqpkYyjzL72xwE#58132679603774 73970[/video]

Posted

DariNka napisał(a):
Tak, to moja podopieczna :)
Ma akutalne ogłoszenia, aktualizuję na bieżąco. Dziękuję za przylepienie banerku :)
Hmm no pusto tutaj :( Co zrobić... Tyle psiaczków szuka domów i potrzebuje pomocy... Moja Tibi też dlatego cierpliwie czekaMY.

DariNKa pisala, ze Tibi ma aktualne ogloszenia :-)

Kurcze, tak mi szkoda tej suni. Chcialabym aby zdazyla przed zima do jakiegos fajnego domku!! :-)

Ciekawa jestem jak dlugo DariNKa bedzie miala bana:shake:

Posted

Tą karmą dzisiaj sama na prośbę Darii karmiłam sunię ponieważ Daria nie mogła być w schronisku.
I też mam zrobione zdjęcie tej karmy ale Gosia mnie uprzedziła :)