DariNka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Zrobię jutro razem z obiecanym filmikiem z dokarmiania i wrzucę :) Quote
wasabi81 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='DariNka']Zrobię jutro razem z obiecanym filmikiem z dokarmiania i wrzucę :)[/QUOTE] Witajcie kochane!! Ciesze sie ze pieniazki dotarly :-) Dziekuje Ci Danusiu za pomoc dla Tibi :calus: DariNko, wspaniale ze do niedzieli bedziesz codziennie w schronisku... Tibi ogromnie sie ucieszy!!:loveu: Quote
DariNka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Powiem Ci, że ze swoją strachliwością robi postępy. Jak wchodzę do izolatki to nie ucieka już w kąt tylko podchodzi się do mnie przywitać. Zauważyłam, że w boksie czuje się o wiele bezpiecznej niż na zewnątrz, ale to naturalne. Quote
wasabi81 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='DariNka']Powiem Ci, że ze swoją strachliwością robi postępy. Jak wchodzę do izolatki to nie ucieka już w kąt tylko podchodzi się do mnie przywitać. Zauważyłam, że w boksie czuje się o wiele bezpiecznej niż na zewnątrz, ale to naturalne.[/QUOTE] Cieszy mnie ze Tibi robi postepy... mysle ze Tobie juz zaufala i wie ze jej nie skrzywdzisz. A teraz to dopiero Cie polubi bo jej same pysznosci przynosisz ;-) Quote
danusiadanusia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 więc czekamy do jutra:) kochana dziewczynka :) i opiekunka też:) Quote
DariNka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 Zależy mi żeby szybko znalazła dobry dom, a nie siedziała w schronisku Bóg wie ile. A to jak szybko znajdzie dom zależy od tego jak szybko oswoi się na nowo z człowiekiem. Quote
danusiadanusia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='DariNka']Zależy mi żeby szybko znalazła dobry dom, a nie siedziała w schronisku Bóg wie ile. A to jak szybko znajdzie dom zależy od tego jak szybko oswoi się na nowo z człowiekiem.[/QUOTE] więc proszę pracuj nad nią:):) jesteś kochana:) w moim avatarku jest moja - kiedyś dzika a dzisiaj tylko bojaźliwa Lusia:) [B]ludzie nie wiedzą, że jak taki pies pokocha to na zabój[/B]:):) powodzenia dziewczynki Quote
DariNka Posted November 8, 2012 Author Posted November 8, 2012 NIE dziękujemy! żeby nie zapeszyć Danusiu :) Tak, widziałam Twoją. Słodka. Też mam sunię ze Schroniska, która wiele przeszła, a dzisiaj tryska energią i szczęściem. Takie psy to najwierniejsi Przyjaciele człowieka. Quote
danusiadanusia Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 [quote name='DariNka']NIE dziękujemy! żeby nie zapeszyć Danusiu :) Tak, widziałam Twoją. Słodka. Też mam sunię ze Schroniska, która wiele przeszła, a dzisiaj tryska energią i szczęściem. Takie psy to najwierniejsi Przyjaciele człowieka.[/QUOTE] nasza malutka odnajdzie też swojego człowieka:), ale musi być bardzo wyrozumiały dla Tibi i dać jej czas:) jeśli ktoś się taki znajdzie to będzie to najlepsza Jego inwestycja:):) Quote
danusiadanusia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 witam:) melduję , że wpłata już zrobiona:):) Quote
DariNka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Dziękuję ślicznie Danusiu, zaraz sprawdzę, czy mam ją na koncie :) A oto aktualne zdjęcie Tibi. Jakość słaba bo robione telefonem, ale może jutro uda mi się poprosić kogoś o zrobienie jej nowych zdjęć więc zamieszczę w pierwszym poście. To zdjęcie jest robocze ;) ale widać, na nim postępy w przybieraniu masy ciała. Ja to widzę gołymi oczami i naprawdę aż mi się buzia sama zaczyna uśmiechać :) oby tak dalej! :) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-MO07S4_mzx4/UJ0oB50qEwI/AAAAAAAAAiE/91s_pPQLHuA/s600/Zdjęcie0861.jpg[/IMG] Quote
wasabi81 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Zagladam do Tibi :-) DarinKo, wstawilas na pierwszej stronie potwierdzenie mojego przelewu... Czy moglabys zamazac jakos moje dane osobiste? Ja nie mam problemu z tym ze widac moje imie, ale nie chcialabym aby byl widoczny moj adres i numer konta... Polecam rowniez zamazac twoj nr. konta... Nigdy nie wiadomo czy ktos nie wpadnie na glupie pomysly ;-) Quote
wasabi81 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='DariNka']Dziękuję ślicznie Danusiu, zaraz sprawdzę, czy mam ją na koncie :) A oto aktualne zdjęcie Tibi. Jakość słaba bo robione telefonem, ale może jutro uda mi się poprosić kogoś o zrobienie jej nowych zdjęć więc zamieszczę w pierwszym poście. To zdjęcie jest robocze ;) ale widać, na nim postępy w przybieraniu masy ciała. Ja to widzę gołymi oczami i naprawdę aż mi się buzia sama zaczyna uśmiechać :) oby tak dalej! :) [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-MO07S4_mzx4/UJ0oB50qEwI/AAAAAAAAAiE/91s_pPQLHuA/s600/Zdjęcie0861.jpg[/IMG][/QUOTE] Obejrzalam jeszcze raz zdjecia z galerii i faktycznie Tibi jakby ciut przybrala na wadze :-) Quote
DariNka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 No mówię :) Danusiu przelew jeszcze nie dotarł. Pewnie jutro dojdzie. Quote
danusiadanusia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='DariNka']No mówię :) Danusiu przelew jeszcze nie dotarł. Pewnie jutro dojdzie.[/QUOTE] ja wpłatę zrobiłam w punkcie opłat, więc myślę, że dopiero w poniedziałek będzie na pewno! słodka dziewczynka:) i kochana opiekunka:) Quote
DariNka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Acha, ok Danusiu. Na pewno pojawi się ona w rozliczeniu :) Pozdrawiam i miłego weekendu życzę! Quote
wasabi81 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='wasabi81']Zagladam do Tibi :-) DarinKo, wstawilas na pierwszej stronie potwierdzenie mojego przelewu... Czy moglabys zamazac jakos moje dane osobiste? Ja nie mam problemu z tym ze widac moje imie, ale nie chcialabym aby byl widoczny moj adres i numer konta... Polecam rowniez zamazac twoj nr. konta... Nigdy nie wiadomo czy ktos nie wpadnie na glupie pomysly ;-)[/QUOTE] Chyba przeoczylas moj post ;-) Quote
DariNka Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Fakt, przeoczyłam. Dziękuję za spamik ;) Oczywiście zaraz to zmienię. Quote
danusiadanusia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 a co tu tak pusto? jak dziewczynka się ma? Quote
DariNka Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Dziewczynka się ma coraz lepiej :) Od dzisiaj dostaje kolejną dawkę diety, tj. Royal Energy. Przybiera na wadze w oczach. Jak tylko bd miała jej zdjęcia z soboty wrzucę na dogo. Quote
wasabi81 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Odwiedzam Malenka Tibi przed snem :-) Quote
DariNka Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 A ja rano dziękuję za odwiedziny :) Quote
danusiadanusia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 czy moja wpłata już dotarła:) witajcie kochane:) Quote
DariNka Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Tak Danusiu, zerknij w pierwszy post :) Quote
Recommended Posts