Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DariNka']Zrobię jutro razem z obiecanym filmikiem z dokarmiania i wrzucę :)[/QUOTE]

Witajcie kochane!! Ciesze sie ze pieniazki dotarly :-)
Dziekuje Ci Danusiu za pomoc dla Tibi :calus:

DariNko, wspaniale ze do niedzieli bedziesz codziennie w schronisku... Tibi ogromnie sie ucieszy!!:loveu:

Posted

Powiem Ci, że ze swoją strachliwością robi postępy. Jak wchodzę do izolatki to nie ucieka już w kąt tylko podchodzi się do mnie przywitać. Zauważyłam, że w boksie czuje się o wiele bezpiecznej niż na zewnątrz, ale to naturalne.

Posted

[quote name='DariNka']Powiem Ci, że ze swoją strachliwością robi postępy. Jak wchodzę do izolatki to nie ucieka już w kąt tylko podchodzi się do mnie przywitać. Zauważyłam, że w boksie czuje się o wiele bezpiecznej niż na zewnątrz, ale to naturalne.[/QUOTE]

Cieszy mnie ze Tibi robi postepy... mysle ze Tobie juz zaufala i wie ze jej nie skrzywdzisz.
A teraz to dopiero Cie polubi bo jej same pysznosci przynosisz ;-)

Posted

Zależy mi żeby szybko znalazła dobry dom, a nie siedziała w schronisku Bóg wie ile.
A to jak szybko znajdzie dom zależy od tego jak szybko oswoi się na nowo z człowiekiem.

Posted

[quote name='DariNka']Zależy mi żeby szybko znalazła dobry dom, a nie siedziała w schronisku Bóg wie ile.
A to jak szybko znajdzie dom zależy od tego jak szybko oswoi się na nowo z człowiekiem.[/QUOTE]

więc proszę pracuj nad nią:):) jesteś kochana:) w moim avatarku jest moja - kiedyś dzika a dzisiaj tylko bojaźliwa Lusia:) [B]ludzie nie wiedzą, że jak taki pies pokocha to na zabój[/B]:):) powodzenia dziewczynki

Posted

NIE dziękujemy! żeby nie zapeszyć Danusiu :)
Tak, widziałam Twoją. Słodka. Też mam sunię ze Schroniska, która wiele przeszła, a dzisiaj tryska energią i szczęściem.
Takie psy to najwierniejsi Przyjaciele człowieka.

Posted

[quote name='DariNka']NIE dziękujemy! żeby nie zapeszyć Danusiu :)
Tak, widziałam Twoją. Słodka. Też mam sunię ze Schroniska, która wiele przeszła, a dzisiaj tryska energią i szczęściem.
Takie psy to najwierniejsi Przyjaciele człowieka.[/QUOTE]

nasza malutka odnajdzie też swojego człowieka:), ale musi być bardzo wyrozumiały dla Tibi i dać jej czas:) jeśli ktoś się taki znajdzie to będzie to najlepsza Jego inwestycja:):)

Posted

Dziękuję ślicznie Danusiu, zaraz sprawdzę, czy mam ją na koncie :)
A oto aktualne zdjęcie Tibi. Jakość słaba bo robione telefonem, ale może jutro uda mi się poprosić kogoś o zrobienie jej nowych zdjęć więc zamieszczę w pierwszym poście. To zdjęcie jest robocze ;) ale widać, na nim postępy w przybieraniu masy ciała. Ja to widzę gołymi oczami i naprawdę aż mi się buzia sama zaczyna uśmiechać :) oby tak dalej! :)

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-MO07S4_mzx4/UJ0oB50qEwI/AAAAAAAAAiE/91s_pPQLHuA/s600/Zdjęcie0861.jpg[/IMG]

Posted

Zagladam do Tibi :-)

DarinKo, wstawilas na pierwszej stronie potwierdzenie mojego przelewu... Czy moglabys zamazac jakos moje dane osobiste? Ja nie mam problemu z tym ze widac moje imie, ale nie chcialabym aby byl widoczny moj adres i numer konta...
Polecam rowniez zamazac twoj nr. konta... Nigdy nie wiadomo czy ktos nie wpadnie na glupie pomysly ;-)

Posted

[quote name='DariNka']Dziękuję ślicznie Danusiu, zaraz sprawdzę, czy mam ją na koncie :)
A oto aktualne zdjęcie Tibi. Jakość słaba bo robione telefonem, ale może jutro uda mi się poprosić kogoś o zrobienie jej nowych zdjęć więc zamieszczę w pierwszym poście. To zdjęcie jest robocze ;) ale widać, na nim postępy w przybieraniu masy ciała. Ja to widzę gołymi oczami i naprawdę aż mi się buzia sama zaczyna uśmiechać :) oby tak dalej! :)

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-MO07S4_mzx4/UJ0oB50qEwI/AAAAAAAAAiE/91s_pPQLHuA/s600/Zdjęcie0861.jpg[/IMG][/QUOTE]
Obejrzalam jeszcze raz zdjecia z galerii i faktycznie Tibi jakby ciut przybrala na wadze :-)

Posted

[quote name='DariNka']No mówię :)
Danusiu przelew jeszcze nie dotarł. Pewnie jutro dojdzie.[/QUOTE]

ja wpłatę zrobiłam w punkcie opłat, więc myślę, że dopiero w poniedziałek będzie na pewno! słodka dziewczynka:) i kochana opiekunka:)

Posted

[quote name='wasabi81']Zagladam do Tibi :-)

DarinKo, wstawilas na pierwszej stronie potwierdzenie mojego przelewu... Czy moglabys zamazac jakos moje dane osobiste? Ja nie mam problemu z tym ze widac moje imie, ale nie chcialabym aby byl widoczny moj adres i numer konta...
Polecam rowniez zamazac twoj nr. konta... Nigdy nie wiadomo czy ktos nie wpadnie na glupie pomysly ;-)[/QUOTE]

Chyba przeoczylas moj post ;-)

Posted

Dziewczynka się ma coraz lepiej :)
Od dzisiaj dostaje kolejną dawkę diety, tj. Royal Energy.
Przybiera na wadze w oczach.
Jak tylko bd miała jej zdjęcia z soboty wrzucę na dogo.