zerduszko Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 malawaszka napisał(a):no to niech mu te halunki takie już zostaną :lol: Zaproponowałam Damianowi ten zabieg drobny skoro efekty takie! :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 zerduszko napisał(a):Zaproponowałam Damianowi ten zabieg drobny skoro efekty takie! :diabloti: buuahahaha i co? podskoczył radośnie???? :roflt: Quote
zerduszko Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Dobrze, obudziły się w nim jakieś nowe zachowania :D Aaaa, waga 3,1 kg :] Quote
zerduszko Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Jagoda 3,6 kg. Sąsiadki kocur 9,1 :] a norwegi do 10? Zależy jaki kot. Myślę, że on do 5-6 kg dobije. Quote
agaga21 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='zerduszko'] Aaaa, waga 3,1 kg :][/QUOTE] to nasze mają podobną wagę. jak tam ranka? ładnie się goi? Quote
zerduszko Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Nie wiem, bo pierwszy raz mam kocura, jeszcze bez szwów. Mi się podoba ;) ale jeszcze trochę to potrwa, a miałam nadzieję, że może w weekend sie za nowym domem rozejrzymy? Quote
agaga21 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='zerduszko']Nie wiem, bo pierwszy raz mam kocura, jeszcze bez szwów. Mi się podoba ;) ale jeszcze trochę to potrwa, a miałam nadzieję, że może w weekend sie za nowym domem rozejrzymy?[/QUOTE] ale jak bez szwów? w sensie, że ukryte? Quote
zerduszko Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Nie ukryte tylko całkiem bez szwów. Taka metoda. Dziś dzwoniła Pani przypomnieć się, że ona czeka na Martina :shake: No i jak będzie dobrze, to chyba w sobotę przeprowadzka. Quote
agaga21 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='zerduszko']Nie ukryte tylko całkiem bez szwów. Taka metoda. Dziś dzwoniła Pani przypomnieć się, że ona czeka na Martina :shake: No i jak będzie dobrze, to chyba w sobotę przeprowadzka.[/QUOTE] a w jaki sposób wyciągają jajka??:crazyeye: to jest standard u kotów czy jakieś nowe metody? Quote
zerduszko Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 To jest inna metoda, nie wiem czy nowa ;) U psów też się ja stosuje. Robi się wszystko normalnie, cięcie... ale nie zszywa moszny. Podobno bomba :) Martin nie musiał nosić kołnierza, nie lizał. Quote
agaga21 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='zerduszko']To jest inna metoda, nie wiem czy nowa ;) U psów też się ja stosuje. U psów Robi się wszystko normalnie, cięcie... ale nie zszywa moszny. Podobno bomba :) Martin nie musiał nosić kołnierza, nie lizał.[/QUOTE] musze zapytać naszego weta czy też tak umie ;) Quote
Saththa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 ale jak to moszny? Tazzman miał jakies 2,5 czy 3 cm ciecie miedzy siusiakiem a moszną hmmm Quote
zerduszko Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 No tnie się też w różnych miejscach ;) http://kocia_stronka.republika.pl/rozne_takie/po_kastracji.jpg Quote
Saththa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='zerduszko']No tnie się też w różnych miejscach ;) http://kocia_stronka.republika.pl/rozne_takie/po_kastracji.jpg Aaaaaaaaaaaaa strasznie to wygladaaaaaa aaaa:eek2: Quote
malawaszka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 tiaaa w olkuszu tak kastrują psy - chlastają po mosznie nacięcie i potem te psy z ranami do boksów... potwory!!!! to na zdjęciu kota wygląda inaczej bo takie dwa maluśkie nacięcia, a tam zostawiają normalnie dziurę - potworność... Quote
zerduszko Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Mój chyba też ma większą ranę, ale to podobno jest lepsza metoda. Nie wiem, nie znam się. Quote
wilczy zew Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Saththa']ale jak to moszny? Tazzman miał jakies 2,5 czy 3 cm ciecie miedzy siusiakiem a moszną hmmm[/QUOTE] coś Ty :-o Kurdupel miał cięcie na mosznie i założone szwy Quote
wilczy zew Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='zerduszko']Mój chyba też ma większą ranę, ale to podobno jest lepsza metoda. Nie wiem, nie znam się.[/QUOTE] nie rozumiem,że ma ranę i nie wylizuje :hmmmm: Quote
Saththa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='wilczy zew']coś Ty :-o Kurdupel miał cięcie na mosznie i założone szwy[/QUOTE] No tak w polowie drogi miał cięcie. Tylko i wyłącznie. jejku dorbze ze miał jak miał bo na zawała bym zeszła :evil_lol: Quote
Recommended Posts