Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Nie wiem, bo pierwszy raz mam kocura, jeszcze bez szwów. Mi się podoba ;) ale jeszcze trochę to potrwa, a miałam nadzieję, że może w weekend sie za nowym domem rozejrzymy?[/QUOTE]

ale jak bez szwów? w sensie, że ukryte?

Posted

[quote name='zerduszko']Nie ukryte tylko całkiem bez szwów. Taka metoda.

Dziś dzwoniła Pani przypomnieć się, że ona czeka na Martina :shake: No i jak będzie dobrze, to chyba w sobotę przeprowadzka.[/QUOTE]

a w jaki sposób wyciągają jajka??:crazyeye:
to jest standard u kotów czy jakieś nowe metody?

Posted

To jest inna metoda, nie wiem czy nowa ;) U psów też się ja stosuje. Robi się wszystko normalnie, cięcie... ale nie zszywa moszny. Podobno bomba :) Martin nie musiał nosić kołnierza, nie lizał.

Posted

[quote name='zerduszko']To jest inna metoda, nie wiem czy nowa ;) U psów też się ja stosuje. U psów Robi się wszystko normalnie, cięcie... ale nie zszywa moszny. Podobno bomba :) Martin nie musiał nosić kołnierza, nie lizał.[/QUOTE]

musze zapytać naszego weta czy też tak umie ;)

Posted

tiaaa w olkuszu tak kastrują psy - chlastają po mosznie nacięcie i potem te psy z ranami do boksów... potwory!!!!
to na zdjęciu kota wygląda inaczej bo takie dwa maluśkie nacięcia, a tam zostawiają normalnie dziurę - potworność...

Posted

[quote name='wilczy zew']coś Ty :-o

Kurdupel miał cięcie na mosznie i założone szwy[/QUOTE]

No tak w polowie drogi miał cięcie. Tylko i wyłącznie. jejku dorbze ze miał jak miał bo na zawała bym zeszła :evil_lol: