ewu Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='toyota']Ja się Emira boję, bo oni często się awanturują :roll:.[/QUOTE] Uratowali Tessę, spytaj , Ty masz kontakt z pieskiem. Quote
iwonamaj Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 tel. 785 099 099, 601 300 726 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Może warto napisać lub zadzwonić... Quote
ewu Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych "EMIR", Zarząd Główny prezes Tomasz Sroczyński Oddział, ul. Słoneczna 4 96-321 Żabia Wola Tel. 601 300 726, 785 099 099 Tel/Fax 46 857 88 27 Quote
ewu Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='iwonamaj']tel. 785 099 099, 601 300 726 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Może warto napisać lub zadzwonić...[/QUOTE] Równocześnie szukałyśmy. Ja niestety rano mam zajęcia a o 16-tej zebranie . Proszę zadzwoń może Iwonko i poproś o pomoc, nawet lokalizacja jest odpowiednia. Mały umrze zanim coś znajdziemy:( Quote
iwonamaj Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Może od razu napiszę maila z zapytaniem, bo mam masę spraw na głowie z związku z wyjazdem do córki.... Quote
iwonamaj Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Chyba dzisiaj niczego więcej nie wymyślę :(... Jutro można jeszcze pisać po kolei do wszystkich DT czy któryś by przyjął chorego szczeniaka... Quote
malagos Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Jestem na zaproszenie ewu. Nie mogę pomóc, zakałapućkałam się w tymczasowiczów, zamiast jednej suni, mam aż trzy, w tym szczeniaka. Zdrowa, śliczna , ogłaszana i nie ma zapytania ani jednego! W domu mam, zamiast 3 swoich, aż sześć i to nie jest fajne. Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 podnosze! niestety czas nie jest naszym sprzymierzencem, pomocy! :sad: Quote
hop! Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='ewu']Nużycę się leczy niestety b. długo i lubi nawracać.[/QUOTE] Dokładnie tak jest. Szczeniak powinien trafić najpierw do kliniki, gdzie zostanie porządnie zdiagnozowany. Wygląda kiepsko - jest chudziutki, ma biegunkę. Czy jest pewność, że to nużyca? To może być coś zupełnie innego. Umieszczanie go w hotelu lub DT, gdzie są inne zwierzęta jest ryzykowne. Quote
iwonamaj Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Mam odpowiedź z Emira [FONT=Arial][SIZE=2]Witam Pani Iwono - niestey nie mam dostępu do dogomanii - prosze napisać gdzie przebywa szczeniak, w jakim jest wieku i czy możliwie jest dowiezienie go do nas jak najszybciej poz drawiam Krystyna Sroczyńska[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]ps będzie potrzebne wasze wsparcie w zbieraniu na jego leczenie; czekam na telefon lub maila[/SIZE][/FONT] ----- Original Message Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Więc udało się :multi: jak będzie wiadomo na jakie konto zbieramy to proszę o wiadomość Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='iwonamaj']Nr telefonu do Toyoty, pilnie![/QUOTE] zaraz dostarczę Quote
lika1771 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='iwonamaj']Nr telefonu do Toyoty, pilnie![/QUOTE]Podalam na pw. Quote
sonia1974 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='lika1771']Podalam na pw.[/QUOTE] ja też:lol: Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='iwonamaj']Mam odpowiedź z Emira [FONT=Arial][SIZE=2]Witam Pani Iwono - niestey nie mam dostępu do dogomanii - prosze napisać gdzie przebywa szczeniak, w jakim jest wieku i czy możliwie jest dowiezienie go do nas jak najszybciej poz drawiam Krystyna Sroczyńska[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]ps będzie potrzebne wasze wsparcie w zbieraniu na jego leczenie; czekam na telefon lub maila[/SIZE][/FONT] ----- Original Message[/QUOTE] ale Iwonko zalatwilas, gratulacje!!! :multi::multi::multi::loveu: Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 [quote name='ewu']A nie chcecie spytać Fundacji Emir? Leczyli Tessę, Łezkę, może biedakowi pomogą. [B]Ciotki nadajcie mu imię.[/B][/QUOTE] no i Ewunia na to wpadla!!! :multi::multi::multi: :loveu: Quote
iwonamaj Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Cioteczki, niczego nie załatwiłam, wysłałam w nocy tylko maila... Rozmawiałam z Toyotą, trzeba się zastanowić czy udźwigniemy sprawy finansowe- transport, leczenie... Lepszy byłby DT, bo nużyca jest do wyleczenia w warunkach domowych...Ale z drugiej strony nie mamy DT:shake:... Kółko się zamyka, maluch cierpi, choroba się rozwija... Co robić??? Quote
kolejna kobietka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 no ale za pobyt juz nie trzeba przeciez placic tak? tylko za leczenie malucha? Quote
Recommended Posts