Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halo,halo....Tina jest jeszcze bardzo chora....Walczy o swoje zdrowie i zycie...Trzeba pieniedzy i dobrych fluidów...
Prosimy o pomoc....
Wpisując się na tym watku nie zapominajcie o Tinusi...zbolałej,po operacji...

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelin ja własnie staram sie pomóc w zbiórce pieniędzy - niektóre osoby natomiast traktuja natomiast ten wątek jako próbe swoich zdolności erystycznych.:shake:

BARDZO PROSIMY O WPŁATY NA TINĘ!

Posted

Ludzie!!!!!!!!!!
Opanujcie Się - Przenieście Swoje żale I Złości Poza Wątek Suńki, Która Wciąż Walczy O życie!!!!!!
Zastanówcie Się Czy Jesteście Tu Z Miłości Do Zwierząt Czy Chęci Wyładowania Swojej Agresji... - Może Czasem Wystarczy Chwila Refleksji I Kilka Głębokich Oddechów???

Posted

Iwop, ja sie tylko boję powtórki z watku Dianki....
Na każdym normalnym watku jak jakas psia bida znajduje nowy domek-wszyscy się cieszą...A tam-masakra...
Bardzo się cieszyłam,że Tina pojechała do Pajuni..Po dwóch operacjach,zdrowa..
I co? Miejmy nadzieje,że Jej sie uda...i będzie zdrowa...

Posted

[quote name='Evelin']Czy wpłaty na afn? Nie moge za wiele,ale cos tam wyskrobię..
Aga,zapytam tak...Czy ten weterynarz ,który operował Tinke przynajmniej dowie sie o wynikach przeprowadzonej przez siebie operacji...Nóz się w kieszeni otwiera na jego nieodpowiedzialność i bezkarność.....
Mam nadzieję,że Tinka wróci do zdrowia...To jest najważniejsze...

Ps Arka a może napisz w końcu o kims cos dobrego...[/quote]

Jest to lekarz, który ma podpisaną umowę ze schroniskiem i ja nie mam nic do tego.

Oczywiście, że się dowie.

Posted

wlasnie dostalam nastepne karne 2 punkty od Neris:

Dear pajunia,

You have received an infraction at Dogomania Forum.

Reason: Atakowanie innych użytkowników
-------
Słowa typu "wredny", "podły" czy "parszywy" - nie powinny się pojawiać
-------

This infraction is worth 2 point(s) and may result in restricted access until it expires. Serious infractions will never expire.

All the best,
Dogomania Forum

Wiecie co kochani, mam dosc. Arka znalazla godna nasladowczynie, ktorej nie przeszkadzalo, gdy Arka wszystkich wokolo obrazala, ale moje nazwanie Arki- wredna , jej subtelna duszyczke, bardzo poruszylo. Po co ja , jak glupia, caly moj czas, psiakom poswiecam, staram sie ratowac tyle, ile jest mozliwe.
Po to, aby sie tylko narazac na wieczne pomowienia. :angryy: I na Towarzystwa Wzajemnej Adoracji.:angryy:
Istnieje jeszcze zycie poza psami, i konkluzja moja, zaczne teraz tym innym zyciem zyc.
Neris z pewnoscia bedzie w stanie taka ilosc psow przejac, ile ja do tej pory przejmowalam.
Powodzenia Neris.

Posted

Na razie nie widzę tych punktów w Twoim profilu...
Na temat Kółka Wzajemnych Adoracji nie mam ochoty się wypowiadać, jak większość...Pewnie moje zdanie jest Ci znane Pajuniu...:cool3:
A tym wszystkim się nie przejmuj...
Powiedz,jak tam Tina?

Posted

never, punkty sa, ale to juz nie ma znaczenia.

Jak widze, z chwila, gdy poprosilam o pomoc na zaplacenie leczenia Tinki, ten watek przestal byc interesujacy.
Nikogo nie interesuje, ze ja nie mam z czego zaplacic za leczenie Tinki.
Jaka to gorzka prawda dla mnie.
No coz, jakos to moze w ratach splace, bez Waszej pomocy.
Nie wiem dlaczego tak jest. Czy naprawde mysli sie, ze ja, poniewaz w Niemczech mieszkam, to musze byc milionerem.
Gdy inni o pomoc poprosza, i to tylko na jednego psa, zaraz sa bazarki wystawiane, cos sie zbiera. U Tinki nikogo to nie interesuje. Wrecz przeciwnie, Arka i Neris mi tylko punkty karne dawaly.
Gdy Milord byl w potrzebie, ile moglam, tyle wyslalalm, a malo to nie bylo. Gdy Tinka i ja jestesmy w potrzebie, to .........
Po takiej nauczce, wyglada na to, ze zadnych psow przejac nie bede mogla, nie stac mnie finansowo juz na to.
Ja jeszczer Galki nie moglam calkowicie splacic.
Szkoda, jestem rozgoryczona.:placz:

Posted

Pajunia, zobaczysz powoli wszystko się ułoży..Ja wczoraj już wysłałam troche pieniędzy na afn...
Myślę,że inni tez sie dołożą kto ile będzie mógł..Trzymaj się...
A tak swoją drogą-nie moge pojąć dogo...Dla mnie najważniejsze jest,że się pomaga jakimś zwierzetom i gdyby nawet ktoś wkurzał mnie do zywego a pomagał jakiejś psiej bidzie..zamknęłabym się,najwyżej poklęłabym pod nosem..najwazniejsze,ze jakies zwierzę zyskuje szanse na zycie.A tu-jakies kłótnie,punkty karne,obrażanie się...co to jest?? A w tle ciężko chory pies,który zyskał swoja szansę...
Ludzie opanujcie się...
Tinka trzymam kciuki za zdrówko...

Posted

Pajuniu ktoś musi być mądrzejszy! NA tych kłótniach na dogomanii najbardziej tracą psy.A chyba nie oto chodzi! Tak wiele już zrobiłaś dla Tinki(nie mówiąc o innych potrzebujących) Nie daj się prowokować!
Dziękujemy za wszystko i prosimy o jeszcze! A kaska na Tinkę powoli się zbiera! Dogomaniacy w kupie stanowią wielką siłę! A tylu jest podopiecznych w potrzebie! Muszą mieć na kogo liczyć (Ty pajuniu jesteś oczywiście w 1 rządeczku, więc proszę w imieniu psiaków ... .Naprawdę na te wszystkie pyskówki szkoda zdrowia i energii, więc sobie powiedz, że Ci to zwisa kalafiorem i już)

Posted

Dzis Tina miala jeszcze badanie krwi, i ilosc leukocytow prawie jest na normalnym poziomie.:lol: Czyli jest duzo lepiej. Co prawda jeszcze antybiotyki dostaje, i w pezyszlym tygodniu jeszcze jedno badanie krwi bedzie miala, dla kontroli. Tinka juz prawie taka,jaka byla. Zaczyna podskakiwac , witajac rodzine Giseli. zaczela podwojnie jesc. Wiadomo, po tylu dniach glodowki, ma teraz wilczy apetyt. Czyli wszystko wyglada jak najlepiej. Oczywiscie jeszcze trzeba uwazac, musi kolnierz nosic, aby sobie szwow nie wyciagnela. Ale powoli zaczynam sie cieszyc i mysle, ze juz tylko lepiej moze byc.
Jak na razie rachunek ( Gisela mi przekazala telefonicznie) wyniosl 643,- €.

Posted

Pajuniu...nie denerwuj się...
nikt z nas Cię nie opuścił...
jestem studentką,ale coś na pewno wyskrobię,
choć mam chorego szczeniaka w domu na leczeniu...
A bazarek wystawię,jak dostanę paczkę..
spokojnie...
pomożemy...

Posted

Dzieki Lidka, tego samego tez bym sobie zyczyla. Przegladajac wypowiedzi co niektorych na watkach, oprocz, oh, jaki biedny, oraz hopania, nie znalazlam nic konstruktywnego, zadnej konkretnej pomocy psiakom. Jaka szkoda, ze te kolka wzajemnej adoracji, swoja " cenna" energie i czas, traca na wysylanie mi punktow i ostrzezen, zamiast chocby jednemu psu pomoc. No tak, sorry, pomagaja wirtualnie, hopajac watki. Zaiste , wielka to pomoc. Ciekawe, ilu psom rzeczywiscie pomogly?.
Do was wspaniale" forumowiczki z w/w kolka , wierzcie mi, te wasze punkty i ostrzezenia mi kolo siedzenia lataja. Ja przynajmniej mam ta satysfakcje, ze juz setkom psow pomoglam , czy wyscie choc jednemu pomogly?:angryy:
Zapraszam do mnie, do przytuliska, tam mozecie sie wykazac, w sposob rzeczywisty, nie wirtualny, pomagajac psom. Nam , przy tej ilosci psow, ktorym naprawde pomagamy, kazda para rak sie przyda. Ciekawe, ktora z was sie u nas zjawi , aby pomoc ?:crazyeye::crazyeye:Czekam na propozycje i terminy przyjazdu.

Posted

o luuuudzie,nie było mnie tu 2 tygodnie i ciągle trafiam na dogo na jatki. :angryy:Czyżby to było odzwierciedleniem sytaucji w kraju? Ryba psuje się od głowy?
Najlepszym sposobem jest ignorowanie wypowiedzi takich osób jak Arka,ponieważ one są po prostu NIEEDUKOWALNE i na nic nasze wypowiedzi.Szkoda zdrowia i nerwów.
Pajuniu,wiadomo ile robisz dla psów i niech tak pozostanie.
Gdzie wpłacic pieniądze na Tinkę?

Posted

[quote name='Poker']o luuuudzie,nie było mnie tu 2 tygodnie i ciągle trafiam na dogo na jatki. :angryy:Czyżby to było odzwierciedleniem sytaucji w kraju? Ryba psuje się od głowy?
Najlepszym sposobem jest ignorowanie wypowiedzi takich osób jak Arka,ponieważ one są po prostu NIEEDUKOWALNE i na nic nasze wypowiedzi.Szkoda zdrowia i nerwów.
Pajuniu,wiadomo ile robisz dla psów i niech tak pozostanie.
Gdzie wpłacic pieniądze na Tinkę?[/quote]

Pajuni nie będzie przez miesiąc bo ma bana...
zapytam o konto przez gg i podam Ci na PW...

Posted

Trudno powstrzymac sie od jakichkolwiek komentarzy. Skoro te osoby, które dały bana pajuni sa takie wrażliwe dlaczego nie zareagowały na zachowanie Arki na wątku Dianki?
To co sie dzieje na dogo to przechodzi wszelkie pojęcie. niestety pajunia ma rację pisząc , że większość to osoby, które ograniczaja sie do pisania "hop, hop " piesku albo "jak ci dobrze za tęczowym mostem":shake:
Smutne.

Posted

[quote name='iwop']To co sie dzieje na dogo to przechodzi wszelkie pojęcie.
Smutne.[/quote]

[B][COLOR=green]Zwłaszcza to co się dzieje ostatnio ... [/COLOR][/B]
[B][/B]
[B][COLOR=#008000]Ale na wzajemne zacietrzewienie użytkowników niestety żaden mod Wam nie pomoże ... ani w tym wątku ani w żadnym innym.[/COLOR][/B]

Posted

Starsm sie nie wtrracac w spory...jednak nie zgadzam sie z opinia Pani Poker. Pani Arka bardzo mi pomagała i pomaga wspiera duchowo i rada jak inni Wspaniali dogomaniacy. Mysle ze nie powinnismy oczerniac innych nie znajac ich Na prawde.