Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yolanovi napisał(a):

Troszkę mało tych ogłoszeń ja dla swoich chłopaków wykupuje takie po 90 ogłoszeń i o aktywację na swojego maile proszę i sama je później odświeżam , ale ta osoba akurat zakończyła bazarek , pisałam ćzy po bazarkowo mi zrobi i czekam na odpowiedź

Posted

Ciotka od ogłoszeń zgodziła się zrobić po bazarkowo ogłoszenia , szykujcie tekst do ogłoszeń i zdjęcia .Czy aktywację i odświeżanie
ogłoszeń mam brać na swojego email ?

Posted

Co myslicie o takim tekscie ?

Kofi to psiak ktorego codziennośćią był strach ,gdy trafił do schroniska pies nie chodził tylko się czołgał ,wszystkim dookoła pokazywał brzuch jakby nam mowił nie rób mi krzywdy ja sie poddaje .Kofik nie wiedział ze ludzka ręka moze pogłaskac ,dac smakołyk .Dzis jest juz lepiej nie jest szokiem spacer po trawie ktora pies poznał dopiero w schronisku :-( Kofik juz nawet biega :smile: pobyt w schronisku i opieka dała sporo ale to jeszcze nie to Kofik potrzebuje swojego człowieka ktory da mu poczucie bezpieczeństawa i pokocha go ten pies wyczerpał juz limit cierpienia Teraz czeka i marzy ...o Tobie
Kofik ma nie całe 2 lata to średniej wielkosci pies jest wykastrowany zaczipowany zaszczepiony

Posted (edited)

mi sie podoba

edit

na jakie województwo ogłaszamy i główne miasto

gdzie dokładnie przebywa kofi

już wszystko wysłałam ciotce od ogłoszeń , jeszcze tylko potrzebne dane powyżej :lol:

Edited by sonia1974
Posted

Chociaż tak mogę strachulcowi pomóc ,żeby tylko skutek był . Strasznie mi Go żal bo pamiętam jak moja Misia umierała ze strachu jak Furciaszek przywiozła mi ją do domu , tak sie przez pół roku męczyła a dziś to awanturnica największa z całego stada chociaż zdystansowana nadal w stosunku do człowieka ,pewnie tak zostanie bo gwiazda ma już swoje lata

podałam lokalizację Kofisia :roll: