sonia1974 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Zuza 1 wspominała o towarzystwie dla Kofika , jakaś odważna sunia rzeczywiście pomogłaby w tych lękach .Te wypłoszki to naśladują odważniejsze psiaki :evil_lol: Quote
Justa i zwierzaki Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Boże , toz to tak jak moja Lara , juz jest pół roku u mnie a ciągle przeprasza że żyje , i nadal sie boi ... Przydał by mu sie dom spokojny , który bedzie z nim pracować , biedny :(:(:( Czym bliżej poznaje ludzi , tym bardziej kocham zwierzęta . Quote
sonia1974 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Moja Misia nadal daje się pogłaskać jednym palcem , śpi mi na nogach ale podejść do niej nie mogę bo się wycofuje .Zmiana jest i to kolosalna ale ufna w stosunku do człowieka pewnie nigdy nie będzie , jest u mnie od 15 miesięcy .Natomiast Fado człowiekowi ufa ale tyko takiemu którego zna a lęk przed kijami w reku , zmywarka , pralka, odkurzacz, łazienka ,nasz samochód w 80% pokonane .Burza i petardy chyba są nie do pokonania w jego przypadku . Latem jak zagrzmiało wskoczył mi przez okno (otwarte ) do domu :shake: ,To ciężka praca z takimi pieskami ale daje dużo satysfakcji .Gdybym nie miała 4 psiaków zabrałbym Kofisia na bdt , jedyna szansa w tym że Fado i Wacek znajdą ds Quote
szafra Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Może Kofi da radę !!!! Jest młody, powinno się udać. To rzeczywiście miałaś z Miśką ciężkie przejścia :shake:. Może Fado i Wacuś znajdą domki to byłaby szansa u Ciecie na BDT:cool3:. Quote
monika55 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Nie do pojęcia. On już chodzi prawie normalnie. Shanti cuda z tymi psiakami wyrabia, a izek ma czarodziejskie możliwości. Wstawię potem zdjęcia na dowód. Quote
szafra Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 (edited) Nasze złote serca :lol:, (przepraszam Cię Izuś, ale nie mogłam się powstrzymać :diabloti:). Edited October 6, 2012 by szafra Quote
monika55 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Nie do uwierzenia http:// http:// http:// Quote
sonia1974 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Jak się cieszę:sweetCyb: !!!!!!!!!!!!Tak trzymać Kofisiu z takim Ciotka szybko będziesz dumnie chodził Quote
izek77 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Martuś jasne !!!!!!:) pamiętam nasz pierwszy spacer z Kofikiem:) A Kofik coraz lepiej wczoraj też był na spacerku i byłam w lekkim szoku i zadyszce :)Psiak musiał być (tak mi się zdaje w jakieś klatce z której go nie wypuszczali)Kofek jest proludzki do granic jeszcze troszkę i domek dla chłopaka Chłopaczysko na czterech łapach stoi:multi: Quote
Justa i zwierzaki Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Wielki szacun :):):) W takim tępie to za kilka dni bedzie juz całkiem ok :) Quote
sonia1974 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Justa i zwierzaki']Wielki szacun :):):) W takim tępie to za kilka dni bedzie juz całkiem ok :)[/QUOTE] pewnie tak i na cito domu będzie trzeba szukać :loveu: cuda z Kofisiem robicie Quote
izek77 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Kofek ma kumpele w kojcu (znaczy chyba kumpele :) hah może to kumpel ) padało dziś tylko na chwilkę wpadłam do scheonu Kofek co chwile podchosził do miziania ,jest tak jak mówiła mi Marta że chłopak szybko z tego wyjdzie:) dziewczyna się zna :)) Jeszcze ciut ciut i Kofek będzie jak nowy :) dziękuje wszystkim i odwiedzajcie nas prosimy Kofek i Iza :) Quote
szafra Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 To ja odwiedzam Was :p. Wyjdzie, wyjdzie Izuś. Młody jest, ciekawy, tylko mu pokazać, że świat jest piękny i poleci do domku szybciutko :cool3:. Quote
ZUZA1 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='izek77']Kofek ma kumpele w kojcu (znaczy chyba kumpele :) hah może to kumpel ) padało dziś tylko na chwilkę wpadłam do scheonu Kofek co chwile podchosził do miziania ,jest tak jak mówiła mi Marta że chłopak szybko z tego wyjdzie:) dziewczyna się zna :)) Jeszcze ciut ciut i Kofek będzie jak nowy :) dziękuje wszystkim i odwiedzajcie nas prosimy Kofek i Iza :)[/QUOTE] Iza, Kofi wyglada na normalnego, więc pewnie siedzi z dziewczyną :eviltong:.Jest się do kogo przytulić.Oby im było dobrze razem Quote
izek77 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Tak jest Zuza ,Kofek to najnormalniejszy psiak na świecie już się poprawiam .TO NAPEWNO JEST DZIEWCZYNA Z KOFKIEM:lol:;) Quote
sonia1974 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='izek77']Tak jest Zuza ,Kofek to najnormalniejszy psiak na świecie już się poprawiam .TO NAPEWNO JEST DZIEWCZYNA Z KOFKIEM:lol:;)[/QUOTE] A co Wy Ciocie macie przeciwko kochającym inaczej ?:evil_lol: mizianka dla Kofiego !!!! Quote
izek77 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 W gruncie życie musi mieć swój smaczek...:diabloti: hahah wymiziam wymiziam:) Quote
monika55 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kiedy będzie czas na ogłaszanie?, jak sądzicie? Quote
sonia1974 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Jak Kofik będzie robił tak szybko postępy to lada moment znajdziecie mu domek :loveu: ciekawe jak będzie się zachowywał w domu albo chociaż po za schronem Quote
szafra Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kofi chyba jeszcze nie szczepiony, ale ogłoszenia chyba już można puścić. Quote
shanti Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Z Kofim siedzi Saba, oddana przez właścicieli. To ta co się tak szczerzyła na nowych kojcach. Smutna historia, adoptowana chyba z Chorzowskiego schronu jako szczeniak, przechodziła z rąk do rąk. Nieufna i strachliwa bidulka. Po sterylce. Quote
szafra Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Biedna Saba, może w naszym schronie znajdzie dobry dom już na zawsze. Nie dziwię się, że taka nieufna i chciała gryźć. Quote
sonia1974 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Podłe ludziska jak można oddać psiak :angryy: brak słów Quote
izek77 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 No Sabcia troszkę ludzi nie halo ,ale nie ma się co dziwić ! To się dziewczune z Kofikiem może na spacer uda wziąśc w sobotę Quote
shanti Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Pójdzie, pójdzie, już tak się nie szczerzy. Czasem tylko przy gwałtowniejszym ruchu ma odruch jakby chciała capnąć, ale się powstrzymuje. Musi po prostu zaufać. Quote
Recommended Posts