Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże , toz to tak jak moja Lara , juz jest pół roku u mnie a ciągle przeprasza że żyje , i nadal sie boi ...
Przydał by mu sie dom spokojny , który bedzie z nim pracować , biedny :(:(:( Czym bliżej poznaje ludzi , tym bardziej kocham zwierzęta .

Posted

Moja Misia nadal daje się pogłaskać jednym palcem , śpi mi na nogach ale podejść do niej nie mogę bo się wycofuje .Zmiana jest i to kolosalna ale ufna w stosunku do człowieka pewnie nigdy nie będzie , jest u mnie od 15 miesięcy .Natomiast Fado człowiekowi ufa ale tyko takiemu którego zna a lęk przed kijami w reku , zmywarka , pralka, odkurzacz, łazienka ,nasz samochód w 80% pokonane .Burza i petardy chyba są nie do pokonania w jego przypadku . Latem jak zagrzmiało wskoczył mi przez okno (otwarte ) do domu :shake: ,To ciężka praca z takimi pieskami ale daje dużo satysfakcji .Gdybym nie miała 4 psiaków zabrałbym Kofisia na bdt , jedyna szansa w tym że Fado i Wacek znajdą ds

Posted

Może Kofi da radę !!!! Jest młody, powinno się udać.
To rzeczywiście miałaś z Miśką ciężkie przejścia :shake:.
Może Fado i Wacuś znajdą domki to byłaby szansa u Ciecie na BDT:cool3:.

Posted

Martuś jasne !!!!!!:) pamiętam nasz pierwszy spacer z Kofikiem:)
A Kofik coraz lepiej wczoraj też był na spacerku i byłam w lekkim szoku i zadyszce :)Psiak musiał być (tak mi się zdaje w jakieś klatce z której go nie wypuszczali)Kofek jest proludzki do granic jeszcze troszkę i domek dla chłopaka

Chłopaczysko na czterech łapach stoi:multi:

Posted

[quote name='Justa i zwierzaki']Wielki szacun :):):) W takim tępie to za kilka dni bedzie juz całkiem ok :)[/QUOTE]

pewnie tak i na cito domu będzie trzeba szukać

:loveu: cuda z Kofisiem robicie

Posted

Kofek ma kumpele w kojcu (znaczy chyba kumpele :) hah może to kumpel ) padało dziś tylko na chwilkę wpadłam do scheonu Kofek co chwile podchosził do miziania ,jest tak jak mówiła mi Marta że chłopak szybko z tego wyjdzie:) dziewczyna się zna :)) Jeszcze ciut ciut i Kofek będzie jak nowy :) dziękuje wszystkim i odwiedzajcie nas prosimy Kofek i Iza :)

Posted

[quote name='izek77']Kofek ma kumpele w kojcu (znaczy chyba kumpele :) hah może to kumpel ) padało dziś tylko na chwilkę wpadłam do scheonu Kofek co chwile podchosził do miziania ,jest tak jak mówiła mi Marta że chłopak szybko z tego wyjdzie:) dziewczyna się zna :)) Jeszcze ciut ciut i Kofek będzie jak nowy :) dziękuje wszystkim i odwiedzajcie nas prosimy Kofek i Iza :)[/QUOTE]
Iza, Kofi wyglada na normalnego, więc pewnie siedzi z dziewczyną :eviltong:.Jest się do kogo przytulić.Oby im było dobrze razem

Posted

[quote name='izek77']Tak jest Zuza ,Kofek to najnormalniejszy psiak na świecie już się poprawiam .TO NAPEWNO JEST DZIEWCZYNA Z KOFKIEM:lol:;)[/QUOTE]

A co Wy Ciocie macie przeciwko kochającym inaczej ?:evil_lol:

mizianka dla Kofiego !!!!

Posted

Z Kofim siedzi Saba, oddana przez właścicieli. To ta co się tak szczerzyła na nowych kojcach. Smutna historia, adoptowana chyba z Chorzowskiego schronu jako szczeniak, przechodziła z rąk do rąk. Nieufna i strachliwa bidulka. Po sterylce.

Posted

Pójdzie, pójdzie, już tak się nie szczerzy. Czasem tylko przy gwałtowniejszym ruchu ma odruch jakby chciała capnąć, ale się powstrzymuje. Musi po prostu zaufać.