Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zekki ma na swoim koncie pierwszy incydent.
Wczoraj uciekł koleżance z boksu na korytarz. Przyprowadziła go spowrotem trzymając za szelki. Gdy wprowadzała go do boksu to się odwrócił i chciał dziabnąć.
Nie uznawał bym tego za kto wie co. To był jego drugi dzień w nowym miejscu z nowymi ludźmi, do tego stres z tym związany, a psy nie koniecznie muszą lubić zamykanie w jakimś pomieszczeniu - mniejszym czy większym. Mógł zachować się łagodniej, ale to jednak był zwyczajny odróch - obrona przed zniewoleniem.
Chciałem tylko wstawiać info na bierząco, ale ja specjalnie bym się tym nie przejmował, choć nie udaje, że nic się nie stało.
Trzeba obserwować dalej i być dobrej myśli:)

A tu wspomniane fotki:

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img339/4974/dsc0193ul.jpg[/IMG] [/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img24/2645/dsc0189gf.jpg[/IMG] [/IMG]

Posted (edited)

No Funfel nie szalej :mad:

ale mordeczka zadowolona i w podróży i w nowym miejscu szczególnie !

dziewczyny to całości Wam za bilety nie oddadzą , tylko częściowo ?

edit

napatrzeć sie nie mogę na niego na tych nowych zdjeciach :loveu:
Ciotki i Wujek czy Zeeki ma uszczerbek w języczku ? albo ślepa jestem ale tak mi się wydaje na drugim zdjęciu

Edited by sonia1974
Posted

[quote name='sonia1974']pewnie w bójce straciła , łobuz jeden[/QUOTE]

możliwe, że nie bo wcześniej miał cały jęzor a w boksie mieszkał samotnie. Wygląda na to, że sam sobie przegryzł:roll:

Posted

[quote name='sonia1974']
ile będziemy płacić za hotel dla gryzonia ?[/QUOTE]

450 (jedzonko w cenie). Płaci się zawsze pod koniec miesiąca, więc zrobimy chyba tak, że do końca lutego zapłacimy z Zekkusiowego konta a za cały marzec zapłaci fundacja.
W najbliższym czasie Kłapoucha wpłaci zaległe 100 zł ze starego bazarku;)

Posted

[quote name='Madź.']możliwe, że nie bo wcześniej miał cały jęzor a w boksie mieszkał samotnie. Wygląda na to, że sam sobie przegryzł:roll:[/QUOTE]

:crazyeye: sam , jeszcze nie słyszałam o takim przypadku :evil_lol: ma zdolności chłopak :lol:

Posted

[quote name='Madź.']450 (jedzonko w cenie). Płaci się zawsze pod koniec miesiąca, więc zrobimy chyba tak, że do końca lutego zapłacimy z Zekkusiowego konta a za cały marzec zapłaci fundacja.
W najbliższym czasie Kłapoucha wpłaci zaległe 100 zł ze starego bazarku;)[/QUOTE]

o kurczaki ogarniemy to wszystko jak skończy się zapas na koncie ? jest tylko 280 zł stałych aż się boję .

Posted

spokojnie, jestem dobrej myśli, kasy na razie sporo a bazary prężnie idą ;)
dostałam nowe wpłaty ;)
wujek&ciocia 15 PLN :-D
pucka69 10 PLN :-D
sonia1974 10 PLN :-D
dziekujemy :loveu: