Andzike Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Fantastyczne wieści :) uratowałyście kolejne psie istnienie :loveu: Quote
Emma53 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Nie zdążyłam się nacieszyć tą słodką psinką! Kirę szczęście nie opuszcza w ciągu dwóch tygodni znalazła DS. Państwo naprawdę super. Bardzo mili, odpowiedzialni i baaaaardzo kochający zwierzątka. Kiruniu niech cię to szczęście nie opuszcza przez cały czas. Dzisiaj rozmawiałam z panią Kiry. Mała jeszcze trochę zalękniona, boi się pana domu. Ona u mnie też bała się mężczyzn i chłopców. Na szczęście ma apetyt:crazyeye: więc będzie dobrze. Quote
Juldan Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Tak strasznie się cieszę:multi: Malutka bądź szczęśliwa:) Quote
Poker Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ale świetne wieści.Żeby tylko przestała się bać panów. Quote
Akrum Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Juldan napisał(a):Tak strasznie się cieszę:multi: Malutka bądź szczęśliwa:) Ewka, Ty nawet sobie nie marzyłaś o tak wspaniałym domku dla Kiry. Ona na prawdę trafiła jak pączek w maśle :) Mam nadzieję, że nowa rodzinka się tu kiedyś do nas odezwie. A jeśli nie, to i tak będziemy mieć wieści co jakiś czas :) I tu bym chciała jeszcze raz BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ p. DOROCIE ZA POLECENIE NASZEJ KIRY TAK SUPER DOMKOWI :) Quote
Recommended Posts