DOSIA_GRECIA Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) Misza to maleńka sunia którą znalazłam tydzień temu jak szukała jedzenia w rowie przy drodze z Nasielska do Pułtuska. Miszka waży 7,5 kg jest oceniona przez weterynarza na 2 lata , miała już szczeniaki. Prawdopodobnie szczeniaki zostały jej zabrane i zabite, Misza ma okropny stan zapalny sutków i anemię. Jest osłabiona i przeziębiona. Od tygodnia jest w trakcie leczenia. Na razie nie bardzo chce jeść i pić. Na szczęście udało się znaleźć dla niej BDT. Ale jej dług u weterynarzy rośnie w tej chwili jest już 203 zł. :( a jak na złość nic nie udaje się zebrać . Dlatego jak zwykle co tu dużo gadać szukam pomocy w ogłaszaniu małej i pomocy finansowej. Edited November 1, 2012 by DOSIA_GRECIA Quote
DOSIA_GRECIA Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 PODRZUCĘ MAŁĄ tylko jedna osoba tu zajrzała :( coraz bardziej się martwię. Quote
DOSIA_GRECIA Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Zapraszam na allegro na leczenie dla suni. Zapraszam do zakupu e-kartki, na allegro nie można już sprzedawać cegiełek to może sprzedaży e kartki mi nie zablokują. Można zatem kupić e-karteczkę od Miszki za piątaka na jej leczenie. http://allegro.pl/e-kartka-piekna-mala-sunia-chory-piesek-i2675305815.html Quote
sleepingbyday Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 hej! wywal banerek rysi, w końcu ma dom :-). i zrób miszce, przyda się :-). Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Ach to spojrzenie:loveu: Kolejna bidulka:( Quote
sleepingbyday Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 załamujące to, ale niestety czasem tak bywa, że trudno się przebić z psem do ludzkiej uwagi -tyle tej psiej nędzy na dogo. Quote
basiunia131 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Zaglądam do Miszy, na razie nie mam jak pomóc, ale będę zaglądać. Quote
DOSIA_GRECIA Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 można pomóc w ogłaszaniu.. jeśli jest ktoś chętny to proszę o wiadomość na pw to podeśle gotowy tekst i zdjęcia. Quote
sleepingbyday Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ludzie!!!! bazarek dla Miszki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233128-Zimno-ciemno-czas-na-film%21-Wspom%C3%B3%C5%BC-chor%C4%85-Miszk%C4%99-w-BDT-Do-8-10 zaglądać, zapraszać znajomych, podrzucać! Poproszę ;-) Quote
DOSIA_GRECIA Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Bardzo dziękuję :) sama już bazarku nie ogarnęłabym Quote
sonek666 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='DOSIA_GRECIA']można pomóc w ogłaszaniu.. jeśli jest ktoś chętny to proszę o wiadomość na pw to podeśle gotowy tekst i zdjęcia. Możesz do mnie podesłać. Wykupię Małej Pakiet Ogłoszeń na dogo :) Jakby co tutaj czy na maila: [email protected] Quote
asiuniab Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 zaglądam, biedna ta sunieczka, trzeba Jej pomóc i wspólnymi siłami spłacić dług; Quote
Nadziejka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zagladam do cudnej maluniej:iloveyou:pozdrawiam i sciskuniam mocno za zdrowenko :thumbs: Quote
DOSIA_GRECIA Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [quote name='sonek666']Możesz do mnie podesłać. Wykupię Małej Pakiet Ogłoszeń na dogo :) Jakby co tutaj czy na maila: [email protected] Bardzo dziękuje , i się cieszę na pewno wyślę zdjęcia i treść. Przepraszam ,ze dopiero teraz się odzywam ale miałam pracowite ostatnie dni i nawet nie miałam jak zajrzeć. Quote
DOSIA_GRECIA Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 A u Miszki nic :( głucho nikt nie dzwoni, nikt sie nie pyta nikt nie interesuje, Jak tsk dalej pójdzie to za chwile będzie problem co tu zrobić. A psina jest taka kochana i miła, i nie sprawia zadnych kłopotów w domu. Nie rozumiem dlaczego nikt jej nie chce :shake:. Żadnego telefonu z ogłoszeń. :( nowe zdjęcia Miszki na wydarzeniu https://www.facebook.com/home.php#!/events/147578038718358/ Quote
asiuniab Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='DOSIA_GRECIA']A u Miszki nic :( głucho nikt nie dzwoni, nikt sie nie pyta nikt nie interesuje, Jak tsk dalej pójdzie to za chwile będzie problem co tu zrobić. A psina jest taka kochana i miła, i nie sprawia zadnych kłopotów w domu. Nie rozumiem dlaczego nikt jej nie chce :shake:. Żadnego telefonu z ogłoszeń. :( nowe zdjęcia Miszki na wydarzeniu https://www.facebook.com/home.php#!/events/147578038718358/ znajdzie się amator na Miszkę; w końcu Ona aż tak długo nie szuka domu; będzie dobrze; Quote
ania14p Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Dosiu_Greciu, wysłałam na PW prośbę o nr konta, a o poduchę będę się martwić razem z Wami. Quote
ania14p Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Cegiełki się skończyły:placz:. Jeśli chodzicie do weta na Książęcą, to dajcie znać, przyjdziemy z Kasztanem może coś razem wymyślimy. Quote
iwonamaj Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Dołączyłam do wydarzenie na FB, zapraszam, udostępniam... Quote
Recommended Posts