Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiuniab napisał(a):
znajdzie się amator na miszkę; w końcu ona aż tak długo nie szuka domu; będzie dobrze;

nie bedę zdradzała jeszcze szczegółów ale mocno trzymajcie kciuki za księżniczkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

DOSIA_GRECIA napisał(a):
nie bedę zdradzała jeszcze szczegółów ale mocno trzymajcie kciuki za księżniczkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oj, trzymam! trzymam! z całych sił.

Posted

Ja też, ale tylko coby ta Fundacja mnie zaakceptowała i Kasztanek dogadał się ze swoją nową koleżanką bo nam brakuje drugiego psa (co najmniej drugiego!:evil_lol:

Posted

Niestety, Miszka nie zgodzi się z mim stadem, a jest za delikatna żeby zostawić ustalanie stosunków domowych na żywioł, bardzo nam smutno. Ona zdecydowanie nadaje się na jedynaczkę (jest taka delikatna i nieśmiała), a nie do zwariowanego stada.

Posted

Miszka jest już całą dobę w nowym domku Dlatego myślę ,że można już ogłosić. : Misza ma dom, została adoptowana. Będzie jedyna kochana , w domu nie ma żadnej konkurencji. Zamieszkała w Warszawie na Bemowie. Już się jakoś zaaklimatyzowała, polubiła domowników, włazi na kanapę i je kiełbaskę. :)

Posted

dokładnie z pudełka :) Pani się spóźniła z telefonem bo Miszka była już na wizycie w nowym domu, ale prewencyjnie poprosiłam Panią aby poczekała bo nigdy nie wiadomo. No i proszę. Pani we właściwym czasie i właściwym miejscu. I po wizycie ankiecie i telefonach okazało się że to strzał w 10. I tym sposobem zwolniło się miejsce w dt a to miejsce na wagę złota i kolejka psich potrzeb już się ustawia.

Posted

DOSIA_GRECIA napisał(a):
Miszka jest już całą dobę w nowym domku Dlatego myślę ,że można już ogłosić. : Misza ma dom, została adoptowana. Będzie jedyna kochana , w domu nie ma żadnej konkurencji. Zamieszkała w Warszawie na Bemowie. Już się jakoś zaaklimatyzowała, polubiła domowników, włazi na kanapę i je kiełbaskę. :)

Coś w tym Bemowie jest;)
Bardzo się cieszę, że Miszka już u siebie:multi:

Posted

Jeszcze nie ma zdjęć, ale pojechaliśmy po inną, która dzisiaj rano poszła do nowego domu, więc pobraliśmy, tę co wogóle nie myślała o adopcji (zupełnie nie wiemy dlaczego) jest urocza, całuśna, a że troszkę utyka to zupełnie nas nie rusza. Narobię zdjęć jak będzię ładniejsza pogoda, przypomnę sobie jak się je wkleja i zobaczycie Polę Negri!

Posted

Chcieliśmy małą sunię, ale nie dogadała się z nami, więc pojechaliśmy na Palch po inną małą, ale też już jej nie było, więc przyjechała do nas spora, brunnetka z połamaną nogę (już dawno), więc nieadopcyja, nieoperacyjna, ale już jast nasza!