Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Misza to maleńka sunia którą znalazłam tydzień temu jak szukała jedzenia w rowie przy drodze z Nasielska do Pułtuska. Miszka waży 7,5 kg jest oceniona przez weterynarza na 2 lata , miała już szczeniaki. Prawdopodobnie szczeniaki zostały jej zabrane i zabite, Misza ma okropny stan zapalny sutków i anemię. Jest osłabiona i przeziębiona. Od tygodnia jest w trakcie leczenia. Na razie nie bardzo chce jeść i pić. Na szczęście udało się znaleźć dla niej BDT. Ale jej dług u weterynarzy rośnie w tej chwili jest już 203 zł. :( a jak na złość nic nie udaje się zebrać . Dlatego jak zwykle co tu dużo gadać szukam pomocy w ogłaszaniu małej i pomocy finansowej.

Edited by DOSIA_GRECIA
Posted

[quote name='DOSIA_GRECIA']można pomóc w ogłaszaniu.. jeśli jest ktoś chętny to proszę o wiadomość na pw to podeśle gotowy tekst i zdjęcia.

Możesz do mnie podesłać. Wykupię Małej Pakiet Ogłoszeń na dogo :) Jakby co tutaj czy na maila: [email protected]

Posted

[quote name='sonek666']Możesz do mnie podesłać. Wykupię Małej Pakiet Ogłoszeń na dogo :) Jakby co tutaj czy na maila: [email protected]

Bardzo dziękuje , i się cieszę na pewno wyślę zdjęcia i treść. Przepraszam ,ze dopiero teraz się odzywam ale miałam pracowite ostatnie dni i nawet nie miałam jak zajrzeć.

• 2 weeks later...
Posted

A u Miszki nic :( głucho nikt nie dzwoni, nikt sie nie pyta nikt nie interesuje, Jak tsk dalej pójdzie to za chwile będzie problem co tu zrobić. A psina jest taka kochana i miła, i nie sprawia zadnych kłopotów w domu. Nie rozumiem dlaczego nikt jej nie chce :shake:. Żadnego telefonu z ogłoszeń. :( nowe zdjęcia Miszki na wydarzeniu

https://www.facebook.com/home.php#!/events/147578038718358/

Posted

[quote name='DOSIA_GRECIA']A u Miszki nic :( głucho nikt nie dzwoni, nikt sie nie pyta nikt nie interesuje, Jak tsk dalej pójdzie to za chwile będzie problem co tu zrobić. A psina jest taka kochana i miła, i nie sprawia zadnych kłopotów w domu. Nie rozumiem dlaczego nikt jej nie chce :shake:. Żadnego telefonu z ogłoszeń. :( nowe zdjęcia Miszki na wydarzeniu

https://www.facebook.com/home.php#!/events/147578038718358/

znajdzie się amator na Miszkę; w końcu Ona aż tak długo nie szuka domu; będzie dobrze;