Kamila Proc Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='ludwa']Przepraszam, że się ociągam ale niedoczas albo już wieczorem totalne odmóżdżenie mnie dopada [TABLE="class: list, width: 570"] [TR="class: white"] [TD="class: cellKwota, align: right"]20,00[/TD] [TD]PLN[/TD] [TD]Malwinka - iwna5702 za grudzien|201 2[/TD] [/TR] [/TABLE] To jedyna wpłata jaką znalazłam nie uzupełnioną, jeśli coś przegapiłam, to piszcie... o mnie mowia, ze mam odmozdzenie stale Quote
ludwa Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [TABLE="class: list, width: 570"] [TR="class: white"] [TD="class: cellKwota, align: right"]20,00[/TD] [TD]PLN[/TD] [TD]DAROWIZNA NA CELE STATUTOWE: DLA MA |LWINY (I, II) OD APSY[/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
sambo_os1 Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Malwinka pakuje manatki,państwo zdecydowali się na adopcję :multi: Quote
magdyska25 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 sambo_os1 napisał(a):Malwinka pakuje manatki,państwo zdecydowali się na adopcję :multi: a co z sunią rezydentką? jednak polubiła Malwinkę? Quote
Beat2010 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 sambo_os1 napisał(a):Malwinka pakuje manatki,państwo zdecydowali się na adopcję :multi: hurra!!!!hura!!!!! Quote
sambo_os1 Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Tak,Malwinka spędziła we wtorek kilka godzin z sunią i było już dobrze,więc Państwo podjęli decyzję. magdyska25 napisał(a):a co z sunią rezydentką? jednak polubiła Malwinkę? Quote
MALWA Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Super informacja! Kiedy Malwinka trafi do DS ? I co z kasą, którą mam z tgo bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237984-ROZLICZAM!-PERFUMA-DLA-MALWINKI-i-ONKÓW-Z-PSEUDO-DO-15-01-g-22 Pozostało jeszcze ponad 30 zł na rzecz Malwinki. Czy mam wpłacać? Quote
sambo_os1 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 (edited) Bardzo proszę o wpłatę z bazarku,tym bardziej że jedna deklaracja nam odpadła. Jesteśmy na minusie a jeszcze trzeba będzie zapłacić za te kilka dni lutego dt. I tak jak Malwinka pojedzie do domu będę musiała wyrównać ten minus aby konto było na zero. Edited February 7, 2013 by sambo_os1 Quote
sambo_os1 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Malwinka dzisiaj o 11 pojechała do nowego domu !!!!!!! Quote
Beat2010 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='sambo_os1']Malwinka dzisiaj o 11 pojechała do nowego domu !!!!!!! :multi::loveu::ghost_2::ghost_2: Quote
sybillas Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 To chyba będą niedługo wieści z domku? Quote
sambo_os1 Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Pewnie,sama jestem ciekawa ;) Sunia jest super fajna więc myślę że będzie dobrze. Cioteczki jeśli ktoś z was chciałaby przekazać deklaracje na Bursztynka lub Vivunię to piszcie. Bursztynek od maja,przez 7 miesięcy mieszkał w szpitalnej klatce,teraz jest zamknięty w geriatrii,to młody psiak, tyle jeszcze życia przed nim.Chcemy mu pomóc ale potrzebne są pieniążki. oto wątek http://www.dogomania.pl/forum/threads/234447-BURSZTYN-w-typie-ONka-MUSI-OPU%C5%9ACI%C4%86-SCHRON-ZBIERAMY-DEKALARCJE%21%21%21 Vivunia to sunia mieszkająca już w hoteliku,ale wiadomo,że hotelik kosztuje,u niej prawie brak deklaracji utrzymywana głównie z bazarków.Taka zwykła buraska,nie wzbudzająca zainteresowania a leży mi na sercu. Watek Vivuni http://www.dogomania.pl/forum/threads/221669-Viva-bardzo-prosi-o-deklaracje-Straci%C5%82a-schronienie-i-nie-ma-za-co-%C5%BCy%C4%87%21%21%21%21%21 Quote
Kamila Proc Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dopiero przeczytalam, hurrrrrrrrrra Quote
MALWA Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='sambo_os1']Bardzo proszę o wpłatę z bazarku,tym bardziej że jedna deklaracja nam odpadła. Jesteśmy na minusie a jeszcze trzeba będzie zapłacić za te kilka dni lutego dt. I tak jak Malwinka pojedzie do domu będę musiała wyrównać ten minus aby konto było na zero. Pieniążki z bazarku prześlę wieczorem. [quote name='sambo_os1']Malwinka dzisiaj o 11 pojechała do nowego domu !!!!!!! Super! Czy będą jakieś relacje z przyjęcia małej w domku ? Quote
sambo_os1 Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 Kopiuję z fb [FONT=lucida grande] [/FONT][FONT=lucida grande]Dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że Maja (Malwinka) cieszy się taką popularnością w internecie:) Mogę uspokoić, że u Majki wszystko ok:) Biega po domu i obwąchuje nowe kąty i czuje się coraz bardziej swobodnie w nowym domu! Co jakiś czas przechodząc koło lustra, patrzy na swoje odbicie i szczeka:) Znalazła już swoje ulubione miejsce do przesiadywania - parapet, więc kwiatki musiały zostać przeniesione w inne miejsce - ale warto było, bo siedzenie na parapecie sprawia jej wielką przyjemność:)[/FONT] Quote
MALWA Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='sambo_os1']Kopiuję z fb [FONT=lucida grande]Dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że Maja (Malwinka) cieszy się taką popularnością w internecie:) Mogę uspokoić, że u Majki wszystko ok:) Biega po domu i obwąchuje nowe kąty i czuje się coraz bardziej swobodnie w nowym domu! Co jakiś czas przechodząc koło lustra, patrzy na swoje odbicie i szczeka:) Znalazła już swoje ulubione miejsce do przesiadywania - parapet, więc kwiatki musiały zostać przeniesione w inne miejsce - ale warto było, bo siedzenie na parapecie sprawia jej wielką przyjemność:)[/FONT] Miło czytać, że mała zadowolona z nowego domku! Byleby nie spadła z tego parapetu i nie zrobia sobie jakiejś krzywdy. 50 zł poleciało na konto Malwinki. Quote
sambo_os1 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Dziękujemy za wpłaty Oto fotorelacja z nowego domku Quote
Lida Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Serce się raduje widząc takie foty :-) Myślałam, ze Malwinka, jest większa, a ona taka nie za duża :-) Quote
sambo_os1 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Jak ją zgarniałam z pola to ważyła 10 kg ;) Quote
sybillas Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Dobrana para. Chyba sie juz polubiły? Quote
magdyska25 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Sambo- gdyby nie Twoja reakcja, nie wiadomo co by się z nią stało... Super zdjęcia! Quote
Recommended Posts