Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ludwa']Przepraszam, że się ociągam ale niedoczas albo już wieczorem totalne odmóżdżenie mnie dopada

[TABLE="class: list, width: 570"]
[TR="class: white"]
[TD="class: cellKwota, align: right"]20,00[/TD]
[TD]PLN[/TD]
[TD]Malwinka - iwna5702 za grudzien|201
2
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
To jedyna wpłata jaką znalazłam nie uzupełnioną, jeśli coś przegapiłam, to piszcie...
o mnie mowia, ze mam odmozdzenie stale

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,Malwinka spędziła we wtorek kilka godzin z sunią i było już dobrze,więc Państwo podjęli decyzję.

magdyska25 napisał(a):
a co z sunią rezydentką? jednak polubiła Malwinkę?

Posted (edited)

Bardzo proszę o wpłatę z bazarku,tym bardziej że jedna deklaracja nam odpadła.
Jesteśmy na minusie a jeszcze trzeba będzie zapłacić za te kilka dni lutego dt.
I tak jak Malwinka pojedzie do domu będę musiała wyrównać ten minus aby konto było na zero.

Edited by sambo_os1
Posted

Pewnie,sama jestem ciekawa ;) Sunia jest super fajna więc myślę że będzie dobrze.
Cioteczki jeśli ktoś z was chciałaby przekazać deklaracje na Bursztynka lub Vivunię to piszcie.
Bursztynek od maja,przez 7 miesięcy mieszkał w szpitalnej klatce,teraz jest zamknięty w geriatrii,to młody psiak, tyle jeszcze życia przed nim.Chcemy mu pomóc ale potrzebne są pieniążki.
oto wątek
http://www.dogomania.pl/forum/threads/234447-BURSZTYN-w-typie-ONka-MUSI-OPU%C5%9ACI%C4%86-SCHRON-ZBIERAMY-DEKALARCJE%21%21%21

Vivunia to sunia mieszkająca już w hoteliku,ale wiadomo,że hotelik kosztuje,u niej prawie brak deklaracji
utrzymywana głównie z bazarków.Taka zwykła buraska,nie wzbudzająca zainteresowania a leży mi na sercu.

Watek Vivuni http://www.dogomania.pl/forum/threads/221669-Viva-bardzo-prosi-o-deklaracje-Straci%C5%82a-schronienie-i-nie-ma-za-co-%C5%BCy%C4%87%21%21%21%21%21

Posted

[quote name='sambo_os1']Bardzo proszę o wpłatę z bazarku,tym bardziej że jedna deklaracja nam odpadła.
Jesteśmy na minusie a jeszcze trzeba będzie zapłacić za te kilka dni lutego dt.
I tak jak Malwinka pojedzie do domu będę musiała wyrównać ten minus aby konto było na zero.

Pieniążki z bazarku prześlę wieczorem.

[quote name='sambo_os1']Malwinka dzisiaj o 11 pojechała do nowego domu !!!!!!!

Super!

Czy będą jakieś relacje z przyjęcia małej w domku ?

Posted

Kopiuję z fb

[FONT=lucida grande] [/FONT][FONT=lucida grande]Dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że Maja (Malwinka) cieszy się taką popularnością w internecie:)
Mogę uspokoić, że u Majki wszystko ok:) Biega po domu i obwąchuje nowe kąty i czuje się coraz bardziej swobodnie w nowym domu!
Co jakiś czas przechodząc koło lustra, patrzy na swoje odbicie i szczeka:) Znalazła już swoje ulubione miejsce do przesiadywania - parapet, więc kwiatki musiały zostać przeniesione w inne miejsce - ale warto było, bo siedzenie na parapecie sprawia jej wielką przyjemność:)[/FONT]

Posted

[quote name='sambo_os1']Kopiuję z fb

[FONT=lucida grande]Dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że Maja (Malwinka) cieszy się taką popularnością w internecie:)
Mogę uspokoić, że u Majki wszystko ok:) Biega po domu i obwąchuje nowe kąty i czuje się coraz bardziej swobodnie w nowym domu!
Co jakiś czas przechodząc koło lustra, patrzy na swoje odbicie i szczeka:) Znalazła już swoje ulubione miejsce do przesiadywania - parapet, więc kwiatki musiały zostać przeniesione w inne miejsce - ale warto było, bo siedzenie na parapecie sprawia jej wielką przyjemność:)[/FONT]

Miło czytać, że mała zadowolona z nowego domku!

Byleby nie spadła z tego parapetu i nie zrobia sobie jakiejś krzywdy.

50 zł poleciało na konto Malwinki.