shy Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Grzbietu nie dam ruszyć , będę własną piersią broniła ;) a czubek musi zostać , jest cudny i nie tylko dodaje małemu uroku , ale czyni jego spojrzenie takim z lekka zawadiackim :) Quote
emilia2280 Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 haaaaaaaaa, widzialam grzywé i mokasynki i calá reszté. Cudne ciapciaki. Tez bym chciala tyle spanieli! Quote
faith35 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 One migiem pójdą do domków :loveu: A wydajecie je razem czy oddzielnie? :razz: Quote
emilia2280 Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 oddzielnie, to chyba nie jest zadna wielka milosc :) Quote
cockermanka Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Grzywkę zdecydowanie zlikwidować! Ma wyglądać jak spaniel. I jeśli nie chcecie w przyszłości kłopotów z oczami u niego....to wywalcię tę koszmarną grzywę. Quote
faith35 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Też jestem za zlikwidowaniem czupryny, chodź bywa urocza i fajna itd. to i tak lepiej wyglądają spaniele bez takich "upiększeń" :) Quote
emilia2280 Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 ee, mozna mu podciác nad oczkami i zrobic przedzialek na srodku - bédzie wygládal jak rasowy alfons :evil_lol: moja ma czésc podciétych a czesc dluzsza wzdluz glówki- te jedwabiste jasne piórka u zlotej spanielki. Mokasynki musialam wyciác bo znosila mi z ogrodu przyklejone slimaki bez skorup i inne zwierzéta :crazyeye: Quote
faith35 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 O fuu :eviltong: Współczuję :lol: Czekam z niecierpliwością na fotki po wizycie groomerki :loveu: Quote
emilia2280 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 zaczélam oglaszac Lunké, bo Maksiu musi sié troché poczuc pewniej, strachliwe jest biedactwo: http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Luna-przemila-i-wesola-sunieczka-cocker-spaniel-szuka-domu-W0QQAdIdZ418499071 - wyróznione oraz na tych portalach: tablica.pl - wyróznione oglaszamy24 - wyróznione lento - wyróznione kupsprzedaj - wyróznione OLX Jutro podlubié dalej :) Quote
Emiś Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Emilia, Ty ogłaszasz, a ja czekam na tekst i foty i czekam. Masz u mnie przecież jeszcze 2 pakiety :) Quote
faith35 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Hej, hej! Ja czekam na fotki po wizycie goomera :D Quote
emilia2280 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Emiś']Emilia, Ty ogłaszasz, a ja czekam na tekst i foty i czekam. Masz u mnie przecież jeszcze 2 pakiety :)[/QUOTE] o kurczé, bo ja pozakladalam konta, poniewaz lubié podmieniac fotki i wyrózniac. Te dwa pakiety przekazé psom w potrzebie. Wybioré jakies i wyslé do Cié ok? Quote
faith35 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 a ja nadal chciałabym obejrze Lunke i Maksia po metamorfozie...:) Quote
cavani Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 A ja się pochwalę, że widziałam te cuda w niedzielę na własne oczęta :loveu: Maxio zaczął podchodzić po głaski jak sobie mnie z godzinę poobserwował. Przepiękny jest! Lunka za to niemalże nie schodziła mi z kolan. Przytulanki, głaskanki, szeptanie czułych słówek do uszka to jej świat. Zdobyła moje serce całkowicie :loveu: Ma też niesamowicie orginalną urodę - te jej bujne brwi i czurynka sprawiły, że nie mogłam od niej oczu oderwać! I te kolory :crazyeye: Niesamowita jest cała i z urody i z charakteru. Gdyby nie to, że sama mam 6 długouchych w domu, to porwałabym ją od Shy. Tylko że Lunka najlepiej czułaby się chyba w takim domu jak Nuka - w domu, gdzie byłaby jedynym pieszczochem. Quote
emilia2280 Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 ojej, ale zazdroszczé! sama potargalabym tyle par dlugich uszy, poniuchala je w srodku (zaszek suszonych grzybków, niaaam) i poprzytulala, bo moja jedna ruda wcale nie wchodzi mi na kolana ;/ W weekend najprawdopodobniej bédzie wizyta w Katowicach, gdzie pani chce wziác Lunké i Maksia, po tym jak chciala wziác Lunké ale dowiedziala sie ze ona ma brata i nie miala sumienia ich rodzielic :) Quote
Asia & Ginger Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 O kurczę, ale by było superowo! :-) Zaciskam kciuki! :kciuki: :kciuki: Quote
emilia2280 Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Jaaga sprawdzila dom iiiii nasze cuda pojadá razem do 1 domu :smile: Huraaaaaaaaaa! Quote
emilia2280 Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Nawet nie próbowalysmy razem ich oglaszac, Maksa w ogóle wtedy nie oglaszalam tylko Lunké a tu taka niespodzianka :) Pani sama sié dopytala o rodziné Lunki:) Quote
faith35 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Wspaniale, super, bardzo się cieszę!!! :) Quote
emilia2280 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 wczoraj rodzenstwo pojechalo do siebie :) Wielkie podziékowania dla Shy za opieké nad nimi i transport. Maksiu ma guzka na lopatce, wet sprawdzi co to jest i czy do usuniécia. Quote
Asia & Ginger Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Wielkie brawa dla Pani, która zdecydowała się na adopcję rodzeństwa. :klacz: Quote
Recommended Posts