Jump to content
Dogomania

Kiara - wystraszona mix rottka, PILNIE SZUKA DOMU - BARDZO POTRZEBNA DIETA! ;(

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 745
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Naprawdę? A ja ją mam za tchórza troszeczkę...

no tak bała się niby ale uzębienie pokazała całe i jak tylko się odwróciłem od niej to doskakiwała:roll:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

JEDNAK CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!!
Jak wynika z tego wątku Kiara 7 lat czekała na swój dom, po cichutku, z pokorą i nie wiem czy jeszcze miała nadzieję. Ale stało się - KIARA JEDZIE DO DOMKU.
Nasza kochana AlinaS - wolontariuszka z Pomorskiej Fundacji Rottka jedna z niewielu, którzy zauważają właśnie te psiaki, co ich nikt nie widzi, adoptuje Kiarunię.
Aż łzy szczęścia stają w oczach, bo cały czas biliśmy się z myślami, dlaczego nikt nie może, bądź też nie chce jej wziąć. Ale Alina mogła i jestem jej wdzięczna z całego serca. KIARA JEDZIE DO NOWEGO DOMU

Kochani transport mamy, za zwrot kosztów paliwa!!! Już mamy deklarację na 150zł, potrzebujemy jeszcze 150zł , może jest ktoś komu nie jest obojętny los Kiary i dołoży się do transportu suni.

Jeśli ktoś może to proszę choć po 10 - 20zł wpłacić na konto Pomorskiej Fundacji Rottka w Sopocie z dopiskiem " na transport dla Kiary" KIARA tyle lat czekała i się doczekała!!!!!

Posted (edited)

Wątek suni jest również na forum Fundacji Skrzydlaty Pies, ale niestety nie wiem dlaczego nie wchodzi mi link. Zapraszam.

Edited by obik321
Posted

Bardzo wszyscy się cieszymy, że Kiara jedzie do domu.

Bardzo, ale to bardzo prosimy o wsparcie w transporcie - każda złotówka się przyda.

Jeśli ktoś by chciał poniżej są dane do przelewu:

Pomorska Fundacja Rottka
ul. CHOPINA 38
81-786 Sopot
53 1090 1098 0000 0001 0587 2375

koniecznie z dopiskiem - transport Kiary