Jump to content
Dogomania

Jamniki Miki czyli mała katastrofa w jamniczym państwie

Recommended Posts

Posted

próbowałam teraz jadę na Antidolu choć marzę o Tramalu niestety po tym potrafię przespać 24h więc odpada .Powiem tak nie ma środka przeciwbólowego , którego nie próbowałam.....

Posted

[quote name='Mika31']próbowałam teraz jadę na Antidolu choć marzę o Tramalu niestety po tym potrafię przespać 24h więc odpada .Powiem tak nie ma środka przeciwbólowego , którego nie próbowałam.....[/QUOTE]

Myślę, że jednak jest.
U oo. Bonifratrów można kupić tabletki, p/bólowe, które koleżance
okrutnie cierpiącej na migreny :shake: pomogły!
Nie tylko jej, bo cierpiąca na bóle nowotworowe ciocia TZ doświadczyła dzięki nim ogromnej ulgi ...

Posted

testowałam ale jak na wiele innych przestały działać. U mnie migrena to wina pogody i mojego ciśnienia.W taką pogodę skacze jak kangur od omdlenia po krwawy nos. Muszę przetrwać aż moje ciało zaakceptuje wiosnę ,żyję jak nietoperz zasłonięta żaluzja , wyłączony telewizor butelka wody nie gazowanej

Posted

[quote name='Mika31']testowałam ale jak na wiele innych przestały działać. U mnie migrena to wina pogody i mojego ciśnienia.W taką pogodę skacze jak kangur od omdlenia po krwawy nos. Muszę przetrwać aż moje ciało zaakceptuje wiosnę ,żyję jak nietoperz zasłonięta żaluzja , wyłączony telewizor butelka wody nie gazowanej[/QUOTE]

[quote name='JamniczaRodzina.']Tak samo jak moja córka jeszcze do tego straszne torsje, bardzo wysoki puls.:shake:U nas to jest genetyczne .[/QUOTE]

Bardzo współczuję :(

Posted

to tak jak u mnie ja na szczęście torsje mam rzadko ale okropny światłowstręt i zapachy nawet zapach z kuchni piętro niżej drażni

Posted

[quote name='Mika31']to tak jak u mnie ja na szczęście torsje mam rzadko ale okropny światłowstręt i zapachy nawet zapach z kuchni piętro niżej drażni[/QUOTE]

Bardzo Ci współczuję Mikuniu :calus:

Posted

Cieszę się, że głowa w porządku :):multi:. Ja kiedyś miałam takie to wiem co za koszmar. A przypomnę o wyszykowaniu aparatu foto i mam nadzieję, że wątek swój teraz zarzucisz fotkami ( trzy jamniki to jest co cykać ;) ) :loveu:

Posted

wspomnień czar stare z 2011[IMG]http://images35.fotosik.pl/1873/96c474bfa97164d1gen.jpg[/IMG][IMG]http://images44.fotosik.pl/660/4ac073d5297e38bcgen.jpg[/IMG]

Posted

na razie wiem tyle że Patrycja stara się pożyczyć samochód a wiedzieć będę czy się uda dopiero jutro o 7 rano. Ja to zawsze mam pecha .
Dobrze ,że Patrycji nic się nie stało tylko auto

Posted

[quote name='Mika31']na razie wiem tyle że Patrycja stara się pożyczyć samochód a wiedzieć będę czy się uda dopiero jutro o 7 rano. Ja to zawsze mam pecha .
Dobrze ,że Patrycji nic się nie stało tylko auto[/QUOTE]
A to pech, ale im ciężej na początku to pod koniec z górki. Ważne, że wszystko ok., a samochód rzecz nabyta. Może z małym opóźnieniem ale pituś przyjedzie :)