doris66 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Sarbnikiem Suni i Dziewczynek jest Buniaaga. Ona udostępni konto i poprowadzi rozliczenia. Buniaaga ma imprezę rodzinną ale wieczorem sie pewnie pojawi. Jasza dziękuję w imieniu suniek. Quote
Jasza Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Jak zrobię bazarek - wkleję link. Po wypłacie też coś dorzucę. Quote
doris66 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Sarbnikiem Suni i Dziewczynek jest Buniaaga. Ona udostępni konto i poprowadzi rozliczenia. Buniaaga ma imprezę rodzinną ale wieczorem sie pewnie pojawi. Jasza dziękuję w imieniu suniek. Gdzieś tu na wątku jest skrót do bazarku imiennego. Jedna suńka mała ma na imię Mania a druga Bella. Mama narazie bezimienna. Ale bazarek trwa wiec czekamy. Quote
Kuna Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ja tylko na 5 minut, potem wpadnę na dłużej :) Mama z całą pewnością mieszkała w domu, wie co to smycz, wie jak się wyplątuje łapki, wie też do czego służy łóżko. Biedna... ktoś ją pewnie wywalił, bo urodziła szczeniaczki... laski są niesamowite :) załatwiają się na dworze, jedzą, mojej Liszki i Lusi w ogóle się nie bały, troszkę boją się Małej Dzidzi, aczkolwiek tymczasowa Bella jest odważniejsza i już razem chodniczek naciągały. BARF-ują znakomicie :) Mama jeszcze zestresowana, więc na razie nie zjadła, ale będzie OK - zdjęcia też będą ;) Quote
Jasza Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Bazarek dla suni i maluchów. Zapraszam: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232641-Akwarelki-III-Dla-suczki-i-jej-córek-Do-03-10-do-20-00?p=19707914#post19707914[/URL] Quote
buniaaga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Kuna']Ja tylko na 5 minut, potem wpadnę na dłużej :) Mama z całą pewnością mieszkała w domu, wie co to smycz, wie jak się wyplątuje łapki, wie też do czego służy łóżko. Biedna... ktoś ją pewnie wywalił, bo urodziła szczeniaczki... laski są niesamowite :) załatwiają się na dworze, jedzą, mojej Liszki i Lusi w ogóle się nie bały, troszkę boją się Małej Dzidzi, aczkolwiek tymczasowa Bella jest odważniejsza i już razem chodniczek naciągały. BARF-ują znakomicie :) Mama jeszcze zestresowana, więc na razie nie zjadła, ale będzie OK - zdjęcia też będą ;)[/QUOTE] Kuna bardzo dziękujemy za opiekę na suniami.Miło było Cię dziś poznać.Tego jak opowiadasz o psach można by słuchać godzinami:) Dziękujemy że sunia i malutkie mogą być teraz z Wami w domu to dla takiej zestresowanej niuni takie ważne! Quote
doris66 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 (edited) [quote name='Kuna']Ja tylko na 5 minut, potem wpadnę na dłużej :) Mama z całą pewnością mieszkała w domu, wie co to smycz, wie jak się wyplątuje łapki, wie też do czego służy łóżko. Biedna... ktoś ją pewnie wywalił, bo urodziła szczeniaczki... laski są niesamowite :) załatwiają się na dworze, jedzą, mojej Liszki i Lusi w ogóle się nie bały, troszkę boją się Małej Dzidzi, aczkolwiek tymczasowa Bella jest odważniejsza i już razem chodniczek naciągały. BARF-ują znakomicie :) Mama jeszcze zestresowana, więc na razie nie zjadła, ale będzie OK - zdjęcia też będą ;)[/QUOTE] O matko Kuna jak Ty fajnie o tym wszystkim piszesz. Tak się cieszę ze one już bezpieczne. Co ta biedna sunia musiał przejść. Tak sobie dzisiaj rozmyślałam dlaczego ona tak panicznie bala się wejść do samochodu. Samochodu jako pojazdu nie bala się ale wnętrze ja przerażało. I myśle że dlatego, ze ona dziś myślałą że my ją znów wywozimy i porzucimy po raz kolejny. Serce pęką jak tak sobie mysle. Miałam telefon w sprawie adopcji . Pani chciała pieska - chłopczyka ale ja powiedziałam że to suczki to nagle też suczka mogła być. W rozmowie wynikło ze Pani jest w ciązy i niedługo rodzi. Zapytalam po co jej mały psiak jak za chwilę nie będzie miałą dla niego czasu bo opieka nad niemowlęciem ja pochłonie, powiedziałam o ewentualnych alergiach itp. A Pani odpowiedziała, ze jak coś będzie nie tak to mają duże podwórko i sunia będzie miała tam miejsce. Czyli teraz dom a później raczej podwórko. Poradzilam jej aby najpierw sprawdzila się w macierzyństwie a na pieska przyjdzie czas. Dobrze zrobilam prawda. ? Ja nie skreślam ludzi z dziećmi jako wlaścicieli psa ale jednak te narodziny niemowlaka i ta wizja podwórka jakoś mnie przeraziła. Nie chcę takiego domu dla Mani i Belli. Edited September 22, 2012 by doris66 Quote
doris66 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Aga wstaw do rozliczeń deklarację jednorazową od Anecik 60 - wpłynie po 10 września. To kwota 40zł. Anecik60 dziękujemy pięknie. Quote
buniaaga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='doris66']Aga wstaw do rozliczeń deklarację jednorazową od Anecik 60 - wpłynie po 10 września. To kwota 40zł. Anecik60 dziękujemy pięknie.[/QUOTE] ok wstawię dziękujemy! Wysłałam nr konta jeżeli kogoś pominęłam przepraszam i proszę o info:) doris66 Ciebie celowo pominęłam bo będę przychodziła osobiście po kasę ha ha:) Quote
Jasza Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Widze, że rodzinka fajnie trafiła. Będzie dobrze!:loveu: Quote
doris66 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Agnieszko zapraszam, zawsze i każdej porze. Nawet dziś, teraz. Quote
buniaaga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='doris66']Agnieszko zapraszam, zawsze i każdej porze. Nawet dziś, teraz.[/QUOTE] już dziś dam Ci spokój:) Quote
doris66 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='buniaaga']już dziś dam Ci spokój:)[/QUOTE] mejla wyślij ciociu do Pani jakiejś. Napisałam ci sms. Quote
buniaaga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Jasza']Widze, że rodzinka fajnie trafiła. Będzie dobrze!:loveu:[/QUOTE] oj dobrze trafiły :) po opiece Kuny psy tak błyszczą że się dziś zastanawiałam czym np Fionkę (tymczasowiczka Kuny) wypolerowała:evil_lol: Quote
Nemko Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dobrze, to zaraz sie biore za bazarek;) Jak skoncze, wkleje link. Wtedy poprosze o ew. sugestie, to zrobie korekty. Quote
buniaaga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Zapraszamy na aktualnie trwające bazarki na bazarki dla suń : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232641-Akwarelki-III-Dla-bezimiennej-suczki-i-jej-c%C3%B3rek-Do-03-10-do-20-00[/url] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232613-Bazarek-inny-ni%C5%BC-wszystkie-bo-zapraszamy-na-chrzciny[/url] Quote
buniaaga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Nemko']Dobrze, to zaraz sie biore za bazarek;) Jak skoncze, wkleje link. Wtedy poprosze o ew. sugestie, to zrobie korekty.[/QUOTE] Dziękujemy Nemko! Quote
buniaaga Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='doris66']mejla wyślij ciociu do Pani jakiejś. Napisałam ci sms.[/QUOTE] już wysłane! Quote
Jushina Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='doris66']O matko Kuna jak Ty fajnie o tym wszystkim piszesz. Tak się cieszę ze one już bezpieczne. Co ta biedna sunia musiał przejść. Tak sobie dzisiaj rozmyślałam dlaczego ona tak panicznie bala się wejść do samochodu. Samochodu jako pojazdu nie bala się ale wnętrze ja przerażało. I myśle że dlatego, ze ona dziś myślałą że my ją znów wywozimy i porzucimy po raz kolejny. Serce pęką jak tak sobie mysle. Miałam telefon w sprawie adopcji . Pani chciała pieska - chłopczyka ale ja powiedziałam że to suczki to nagle też suczka mogła być. W rozmowie wynikło ze Pani jest w ciązy i niedługo rodzi. Zapytalam po co jej mały psiak jak za chwilę nie będzie miałą dla niego czasu bo opieka nad niemowlęciem ja pochłonie, powiedziałam o ewentualnych alergiach itp. A Pani odpowiedziała, ze jak coś będzie nie tak to mają duże podwórko i sunia będzie miała tam miejsce. Czyli teraz dom a później raczej podwórko. Poradzilam jej aby najpierw sprawdzila się w macierzyństwie a na pieska przyjdzie czas. Dobrze zrobilam prawda. ? Ja nie skreślam ludzi z dziećmi jako wlaścicieli psa ale jednak te narodziny niemowlaka i ta wizja podwórka jakoś mnie przeraziła. Nie chcę takiego domu dla Mani i Belli.[/QUOTE] straszne, właśnie takich ludzi nie lubię i jak tylko taka osoba dzwoni o jakiegoś psa pod moją opieką to staram się być miła, ale nie zawsze mi wychodzi :mad: dziecko też by wywaliła na podwórko (?).. co ci ludzie mają w tych głowach.. Sunia jest identyczna jak moja Zuza, dlatego ciągle chodzi mi po głowie. Będą jakieś nowe foty? Quote
ewa36 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Jasza']Widze, że rodzinka fajnie trafiła. Będzie dobrze!:loveu:[/QUOTE] Będzie bardzo dobrze :) Kuna to fachura :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Dorzucę coś w poniedziałek jednorazowo :) Podajcie proszę numer konta. Quote
asiuniab Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 o jak dobrze, że cała trójka jest już bezpieczna, uff; Quote
Nemko Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej-do-6-10-godz-20-00!!?p=19708929#post19708929[/url] bazarek bizutkowy pol na pol z misiem...zapraszam!!:) Quote
doris66 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Mazowszanka']Dorzucę coś w poniedziałek jednorazowo :) Podajcie proszę numer konta.[/QUOTE] Dziękujemy. Konto poda skarbnik - czyli Buniaaga. Quote
doris66 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Nemko'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej-do-6-10-godz-20-00!!?p=19708929#post19708929[/URL] bazarek bizutkowy pol na pol z misiem...zapraszam!!:)[/QUOTE] Serdecznie dziękujemy w imieniu Mani, Belli i Saruni. Quote
Recommended Posts