Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

Posted

despera napisał(a):
O witaj Cambel:multi: Nie wiedziałam, że z ciebie taki tajniak:cool1: możesz tu obejrzeć psy, konie, koty, papużkę, może kiedyś wstawię babcine króliki i moje rybki, kiedy wymienię wodę:evil_lol:;)

Hihh czasem tak mam, dopiero po jakimś czasie się ujawniam :cool1: :lol:
Mmm no to domowy zwierzyniec, cudownie :loveu:
Rybkę też mam, ale tylko jedną, bojownika :razz: Też by sie przydało zmienić wodę, bo ona zaczyna mieć dziwny kolor :evil_lol:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam kiedyś bojownika ale spleśniał żywcem:placz: Nie wiem czemu, woda była czysta, może go ciotka przekarmiła czy coś:shake: U moich woda jest już ciemnozielona:evil_lol: Zresztą zaraz wstawię fotki przed wymianą, a jutro może wymienię wodę... Jeśli przeżyję, bo jutro idę do DENTYSTY:placz::placz::placz:

Posted

jeden z moich bojowników,dobrych kilka lat temu też miał pleśniawkę. Tylko raz mi się zdarzyło, kiedyś ryby z ospy-ichtioftiriozy leczyłam :evil_lol: białe drobne punkciki na ciele;) miałam też kiedys plagę ślimaków, to dopiero była jazda :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj sota36 :multi:

Kilka fotek na dobranoc;)
Zielono mi:evil_lol:

Moje danio-ten pręgowany jako jedyny przeżył zarazę "rybiej ospy", jaka zabiła całą resztę rybek niedługo po tym, jak je dostałam:(

W czasie deszczu pieski sie nudzą...

Z plagą ślimaków walczyłam, kiedy miałam moje stare akwarium, które głupia oddałam. Teraz też mi się ich namnożyło, z roślinkami ze sklepu przyjechały:angryy:

Posted

Właśnie wrócili rodzice z wodą, Nes wparował do kuchni, wziął butelkę w zęby i przyniósł mi do pokoju:evil_lol: Kochany piesek, chce pomóc panci:loveu:

Posted

[quote name='despera']Miałam kiedyś bojownika ale spleśniał żywcem:placz: Nie wiem czemu, woda była czysta, może go ciotka przekarmiła czy coś:shake: U moich woda jest już ciemnozielona:evil_lol: Zresztą zaraz wstawię fotki przed wymianą, a jutro może wymienię wodę... Jeśli przeżyję, bo jutro idę do DENTYSTY:placz::placz::placz:

Mój pierwszy bojownik też zaczynał pleśnieć... :roll: I ukróciłam mu cierpień ekhm...
Ten ma się dobrze, a woda jest podobnego koloru, co Twoja :razz:

http://despera_88.w.interia.pl/nes-butelka.jpg

O mamo :evil_lol: :loveu:

Posted

Witam :) Śliczny sznaucerek i super ma ogonek! Do pyska mu z nim ;) widze, że bogaty ten fb, jest pies, koń, papużka, rybki :loveu: Ciekawie tu, będę zaglądać, pozdrowienia!

Posted

Witaj agaciaaa:multi: I w ogóle dzień dobry bardzo, nareszcie ranek bez deszczu:multi: Byliśmy rano na plaży i doszłam do dwóch wniosków:
a)mój aparat jest beznadziejny, zwłaszcza jeśli chodzi o robienie zdjęć w ruchu:placz:
b)"nie chwal dnia(psa)przed zachodem słońca"-puściłam Nesa bez smyczy, biegał grzecznie, blisko panci jak nigdy, pomyślałam, że może mu przeszły już te jazdy z ucieczkami... Po dosłownie minucie zobaczył stado mew i uciekł chyba na 200 metrów ode mnie, był małą czarną plamką na horyzoncie:placz: Na szczęście nikogo nie było, i nie uciekł na promenadę:shake:
Kilka fotek:
Śmieci, znalazłem śmieci!! Gdyby nie ten kaganiec...

Pies Baskerville'ów:diabloti:

Zmęczona doopka:evil_lol:

Posted

I fotki nie-nesikowe:
Zaspane rude kociątko:loveu:(fotki siostry nie ma, śmigała jak szalona:evil_lol:)

Stópka panci i stópka pieska:evil_lol:

I kilka widoczków-nie było aż tak ciemno, to tylko mój kochany aparacik...

Posted

Boooskie :loveu: :loveu: :loveu:
http://despera_88.w.interia.pl/nes01.08.
Wstaw sobie na avek :cool3::evil_lol:

Jaki ten kociaczek juz duzy! Niedawno taka mała kluska była...

Mnie Milka raczej sie słucha, jak jest bez smyczy, czasami tylko odbiega np. za zającem, ale u mnie na wsi jedyne niebezpieczenstwo to krowy..

Eh, morze jest śliczne, a szczególnie w Ustroniu :cool1:

A tak w ogóle to dzien dobry bardzo :eviltong:

Posted

O proszę, ile gości:multi: Cieszę się, że się fotki podobają:) Ania-shira, Nesik sam sie ukarał-rozciął sobie gdzieś łapkę, tj. poduszeczkę:shake: niezbyt mocno, nawet za pierwszym razem nic nie znalazłam, ale trochę krwawi...
Morze jest piękne, ale jak nikogo nad nim nie ma i jak pies jest grzeczny;)
Wymieniłam już wodę u rybek, może wstawię jakieś fotki wieczorem, jak wrócę od sadysty:placz:

Posted

Wróciłam, żyję, miałam znieczulenie, ale co sie zestresowałam to moje:shake: Następna wizyta za 3 tygodnie:placz: Wybaczcie ale fotki wstawię jutro, dzisiaj rybiszony szalały i w ogóle ich nie mogłam uchwycić:roll:

Posted

Witajcie wszyscy:multi:
misiaczku, spacerki nad morze niestety nie są codziennością, a już na pewno nie w sezonie-od rana na plaży są ludzie, więc nie mogę puszczać Nesa:shake: Ale czasami zdarza się, że nikogo nie ma i Szczeniak może poszaleć;)
Kilka fotek-najpierw rybich, a potem nesikowych;)
Całe stadko;) I zagadka: gdzie jest Glonek?;)

Na swoim ulubionym kamieniu:D A gupik czuje się gwiazdą, cały czas pakował mi sie w kadr:evil_lol:

Kropkowany

Gupik

Niestety pręgowany w przeciwieństwie do gupika nie lubi aparatu:shake: