Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No to ja się nie dziwię, że Despera nie ma czasu dla nas...:evil_lol: Pzdr. Quote
Paulina. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nie wiem kto to, ale bardzo podoba mi się to zdjęcie :oops: Aga przepraszam.. nie mogłam się powtrzymac. Masz tu taką boską minę :evil_lol:Na wszelki wypadek wstawię w linku ;) http://img64.imageshack.us/img64/6830/otrzesinywydzialowe0711wr9.jpg Despera, czy to TEN SŁAWNY byczek? :cool1: No i chyba, to te takie najfajniejsze ;) Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No, proszę, Despera w całej okazałości!:lol: Pzdr. Quote
eria Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 BYYYYYYCZEEEEEK !!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:JAKI PIĘKNY !!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jak miło despera że tu wreszcie zajrzałaś :) szkoda tylko że bez fotek :cool3: ale mam nadzieje, że nadrobisz to jak przyjedziesz na święta ;) Pozdrowienia! Quote
Pimpek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witanko !:multi: Byczek fajny, despera, ładna jesteś :diabloti: Quote
natija Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 fajna fajna jest:):)a z tylu widac ze juz ktos probuje zagadac:) Quote
Bzikowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :multi::multi::multi: despera napisał(a):Cześć kochane!!! Przepraszam, ze tak długo się nie odzywałam, i dziękuję że o mnie nie zapomniałyście-nawet nie wiecie, jak się cieszę:multi: Wybaczamy łaskawie ale prosimy o częstsze wizyty :cool3: a mi się śniło, że urodziła ślicznego gniadego ogierka, na którego wołałam Demon Co wy na to imię?;) Mamy w stajni Demona wałaszka :loveu: Jest boski, imie też fajne ;) Kończę, chciałam jeszcze chociaż pozaglądać do was a o 13 mam w-f:grab: Pozdrawiam cieplutko!!! A nie możesz zaliczać wfu na kuniach? Na Wolicy zaliczają, lepsze to niz bieganie po sali gimnastycznej bez sensu :lol: Dobranoc ;) p.s. Genialne zdjęcia z otrzęsin :evil_lol: Byczek wymiata ! Quote
Doginka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ja też zajrzałam:p DEMON - super imię, a jak będzie klaczka to daj jej na imie DEMOLKA:evil_lol::diabloti: Fajne fotki otrzęsinowe - moja córcia mi oznajmiła, że będzie vetem i nic tego nie zmieni:multi::multi::multi: A byczek fajny, ale te "byczki" w tle jeszcze fajniejsze:razz::razz::razz: Quote
Dorkaa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Desperko pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia na wszelakich egzaminach :) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cześć :multi: Pisze: "super fotki",bo nie chce mi się wszystkich cytować:evil_lol: Quote
despera Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Cześć!! Po pierwsze pochwalę się-zaliczyłam egzamin z biologii komórki!!! :multi: Jestem cała w skowronkach, byłam pewna że nie zaliczę:multi: Teraz mięśnie w przyszły piątek, a po Nowym Roku łacina:grab: I po drugie... PAULINA ZAMORDUJĘ CIĘ za to okropne zdjęcie w linku!!!:chainsaw: :evil_lol:Masakra byłam wściekła że koleżanka w ogóle je rozesłała:mad: Ech ale cóż, wyglądam jak wyglądam:evil_lol: A co do byczka-tak to ten sławny:lol: I żeby nie było wątpliwości-to nie ja jestem przy byczku, ja jestem kawałową blondynką:diabloti: http://img513.imageshack.us/img513/1919/otrzesinywydzialowe0711iy2.jpg w tle-obok pani w białych fartuchu-siedzi nasz kochany dziekan:loveu: Asiaczku nie wiem o co ci chodzi;) Pimpek, Natija, bredzicie:eviltong: Bzikowa, chciałam mieć wf na koniach, ale babka która się tym zajmowała powiedziała mi, że jazdy są w poniedziałki o 10 i 16, a ja o tej porze mam inne zajęcia... Inna sprawa, że dowiedziałam się, że jazdy są jednak o 19 i mogłabym chodzić, ale już za późno:roll: Spróbuję w przyszłym semestrze:D Cieszę się, że imię Demon się podoba:loveu: Doginka, niestety Demolka jest już zajęte przez moją kiciastą;) Ale w trakcie nauki do egzaminu znalazłyśmy z koleżanką białko Desminę:diabloti: Masakra, trafił mi sie jakiś trefny monitor, wszystko jest rozmazane:angryy: Ale muszę trochę poględzić bo wpadnę chyba w przyszłym tygodniu;) Pozdrawiam!! Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 gratuluję zdanego egazminu :multi::multi::multi: MISTRZU !! Quote
despera Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 A tam zaraz mistrzu, weź przestań bo się zarumienię:evil_lol: "Mistrzu" to będziesz mogła mówić jeśli zaliczę te mięśnie w przyszły piątek...:roll: Quote
despera Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 No właśnie tego się boję:shake: A teraz zmykam uczyć się na wejściówkę z histologii, papa:hand: Quote
Dorkaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Zaliczysz :) Musisz myśleć że będzie dobrze bo będzie :) Gratuluję i pozdrawiam :) Quote
ariss Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 To i ja się u Was pojawiłam i teraz już będę częściej zaglądać;) Quote
basia bonnie Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Demon fajne imie :))) haha, fotki świetne :evil_lol: no i gratulacje :multi: :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gratuluje!!!! Ale z Ciebie zdolniacha! :) i życze powodzenia na mięśniach ;) Quote
Paulina. Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gratuluje i ja :multi: Cos tam o komórkach miałam w tamtym roku bodajze... Niedawno miałam hormony.. A łacinę będe miała niedługo. Widzisz? I wcale nie trzeba byc na wecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I nie krzycz, bo ja chciałam dobrze :placz: Fajne to zdjęcie było :evil_lol: Pozdrawiam! Przyjdz do nas niedługo! :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gratulacje za zaliczoną "komórke"! BRAWO!!!:lol: Pzdr. Quote
Bzikowa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No genialnie, gratulujemy :loveu::loveu: I liczymy na szybkie ponowne odwiedziny :razz: Quote
Dobcia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 GRATULUJĘ EGZAMINU!!! Też miałam biologię komórki... coś paskudnego:evil_lol: Zdjęcia świetne!:loveu: Quote
Recommended Posts