Asiaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Gratuluję zaliczongo egzaminu! Cieszę się razem z Toba!!!:lol: Pzdr. Quote
Paulina. Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Hej desperko :loveu: Hm, niemożliwe, zebys nie miała dla nas chwilki czasu, więc moze znalazłas mieszkanko i organizujesz przeprowadzkę np.? Mam nadzieję! Odezwij się :p Quote
eria Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 no właśnie - straszna tu cisza ! odezwij sie Aguś !! Quote
natija Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 a moze juz szykuje jakas niespodzianke:):) Quote
agaciaaa Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Mam nadzieje, że ta cisza oznacza dobre wiadomości :) Quote
Bzikowa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Właśnie, Despera, jakieś newsy masz dla ciotek dogomaniackich? :loveu: Quote
Bzikowa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Trzeba ja będzie teraz z paszczy Warszawy wyciągać:cool3: A serio to pewnie się wkręciła w warszawskie życie :lol: Quote
natija Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 gdzie sie podziewasz czekamy na wiesci:) Quote
Doginka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Całe szczęście, że do świąt już niedaleko:cool3: Quote
Karolina_Nett Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 A my czekaaaaamy! Oby o nas na dobre nie zapomniała :cool3:. Quote
despera Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Cześć kochane!!! Przepraszam, ze tak długo się nie odzywałam, i dziękuję że o mnie nie zapomniałyście-nawet nie wiecie, jak się cieszę:multi: Moja nieobecność była spowodowana nadmiarem nauki do egzaminu z biologii komórki, który chyba i tak zawaliłam, dowiem się pod koniec tygodnia... Niestety, z mieszkaniem narazie cisza:shake: Byłam na weekend w domu:multi: W piątek po 9h w pociągu dojechałam ok 21(opóźnienie-ach te remonty...), rodzice wyszli po mnie ze Szczeniakiem:loveu: Po takiej długiej przerwie Nes wydawał mi się ogromny, ale szybko się przyzwyczaiłam:loveu: Niuniuś cieszył się razem ze mną, nawet dziad na mnie skakał:diabloti: Dalej jest trochę za gruby, ale już nie tyje, więc mama wzięła sobie moje ostatnie kazanie do serca (nawet Demolka nieco schudła, już nie wygląda jak monstrum);) W sobotę rano Nes obudził mnie przed 6 (a poszłam spać po północy, i wtedy wypuściłam go na siqu:mad:), jako że panci wybitnie nie chciało się wstawać, zawołałam go do łóżka i spaliśmy sobie do budzika, czyli do 7:30:loveu: Poszliśmy na plażę, Nenio bardzo się cieszył, nie był tak grzeczny jak ostatnio ale czasami wracał:evil_lol: Trochę się zdziwił, kiedy zbierałam muszelki i poruszałam się bardzo wolno, przybiegł sprawdzić, o co chodzi, stwierdził że mi niegroźnie odbiło i pobiegł dalej:evil_lol: Później znalazłam w piasku niezidentyfikowaną łopatkę:cool3: Najpierw myślałam, że to kawałek drewna a ja mam już jakieś skrzywienie, ale okazało się, że to jednak kość ;) Wróciliśmy do domu, pojechałam do kobylastych:loveu: Despery z daleka nie zauważyłam, bo wieśniara wytarzała się w błocie, i to tak, że tylko pysio miała czysty, reszta to panierka... Nie mogłam jej wyczyścić, bo była jeszcze mokra:mad: Ale za to jaka szczęśliwa:loveu: Brzuszek już ma duży, a mi się śniło, że urodziła ślicznego gniadego ogierka, na którego wołałam Demon Co wy na to imię?;) Klucha i Dalia były zajęte wcinaniem resztek trawy, ale łaskawie przywitały się ze mną:loveu: Padało, więc szybko uciekłam, posprzątałam w stajni, pobawiłam się z psami i wróciłam do domu, odwiedzili mnie znajomi(kolega znalazł sposób na Nesa-kiedy Szczeniak nachalnie domagał sie pieszczot, kolego złapał go za szyję, mocno go przytulił i zaczął mu słodzić"mój Nesik, kochany Nesik", na co Nes wyrwał się i już nie podchodził tak blisko:evil_lol:) i w niedzielę o 8:09 miałam pociąg do Warszawy... Weekend strasznie męczący, ale jak przyjemny:D Rozpisałam się, ale w końcu miałyście spokój, więc teraz trochę poględzę:p Za 2 tygodnie mam kolokwium z artrologii i miologii(Aniu, miałaś rację, to jest tragiczne-artrologii w ogóle nie mieliśmy na ćwiczeniach, a mięśni mamy 8godz, nawet ćwiczeniowcy narzekają i ględzą"nie wiem, jak wy to zaliczycie, tak mało czasu i preparaty do d..."), ale mam zamiar jeszcze wcześniej wpaść;) Wczoraj wyskoczyłam z koleżanką na małe zakupy-ona chciała kupić spódnicę a ja miałam trochę czasu;) I kupiłam sobie bluzkę z kotkami:lol:Mam już bluzę z końmi, czas na psy:razz: Kończę, chciałam jeszcze chociaż pozaglądać do was a o 13 mam w-f:grab: Pozdrawiam cieplutko!!! P.S. Ale się przeraziłam, napisałam, chciałam iść do zaawansowanych, a tu komunikat że nie jestem zalogowana... Już się bałam, że wszystko będę musiała zaczynać od nowa, ale na szczęście mi się udało:loveu: Quote
monita Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witamy :multi:Miło czytać twój post :multi: Quote
WinterGirl Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witamy mamy podobne wyczucie cioteczko pojawiamy się w tym samym czasie, buziale Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
despera Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Cześć dziewczyny:multi: bGirl, na nNesa też mówią Ciasteczkowy potwór;) Zapomniałam dodać, że mam już pomalowany pokój, jako że rodzice wybierali farbę to zamiast ekstremalnie jasnej brzoskwini wybrali "złocistą kukurydzę", czyli żarówiasty pomarańczowy...:angryy: Utrwaliłam to na fotkach-niby jest ładnie, ale nie do mojego pokoju!!! Będzie rozjaśnione. Jako że remont nie skończony, mam niepodłączony komputer, dlatego nie odezwałam się w weekend:shake: Wcześniej zapomniałam się usprawiedliwić;) Pozdrawiam!! Quote
eria Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witamy :multi::multi::multi::multi::multi::multi: p.s. Foksik przy nadmiarze ściskania i słodzenia też odchodzi :evil_lol: za to łosia można bez końca ściskać :evil_lol: no właśnie-nie ma żadnych fot buuuuuuuuuu Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Fotek nie ma, ale za to Despera pojawiła sie przelotowo... cieszmy się chociaz z tego! Niedługo Święta i na pewno bedzie jeszcze okazja do pogadania... pzdr. Quote
furciaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Czesc desperatko:loveu: Szkoda ze nie znalazlas jeszcze mieszkanka ale kciuki trzymam dalej:loveu: A imie Demon bardzo mi sie podoba...mam sentyment bo kiedys jezdzilam na kopytnym o tym imieniu :) Quote
natija Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 super ze sie odezwalas,a mamy szanse na jakies fotki:) Quote
Paulina. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Desperaaaaa :multi::multi::multi: Kurcze, byłas w domu nawet się nie odezwałas, no ale trudno, wazne, ze się wyszlałas z Nesikiem :loveu: Demon - świetne imie, godne synka Despery :loveu: Gorzej jak urodzi się dziewczynka ;) ....fajnie, ze jesteś stęskniłam się ! Zaraz będzie niespodzianka, tylko muszę pozmiejszac... Quote
Paulina. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No więc, specjalnie dla wiernych gości tejże galerii OTRZĘSINOWA DESPERA!!! ładny kolega... :P Na tej weterynarii same laski jak widac :eviltong: :evil_lol: CDN(miało byc wybiórczo, ale one są tak fajne, ze nie mogę się oprzec..) Quote
Recommended Posts