Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy sie popołudniowo:loveu: Nie ma to jak Rutinoscorbin, Polopiryna i Acatar, już mi lepiej:multi: A na dodatek cieplusio, 22 stopnie w cieniu:cool3: Jutro rano wybieram sie na sesję, tylko nie wiem, czy wstać przed 6 i lecieć na pieszo na spacer po plaży, czy po 6 i podjechać rowerkiem tylko na sesję... :roll:
Wstawiam resztę fotek, czyli sznaucer bagienny:diabloti:

Mokry powrót syna marnotrawnego

Zmokła kura:evil_lol:

Zapomniałabym, dzisiaj zaliczyliśmy kolejny sukcesik :D W polu, gdzie byliśmy na spacerku, jeździł sobie jakiś dzieciak na motorku. Kiedy zniknął mi z oczu, puściłam Nesa, pobawiłam się z nim, a kiedy biegał po polu, usłyszałam, że dzieciak wraca. Nes był kawałek ode mnie, zainteresował się moturem ale kiedy wrzasnęłam STÓJ, nie ruszył się z miejsca:multi: Mój kochany brudasek:loveu:

Posted

Paulina, ja też będę tęsknić:placz: A jeśli go ze sobą zabiorę, to on już na pewno znajdzie jakieś błotko do taplania;) A jeśli nie, to nawiedzimy ciebie i Milcia na pewno mu pokaże jakieś fajne miejsce:evil_lol:
Eria, od kiedy mam nowe drzwi balkonowe, nie mam żaluzji, więc pies musi sobie radzić:diabloti:

Posted

despera napisał(a):
Paulina, ja też będę tęsknić:placz: A jeśli go ze sobą zabiorę, to on już na pewno znajdzie jakieś błotko do taplania;) A jeśli nie, to nawiedzimy ciebie i Milcia na pewno mu pokaże jakieś fajne miejsce:evil_lol:

Trzymam za słowo :loveu: Milcia zna duzo miejsc :diabloti:
Musisz go zabrac :placz:

Posted

Dzień dobry:multi: Fotki nadmorskie zaraz będą:cool3: Nie jest ich wprawdzie za dużo, bo dzięki mojemu kochanemu aparacikowi te w ruchu wyszły rozmazane(:angryy:), ale zawsze coś;) Udało nam się z pogodą, bo rano było ślicznie, a teraz od jakiegoś czasu już pada:grab:
Pimpek, na tym zdjęciu Nes leży w wodzie:evil_lol: A drugi psiak i koty to część zwierzyńca mojej babci:loveu:

Potwór morski:diabloti:

Posted

Będę tęsknić:placz:

I to w sumie tyle porządnych zdjęć. Mam jeszcze drugie tyle byle jakich:roll: A teraz życzę miłego oglądania i czekam, co mi kochane powiecie na temat Nesa na plaży:loveu::evil_lol:

Posted

Nesowy ogon - mój faworyt :loveu::loveu:
Jeej, jemu też się robią takie cieniutkie nóżki jak się zmoczy :cool3: zupełnie jak mojemu. Jak jest chociażby rosa na treningu to od razu mam grubego psa na chudych łapkach :razz:

Z Neskówna plaży najbardziej podoba mi sie ten jak się ładuje do wody i ten tyłek tak unosi, zeby nie zmoczyc drogocennego ogonka :loveu:

Kiedy wybywacie? My też będziemy tęsknić :) He he chociaż będziemy w tym samym mieście :eviltong: Mam nadzieję, że sobie poradzisz w Warszawce :razz:

Posted

An_bzik, a jak mówię ludziom, że on wcale nie ma grubych łap, tylko kudłate, to mi nie wierzą:evil_lol: Ja też mam nadzieję, że sobie poradzę... Może się kiedyś natkniemy na siebie-będę zaczepiać wszystkich ludzi z westami:diabloti:
A tak w ogóle, taka mała surprise: http://kalendarz.ergiebe.pl/calendar2007.php?lang= Trzeba kliknąć przycisk next screen, później "sznaucery"... I jest!!! Nes w kalendarzu sznupkowym!!:multi: I wiecie co? Jego mama, Bera, też tam jest;) Taki rodzinny kalendarzyk:loveu:

Posted

Morskie fotyy !! :multi::multi::multi:

http://agu_um.w.interia.pl/P1040369.jpg
Świetne ! To molo.. i duuzo wspomien :cool3:

Pozdrawiamy Nessie :cool1:
My kiedys zrobimy fotkę Millsie :lol:

A kalendarz super.. hm, moze bym się skusiła ze względu na Nesa wywalonego do góry kołami? :cool3:
Bo z bulwami nie zrobili, a miałam ochotkę na mopsikowy :razz:
Ale czego się nie robi z miłosci do Nesa :diabloti:

Posted

Despera, Bzik też jest w tym kalendarzu :loveu:
Tzn w westikach - są aż 3 Beziki :razz::razz: - w kwietniu, czerwcu i wrześniu ;)
A Nesik do góry kółkami - bomba jak dla mnie :lol:
Noo, moze się spotkamy (a jak nie teraz to za 2 lata jak juz zdam na wetę na sggw:evil_lol:)

Posted

tak se myślę że jutro jest środa, chyba Nes idzie do fryzjera ?? :cool3::cool3:
jestem ciekawa jaki będzie PO, zrobiony według fot Kreonowych :cool3:
czekamy na foty:lol: