despera Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Dzień dobry:) Paulina, ja nie wiem, czy Milcia będzie chciała takiego nieuka...:shake: Dzisiaj trochę pada, może po południu też będzie i przełożą egzamin!! Tylko co to da leserowi:roll: Zagubiony w czasie i przestrzeni:evil_lol: Wystarczyło psa na chwilę samego zostawić i proszę, jakie tego efekty:mad: :evil_lol: Mam pozłacanego kota:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Wystarczyło psa na chwilę samego zostawić i proszę, jakie tego efekty:mad: http://agu_um.w.interia.pl/P1030805.jpg Pies się przynajmniej nie nudził :evil_lol: Pozdrawiamy! :B-fly: Quote
Paulina. Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No wiesz.. ona kobieta sukcesu.. Ale przeciwieństwa się przyciągają :diabloti: Nes jest nasz i juz! Nie damy! Pada czy nie, my zyczymi powodzenia i trzymamy łapki! Kot pozłacany super! :loveu: Rudy się nie znalazł? Pozdrawiamy ! Quote
agaciaaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 http://agu_um.w.interia.pl/P1030805.jpg co to jakiś balejaż czy pasemka? :evil_lol: Koteczek cudny :loveu: Kiedy ten egzamin, w sensie o której godzinie? :razz: Trzymamy kciuki!!! Quote
despera Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Cioteczki kochane, tak mocno trzymałyście że się pogoda popsuła i egzamin przełożony na wtorek:multi: Może Nes znowu zacznie "działać":evil_lol: Paulina, Rudy niestety nie wrócił:shake: Idę wygonić Szczeniaka na dwór, niech go trochę przewieje i może zmoczy:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No to kciuki zaciskam dopiero we wtorek :) Uważaj, bo przeziębisz psa i na egzaminie odmówi współpracy :evil_lol: Quote
despera Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 W końcu to sznaucer jest, pies obronny-sierści dużo to mu nic nie będzie:diabloti: Zresztą, jak on mnie na spacer wyciąga to nie myśli o tym, że sie przeziębię:placz::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Śliczny Nesio:loveu:, fajny kiciuc, a jak Nesio reaguje na kota?:cool3: Quote
agaciaaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 despera napisał(a):W końcu to sznaucer jest, pies obronny-sierści dużo to mu nic nie będzie:diabloti: Zresztą, jak on mnie na spacer wyciąga to nie myśli o tym, że sie przeziębię:placz::evil_lol: Och jaki bezlitosny Nestorek :eviltong: powinien bardziej sie troszczyc o pancie i w zimne i deszczowe dni załatwiać się w wc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Kotka śliczna:loveu: I brudny Nesik też, słodko i niewinnie wygląda:evil_lol::loveu: Quote
olifka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Heeeeelloo!!:multi: 12 stron do nadrobienia:shake: Des możesz mi je jakoś skrócić?:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 witanko i pozdrawianko !!! Nesiu zdolna bestia ...poradzi sobie ..bedziem tzrymac kciuki;-) buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
eria Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 super że przełożyli egzamin :multi: tylko żeby to Nesik zmądrzał do wtorku:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No to bedziemy trzymac kciuki za Was we wtorek. Nesik się napewno "naprawi" :loveu: ;-) Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 My ędziemy trzymać kciuki cała zgrają ;) http://agu_um.w.interia.pl/P1030813.jpg Te poniewierające się uchole... jak ja to uwielbiam :loveu: Quote
furciaczek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ehh jako on slodki:loveu: i kociak:loveu: przypominajcie mi o egzaminie bo moge do wtorku zapomniec:oops: Quote
Pianka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 To masz więcej czasu na przygotowanie się do tego egzaminu:p Quote
Paulina. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Tylko nam nie zamęcz Nesa tymi przygotowaniami !! ;) Quote
puzzle Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nesik sobie da rade, to jest zdolny chlopiec:loveu: , mam chorobe na zwykleo kota europejskiego masc:szylkret:loveu: . Despera mozesz podac adres?[SIZE="1"]wpadly mi w oko dwa osobniiki Quote
agaciaaa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Witamy :) jak przygotowania do egzaminu? ;) Quote
furciaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dziendoberek jak tam treningi przedegzaminowe:cool3: Quote
despera Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Dzień dobry:multi: Łomatko, tyle gości, jeszcze nie musiałam nadrabiać własnej galerii:crazyeye: Dzisiaj o dziwo Nes chodził jak w zegarku, chyba myśli że już nie będzie egzaminu:evil_lol: Wczoraj jednak pesio nie wylądował na dworze, za to dzisiaj siedzi i pancia ma święty spokój:diabloti: Pogoda nieciekawa, ale dzięki temu upiekły mi sie wykopki:cool3: Piszę chaotycznie i bez sensu bo w sumie nie mam o czym:roll: Za godzinę wychodzę z koleżanką poznać jej nowego chłopaka, Nesik niestety zostaje:diabloti: Miłego wieczorku cioteczki:loveu: P.S. Zaczyna padać, Nesik już w domu, sądząc po aromacie dobrał się do kociej kupy:placz: Quote
furciaczek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 hehe kocie kupy to jawiekszy przysmak:evil_lol: a potem pancia za szczoteczke i szorujemy zabki:diabloti: Quote
Recommended Posts