Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry:)
Paulina, ja nie wiem, czy Milcia będzie chciała takiego nieuka...:shake: Dzisiaj trochę pada, może po południu też będzie i przełożą egzamin!! Tylko co to da leserowi:roll:

Zagubiony w czasie i przestrzeni:evil_lol:

Wystarczyło psa na chwilę samego zostawić i proszę, jakie tego efekty:mad:

:evil_lol:

Mam pozłacanego kota:loveu:

Posted

No wiesz.. ona kobieta sukcesu..
Ale przeciwieństwa się przyciągają :diabloti:
Nes jest nasz i juz! Nie damy!

Pada czy nie, my zyczymi powodzenia i trzymamy łapki!

Kot pozłacany super! :loveu:
Rudy się nie znalazł?

Pozdrawiamy !

Posted

Cioteczki kochane, tak mocno trzymałyście że się pogoda popsuła i egzamin przełożony na wtorek:multi: Może Nes znowu zacznie "działać":evil_lol:

Paulina, Rudy niestety nie wrócił:shake:

Idę wygonić Szczeniaka na dwór, niech go trochę przewieje i może zmoczy:evil_lol:

Posted

W końcu to sznaucer jest, pies obronny-sierści dużo to mu nic nie będzie:diabloti: Zresztą, jak on mnie na spacer wyciąga to nie myśli o tym, że sie przeziębię:placz::evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
W końcu to sznaucer jest, pies obronny-sierści dużo to mu nic nie będzie:diabloti: Zresztą, jak on mnie na spacer wyciąga to nie myśli o tym, że sie przeziębię:placz::evil_lol:

Och jaki bezlitosny Nestorek :eviltong: powinien bardziej sie troszczyc o pancie i w zimne i deszczowe dni załatwiać się w wc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nesik sobie da rade, to jest zdolny chlopiec:loveu: , mam chorobe na zwykleo kota europejskiego masc:szylkret:loveu: . Despera mozesz podac adres?[SIZE="1"]wpadly mi w oko dwa osobniiki

Posted

Dzień dobry:multi: Łomatko, tyle gości, jeszcze nie musiałam nadrabiać własnej galerii:crazyeye: Dzisiaj o dziwo Nes chodził jak w zegarku, chyba myśli że już nie będzie egzaminu:evil_lol: Wczoraj jednak pesio nie wylądował na dworze, za to dzisiaj siedzi i pancia ma święty spokój:diabloti: Pogoda nieciekawa, ale dzięki temu upiekły mi sie wykopki:cool3: Piszę chaotycznie i bez sensu bo w sumie nie mam o czym:roll: Za godzinę wychodzę z koleżanką poznać jej nowego chłopaka, Nesik niestety zostaje:diabloti: Miłego wieczorku cioteczki:loveu:

P.S. Zaczyna padać, Nesik już w domu, sądząc po aromacie dobrał się do kociej kupy:placz: