Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedźwiadek, dziękujemy:loveu:
Sota36, ja nie każę, ja proszę:diabloti: On sie nade mną gorzej znęca:placz:
Paulina, przydałoby sie kły wyciąć, oj przydało... Tylko znowu by mnie TOZem straszyli, i musiałabym mu karmę na mokro podawać. Za dużo zachodu:shake:
Wiq, narazie beznadziejnie:placz: Twoje psy będą miały dobrze, siostra i rodzice się zajmą-u mnie Nes siedziałby w domu-bo wielki pan na dworze robi straszny jazgot, rodzice z nim nie chcą pracować więc się ich nie słucha, a na siłę go nie utrzymają, więc "na spacery" wychodziłby do ogródka... Nieciekawa perspektywa:shake: Ale może w końcu coś znajdę, połowa rodziny postawiona na nogi, mam nadzieje że to coś da;)

Posted

Biedny Nesik, skakać zła pancia karze, a spryt mu na takie wyczyny nie pozwala:evil_lol:

Jeśli o nas chodzi, to jestem przerażona przeprowadzką z dobi do Krk:roll: Podoba mi się, że jesteś taka pewna w tym postanowieniu;)

Posted

może da się trochę upsić rodziców?
ja swoich nie biorę, bo siedziałby od rana do wieczora same :shake:
będę je w miarę możliwości odwiedzać (w końcu wro nie tak daleko :razz: )

Posted

Dzień dobry:multi: No proszę, tyle gości a ja nie mam żadnych nowych fot:shake: Oj co za pech:evil_lol: Później coś wstawię;)
BlackSheWolf, jutro egzamin ale narazie humorek dopisuje;)
Niedźwiadek, z Ustronia do Warszawy do szkoły codziennie ciężko by było dojeżdżać;)
Dobciu, jestem pewna, bo innego wyjścia w sumie nie ma... Rodzice są nie do "upsienia", im się nie chce z nim pracować bo po co:roll: Zresztą nigdy "nie mają czasu" i szybko się denerwują... Wiq, rozumiem-u mnie na odwrót, jakby został to by cały czas siedział w domu:roll:
Agacia, eria, Czarna Owieczka, Marta-Ares, zuzolandia i furciaczek-dziękujemy za komplementy:loveu: Furciaczek, jak to, co za rasa... Kudłacza niepospolitego nie poznajesz?:shake::evil_lol:

Posted

wpadlismy zobaczyć co nowego :lol: pozdrawiamy i życzymy powodzenia na egzaminie! Nesik musi zdać :loveu: jak chce mieszkać w Wielkim Mieście:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kudłacz niepospolity został wyeksmitowany na dwór, bo wyjechali ostatni goście:multi: Wcale nie chce wracać do domu, przez całe wakacje nie wychodził sam na podwórko:evil_lol: A co do egzaminu... Przed chwilą mnie załamał, ja do niego "noga", on wstaje, biegnie w moją stronę...omija mnie i pędzi po aport który zostawiłam na ogródku:placz: Ja za nim a on aport w zęby i zaczyna uciekać:mad: Ja nie wiem co mu ostatnio odbija...:shake: Stres przedegzaminowy czy co:roll:
Na pocieszenie kilka fotek kudłaczowo-konikowych:D

ziew:diabloti:

oczko:loveu:

I to by było na tyle czarnego;)

Trochę większe oczko:loveu:

Ulubione miejsce Despery-stajnia;)

Posted

Właśnie dlatego lubię rude konie... Nie widać na nich brudu:diabloti:

I tak jest zawsze... Despera się wkurza, Kluche się uchyla a obrywa Dalia:roll:

Moje słoneczko:loveu:

Chudzinka:loveu:

Posted

W drodze na pastwisko... Oczywiście Klucha nie może się doczekać i podjada:mad:

Widzicie myszołowa(czy co to tam było)?:evil_lol:

I to by było na tyle... Furciaczek, jak on mnie tak jutro zestresuje to go chyba wystawię na allegro:mad: