g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Despera, ciesze sie ze sie udało :multi: Uch jaki jestem duzy :loveu: http://despera_88.w.interia.pl/a1030205.jpg Quote
eria Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://despera_88.w.interia.pl/a1030205.jpg ale tu cudnie wyglada :loveu: :loveu: tak...niewinnie :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://despera_88.w.interia.pl/a1030205.jpg Oo, jakie fajne 2 dywany :evil_lol::evil_lol: P.S. U nas są już te fotki:diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://despera_88.w.interia.pl/a1030211.jpg jakie maleństwo :loveu: Quote
Paulina. Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Gdzie mozna kupic taki fajny dywanik, co się tak wszystkim podoba? :evil_lol: No i widzisz :cool3: Warsiawia i SGGW wita :cool1: Quote
despera Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Witajcie ludziska, tak was dzisiaj duuuzio:multi: Dywanik świetny, nawet można nogi oprzeć i jeśli śpi to nie protestuje:evil_lol: Tylko jak jest ciemno trzeba uważać, bo nie zawsze toleruje deptanie po ogonie:mad: Niewinnie tylko wygląda:diabloti: Chociaż dzisiaj w sumie cały dzień śpi, jak zasnął po porannym spacerze tak wstał chyba dopiero jak wróciłam od babci;) Warszawa wita, będę bliżej dogomaniaków i liczę na jakieś spotkanka :loveu: Jak Szczeniak będzie grzeczny to zrobię mu fotki na wieczornym spacerze i wstawię specjalnie dla cioteczek:D Quote
Czarna_Owieczka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 despera napisał(a): Tylko jak jest ciemno trzeba uważać, bo nie zawsze toleruje deptanie po ogonie:mad: Skąd ja to znam :evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A ja się ciągle ciesze, ze moje nie mają ogonów :diabloti: Za to Chrapcia lubiła sie kłasc pod łozkiem, tam gdzie ja zazwyczaj stawiałam nogi jak wstawałam.. Nie powiem ile razy ją nadepnęłam a ile próbowałam.. Dobrze, ze to potęzne buldozki albo sznaucer olbrzym a nie np. ratlerek :evil_lol: Zdeptałabym przy pierwszym kroku.... Quote
WinterGirl Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 tęskniliśmy ogromnie za Nestorkiem naszym czarnym braciszkiem... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
olifka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 To witaj wśród warszawiaków od października :) A dywanik śliczniutki :loveu: Quote
despera Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Fotek niestety nie będzie bo się nam rozpadało i nie chce przestać:shake: Za to mam informację, którą zapomniałam przekazać-chwaliłam się na FB agaci, bo akurat był temat. Kochane cioteczki, wasz najulubieńszy z Nestorków waży 45 kg:diabloti: Do dzisiaj mnie nadgarstek boli po ważeniu:evil_lol: Pozdrawiamy i życzymy miłej nocy bo idziemy spać, wypadałoby w końcu zwlec się rano na rower;) Quote
Dobcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A mówiłam, że z niego byczuś!!!:cool3: Dobranoc!;) Quote
eria Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 oooo :crazyeye: jasny gwint!!!!!!!:crazyeye: więcej niż Gucio!!!:crazyeye: Nie wspominając o chucherku Kreosiu 10 kilo lżejszym!!:crazyeye: Quote
despera Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Bo Nesik się w pancię wdał-stawiamy na wagę:evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Uuu.. no to kawał chłopa z niego faktycznie :cool1: Ja tez sie wczoraj zdziwiłam jak zwarzyłam Milkę.. :diabloti: No dobranoc, dobranoc :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witamy w W-wie od października! Super, że poszło tak, jak chciałaś! Pzdr. Quote
Pianka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Fajnie, ze ci przedłużyli termin http://despera_88.w.interia.pl/a1030205.jpg ale spioch Quote
despera Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Witajcie w ten chmurny dzionek:) Rowerku nie było bo się pesio pochorował rano, wieczorem pożarł jakieś resztki z grilla wczasowiczów(sądząc po odgłosach to był albo bardzo spalony chleb albo w ogóle kawałek węgla pachnący kiełbasą-Nes jest zdolny do wszystkiego):shake: A nawet jakby nie chorował to by nie było rowerku bo genialnie nastawiłam budzik na 15 zamiast na 5:evil_lol: Za to wstawię kilka fotek z porannego spacerku w pole:D Nes już ładnie reaguje na wołanie, może niedługo odważę się puścić go bez linki. Tylko za Chiny ludowe nie mogę nauczyć go warowania z ruchu-stój jest ok, siad prawie zawsze też, ale waruj to tragedia:placz: A egzamin pod koniec sierpnia... Quote
eria Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 piękny Nesik, jak zawsze :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Śliczne Nesikowe portreciki:loveu: Widać, ze robicie postępy. Jeszcze nie dawno wstawiałaś nam fotki ze spaceru, na których Nes prawie nie patrzył w obiektyw. A teraz pięknie pozuje;) Quote
Pianka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Przystojniak:loveu: Egzamin napewno zdacie:cool3: Quote
Recommended Posts