Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie ludziska, tak was dzisiaj duuuzio:multi:
Dywanik świetny, nawet można nogi oprzeć i jeśli śpi to nie protestuje:evil_lol: Tylko jak jest ciemno trzeba uważać, bo nie zawsze toleruje deptanie po ogonie:mad: Niewinnie tylko wygląda:diabloti: Chociaż dzisiaj w sumie cały dzień śpi, jak zasnął po porannym spacerze tak wstał chyba dopiero jak wróciłam od babci;)
Warszawa wita, będę bliżej dogomaniaków i liczę na jakieś spotkanka :loveu:
Jak Szczeniak będzie grzeczny to zrobię mu fotki na wieczornym spacerze i wstawię specjalnie dla cioteczek:D

Posted

A ja się ciągle ciesze, ze moje nie mają ogonów :diabloti:
Za to Chrapcia lubiła sie kłasc pod łozkiem, tam gdzie ja zazwyczaj stawiałam nogi jak wstawałam.. Nie powiem ile razy ją nadepnęłam a ile próbowałam.. Dobrze, ze to potęzne buldozki albo sznaucer olbrzym a nie np. ratlerek :evil_lol:
Zdeptałabym przy pierwszym kroku....

Posted

tęskniliśmy ogromnie za Nestorkiem naszym czarnym
braciszkiem...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

Posted

Fotek niestety nie będzie bo się nam rozpadało i nie chce przestać:shake: Za to mam informację, którą zapomniałam przekazać-chwaliłam się na FB agaci, bo akurat był temat. Kochane cioteczki, wasz najulubieńszy z Nestorków waży 45 kg:diabloti: Do dzisiaj mnie nadgarstek boli po ważeniu:evil_lol: Pozdrawiamy i życzymy miłej nocy bo idziemy spać, wypadałoby w końcu zwlec się rano na rower;)

Posted

oooo :crazyeye: jasny gwint!!!!!!!:crazyeye: więcej niż Gucio!!!:crazyeye:
Nie wspominając o chucherku Kreosiu 10 kilo lżejszym!!:crazyeye:

Posted

Witajcie w ten chmurny dzionek:)
Rowerku nie było bo się pesio pochorował rano, wieczorem pożarł jakieś resztki z grilla wczasowiczów(sądząc po odgłosach to był albo bardzo spalony chleb albo w ogóle kawałek węgla pachnący kiełbasą-Nes jest zdolny do wszystkiego):shake: A nawet jakby nie chorował to by nie było rowerku bo genialnie nastawiłam budzik na 15 zamiast na 5:evil_lol: Za to wstawię kilka fotek z porannego spacerku w pole:D

Nes już ładnie reaguje na wołanie, może niedługo odważę się puścić go bez linki. Tylko za Chiny ludowe nie mogę nauczyć go warowania z ruchu-stój jest ok, siad prawie zawsze też, ale waruj to tragedia:placz: A egzamin pod koniec sierpnia...

Posted

Śliczne Nesikowe portreciki:loveu:
Widać, ze robicie postępy. Jeszcze nie dawno wstawiałaś nam fotki ze spaceru, na których Nes prawie nie patrzył w obiektyw. A teraz pięknie pozuje;)