agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czeeeść :) śliczny ten labcio :loveu: http://despera_88.w.interia.pl/NR4.jpg :loveu: :loveu: :loveu: super sie bawią! Miłego dnia życzymy ;) Quote
zuzolandia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witanko;-) no coz RUBY jak kazda kobita wie co dobre dla cery;-) a kapiele błotne to wrecz błogosłąwienstwo ;-) eheheheheheeh Pantofelnik przepiekny ;-) miłego dzionka zyczymy;-) Quote
despera Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Jaka ja jestem głupiaaa:placz: W poniedziałek dostałam maila z SGGW, że do dzisiaj do 15 mam złożyć papiery, i odczytałam go dopiero rano:wallbash: Wysłałam, ale dojdą na jutro... Zawaliłam sprawę:placz::placz::placz: Quote
eria Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 o kurcze........może da się jakoś odkręcić?:roll: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A może beda patrzeć na date wysłania... oby, trzymam kciuki!! Quote
despera Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Dzwoniłam ale oczywiście nikt nie odbiera, napisałam maila z wyjaśnieniem, ale nie wiem, czy to coś da:( Quote
eria Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 o kurcze....mam nadzieję że się to pomyślnie rozwiąże:roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Kwiatki śliczne :D http://despera_88.w.interia.pl/NR2.jpg Jak mój loczek idzie na smyczy, to zamiast kulturalnie i ładnie chodniczkiem przy nodze, to nie ciągnie i za znak, ale z reguły takie sztuczki robi przy płotach gdzie są znajome psy :evil_lol: Quote
olifka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 despera napisał(a):Jaka ja jestem głupiaaa:placz: W poniedziałek dostałam maila z SGGW, że do dzisiaj do 15 mam złożyć papiery, i odczytałam go dopiero rano:wallbash: Wysłałam, ale dojdą na jutro... Zawaliłam sprawę:placz::placz::placz: Oj:-( Jest sznasa ze cie przyjma? Jak tak to nie martw sie na zapas, wszystko sie okaze;) Buzka:calus: Quote
Marta_Ares Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam mam nadzieje ze uda sie jakos zalatwic z tymi papierami, powodzenia;) Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 koniecznie daj znać jak coś sie wyjaśni!!! Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Na pewno liczy się data wysłania! Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie! Quote
Paulina. Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Despera wszystko będzie dobrze. Nie po to tyle marzyłas o tych studiach, zeby teraz jeden dzien wszystko zepsuł. Tam tez są ludzie :roll: ;) :roll: Nestorek i Ruby suuper :loveu: Skąd ja znam te uroki... tylko, ze Milka chodzi na flexi :roll: Oj Nesika ciągnie do młodszych, oj ciągnie.. :evil_lol: Powodzenia, wszyscy trzymamy kciuki! Daj znac :p Quote
despera Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Mają ludzie serce!! Przedłużyli mi termin do poniedziałku:multi: Teraz tylko mam nadzieję, że w tych nerwach wysłałam wszystko, co trzeba, bo inaczej klapa:roll: I dzięki za wsparcie duchowe:loveu: Nesik dzisiaj na szkoleniu okazywał niezdrowe zainteresowanie pewnej suni, której niedawno skończyła się cieczka:evil_lol: A już myślałam, że mam z tym spokój;) Ogólnie na szkoleniu było dobrze, ludzie na ulicy patrzyli jak na wariatów-5 psów z właścicielami idzie gęsiego chodnikiem i jeszcze jakaś babka lata między nimi i co jakiś czas wykrzykuje komendy:evil_lol: Ale jestem zadowolona ze Szczeniaka, zachowywał się przyzwoicie:D Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No widzisz!!! Super!!!:multi::lol: Nesik w końcu porządny pies, a suczka... no cóż, widocznie jej urok go poraził:cool3: Quote
Paulina. Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Mówilam :multi: Wszyscy się cieszymy... A niby czemu Nesowi brak "czegos tam" miałby przeszkadzac w podrywie? On jest lovelasem.. :evil_lol: Pozdrawiamy wieczorkiem na dobranoc :cool1: Quote
despera Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Dzień dobry!!! Dzwonił miły pan z SGGW, dostali papiery dzisiaj rano, udało mi się wysłać wszystko, co trzeba-tylko muszę wpłacić kasę za pierwszy semestr i już będzie ok :multi: To już w sumie załatwione, nie ma to jak mama pracująca w banku:evil_lol: Zaraz jadę do kobylastych, ale bez Nesika bo przy nim nie mogę się dziewczynami zajmować:shake: Za to trzy fotki lenia: Pancia, no daaaj:evil_lol: śpioch:loveu: Pozdrawiamy cioteczki:multi: Quote
Dobcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Nesik robiący za dywanik wygląda słodko:loveu: Taki duuuży byczuś, trzeba uważać, żeby nie przydeptać śpioszka:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 No coz lato mamy złociutka ....a jak wiadomo lato to czas na romanse flirty i miłosne przygody;-) co piesiowi zazdroscisz heheeheh....niech chłopak tez cosik od zycia ma ;-) heeheheheheh Nio to gratki za to SGGW !!!!!!!! Dobcia ma racje ....dywankowy Nesik rozbrajający ;-) !!!!!! witanko i pozdrawianko ;-) Quote
Recommended Posts