Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka ja jestem głupiaaa:placz: W poniedziałek dostałam maila z SGGW, że do dzisiaj do 15 mam złożyć papiery, i odczytałam go dopiero rano:wallbash: Wysłałam, ale dojdą na jutro... Zawaliłam sprawę:placz::placz::placz:

Posted

despera napisał(a):
Jaka ja jestem głupiaaa:placz: W poniedziałek dostałam maila z SGGW, że do dzisiaj do 15 mam złożyć papiery, i odczytałam go dopiero rano:wallbash: Wysłałam, ale dojdą na jutro... Zawaliłam sprawę:placz::placz::placz:

Oj:-( Jest sznasa ze cie przyjma? Jak tak to nie martw sie na zapas, wszystko sie okaze;) Buzka:calus:

Posted

Despera wszystko będzie dobrze. Nie po to tyle marzyłas o tych studiach, zeby teraz jeden dzien wszystko zepsuł. Tam tez są ludzie :roll: ;) :roll:
Nestorek i Ruby suuper :loveu: Skąd ja znam te uroki... tylko, ze Milka chodzi na flexi :roll:
Oj Nesika ciągnie do młodszych, oj ciągnie.. :evil_lol:
Powodzenia, wszyscy trzymamy kciuki! Daj znac :p

Posted

Mają ludzie serce!! Przedłużyli mi termin do poniedziałku:multi: Teraz tylko mam nadzieję, że w tych nerwach wysłałam wszystko, co trzeba, bo inaczej klapa:roll: I dzięki za wsparcie duchowe:loveu:
Nesik dzisiaj na szkoleniu okazywał niezdrowe zainteresowanie pewnej suni, której niedawno skończyła się cieczka:evil_lol: A już myślałam, że mam z tym spokój;) Ogólnie na szkoleniu było dobrze, ludzie na ulicy patrzyli jak na wariatów-5 psów z właścicielami idzie gęsiego chodnikiem i jeszcze jakaś babka lata między nimi i co jakiś czas wykrzykuje komendy:evil_lol: Ale jestem zadowolona ze Szczeniaka, zachowywał się przyzwoicie:D

Posted

Mówilam :multi: Wszyscy się cieszymy...
A niby czemu Nesowi brak "czegos tam" miałby przeszkadzac w podrywie? On jest lovelasem.. :evil_lol:
Pozdrawiamy wieczorkiem na dobranoc :cool1:

Posted

Dzień dobry!!!
Dzwonił miły pan z SGGW, dostali papiery dzisiaj rano, udało mi się wysłać wszystko, co trzeba-tylko muszę wpłacić kasę za pierwszy semestr i już będzie ok :multi: To już w sumie załatwione, nie ma to jak mama pracująca w banku:evil_lol:
Zaraz jadę do kobylastych, ale bez Nesika bo przy nim nie mogę się dziewczynami zajmować:shake: Za to trzy fotki lenia:
Pancia, no daaaj:evil_lol:

śpioch:loveu:

Pozdrawiamy cioteczki:multi:

Posted

No coz lato mamy złociutka ....a jak wiadomo lato to czas na romanse flirty i miłosne przygody;-) co piesiowi zazdroscisz heheeheh....niech chłopak tez cosik od zycia ma ;-) heeheheheheh
Nio to gratki za to SGGW !!!!!!!!
Dobcia ma racje ....dywankowy Nesik rozbrajający ;-) !!!!!!
witanko i pozdrawianko ;-)