despera Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 http://despera.wrzuta.pl/film/5Qfk5U5HU6/ Mówisz i masz;) Niestety bez głosu, ale widać kiedy szczeka:evil_lol: Tylko komend nie słychać ale nic straconego;) Quote
eria Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 rozbroił mnie jak na początku tą łapkę podał :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Carolcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 witamy :loveu: :loveu: :loveu: i pozdrawiamy Nestorka i jego Pancie :cool3: :loveu: Quote
despera Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Carolcia, my również witamy i pozdrawiamy:loveu: http://despera.wrzuta.pl/film/9KuufSJWb3/ wstrętny pyskacz:evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 O matko, jezeli wczesniej nie byłam w nim bardzo zakochana, to teraz ten moment napewno nastąpił :loveu: Jak on ślicznie komendy wykonuje :cool3: Eh.. pomarzyc zeby tak Milka robiła Quote
despera Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Ślicznie wykonuje bo pancia ma ciacho w ręce:diabloti: A poza tym, na początku zaszczekał... A miało być "cześć", czyli łapa ;) A, rozmawiałam z moja panią trener o szkoleniu buldożków... Stwierdziła, że jak pesio chce sie uczyć, to trzeba mu to umożliwić :D Quote
Alcazar Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 świetne filmiki jest słodki i grzeczny mój jak widzi ciacho to od razu siada i daje dwie łapki bez mówienia. Quote
Paulina. Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 despera napisał(a): A, rozmawiałam z moja panią trener o szkoleniu buldożków... Stwierdziła, że jak pesio chce sie uczyć, to trzeba mu to umożliwić :D Oo, dzięki :cool3: No własnie ja nie jestem do konca pewna czy ona chce... Natomiast ja bardzo :evil_lol: Quote
despera Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Alcazar, Nes jak coś chce a nikt mu nie wydaje komend to pokazuje wszystko co umie, najchętniej oczywiście daje głos:evil_lol: Paulina-jak pancia chce, to znaczy, że pesio tez:diabloti: Quote
despera Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Nes bawiący sie w szukanie zabawki;) Mniej radośnie niż Kreon, ale on woli zabawy typu szczekanie na pancie i uciekanie przed nią:shake: http://www.wrzuta.pl/film/ou2UXDhNFB/ Quote
Paulina. Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :loveu: Myślałam, ze zrobi to bardziej entuzjastycznie. Tak spokojnie do tego podszedł :cool3: U Milki to był by jeden wielki krzyk i poruszenie... Wiem, ze to banalne, ale strasznie podoba mi się jego ogon... :oops: Moze dlatego, ze ja zawsze miałam psy bez... Czy sznaucerom obcina się ogony? Quote
eria Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ja nie moge, jak on se spokojnie chodzi i szuka!!! Kreon biega w panice w kółko :evil_lol: :evil_lol: a Nes-siła spokoju :cool3: Paulina- niby jest zakaz obcinania,ale się obcina... Quote
Paulina. Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dzięki Eria...Pytałam się tak ogólnie, bo nie wiedziałam. Szczerze powiedziawszy olbrzymy mi się podobają tylko z ogonem(przykład Nesa..) a sredniaki i miniaturki tak sobie.. Bokserke mam bez ogona(juz taką ją znalazłam..), a buldozki i tak się rodzą bez wiec problem z głowy. Ale to kwestia gustu, nie wiem czy obciełabym ogon(a co dopiero uszy) mojemu psu, narazie nie miałam takiego dylematu ;) :roll: Quote
eria Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 mnie się strasznie podobają olbrzymy z ogonem i uszami, ale mini i średniaki z takim zakreconym świńskim ogonkiem średnio fajnie wyglądają :roll: ale to mój gust ;) a że buldożki rodza się bez to nie wiedziałam :lol: ale fakt,nie widziałam nigdy z ogonem:cool3: Quote
Dobcia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Obejżałam sobie wszystkie filmiki, najbardziej podobe mi się ten, na którym Nesik wykonuje komendy:loveu: Fajna z niego gaduła:evil_lol: Quote
despera Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 A ja myślałam, że buldożkom też się obcina ogonki:oops: Co do gustu-ja się zakochałam w "ciętych" sznaucerach olbrzymach, takich jak Kreon. Ale skoro trafił mi sie pies "naturalnej długości", to nie miałam i nie mam zamiaru tego zmieniać:shake: W końcu te uszka powiewające w biegu i ogon machający i zostawiający siniaki na nogach to coś pięknego:loveu: A Nes to nie tylko gaduła, to przebrzydły pyskacz:evil_lol: Filmik z Demolką pożerającą moje palce:diabloti: http://despera.wrzuta.pl/film/lHjkpwzi0a/ Quote
despera Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Kilka fotek dla śpiochów;) :evil_lol: Jedna z niewielu fotek, gdzie Nesowi nie świecą się oczy:) Świeci się za to wielki nochal:diabloti: Żaba:evil_lol: Częsta pozycja na szkoleniu podczas waruj-zostań. Gorzej, kiedy pada komenda siad;) Dla niedoinformowanych-pies nie może wchodzić na łóżka:evil_lol: Zaszył sie po cichu i pancia znalazła go tu przypadkiem;) A to już perfidne zdobywanie przywilejów:mad: Quote
Dobcia Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Rozlazły Nestor najlepszy:evil_lol: :loveu: A na ostatniej fotce siedzi tak jak mój dobi na schodach, uwielbiam taką pozycję u psów, zapatrzyły się futerka na nas, swoich ludzi i małpują:razz: Quote
eria Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 on jest genialny:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ludzie często myślą, ze buldozki mają cięte ogonki.. Matko, nie wyobrazam sobie Milki z długim ogonem :-D :evil_lol: Raz nawet jakis facet powiedział, ze jestem bez serca i barbarzyncą, bo obciełam takiemu małemu psiakowi ogon :roll: Potwierdzam słowa erii :loveu: Żabka jest śliczna :loveu: Ulubiona pozycja Chrupki(*) i Milki tez :evil_lol: , ale Nes wygląda wyjątkowo uroczo. A najlepszy to jest jego nosio, juz dawno mi się podoba... Quote
g_o_n_i_a Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witam, witam :multi: Piękny Nestorek, a taka byla z niego maleńka kuleczka :loveu: Super Żaba :cool3: http://despera_88.w.interia.pl/nes-%BFaba.jpg Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts