Jump to content
Dogomania

Pies, kot i kobylaste, czyli Nestor Wielki i przyjaciele :)

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matko, jezeli wczesniej nie byłam w nim bardzo zakochana, to teraz ten moment napewno nastąpił :loveu:
Jak on ślicznie komendy wykonuje :cool3:
Eh.. pomarzyc zeby tak Milka robiła

Posted

Ślicznie wykonuje bo pancia ma ciacho w ręce:diabloti: A poza tym, na początku zaszczekał... A miało być "cześć", czyli łapa ;)
A, rozmawiałam z moja panią trener o szkoleniu buldożków... Stwierdziła, że jak pesio chce sie uczyć, to trzeba mu to umożliwić :D

Posted

despera napisał(a):

A, rozmawiałam z moja panią trener o szkoleniu buldożków... Stwierdziła, że jak pesio chce sie uczyć, to trzeba mu to umożliwić :D

Oo, dzięki :cool3:
No własnie ja nie jestem do konca pewna czy ona chce... Natomiast ja bardzo :evil_lol:

Posted

Alcazar, Nes jak coś chce a nikt mu nie wydaje komend to pokazuje wszystko co umie, najchętniej oczywiście daje głos:evil_lol:
Paulina-jak pancia chce, to znaczy, że pesio tez:diabloti:

Posted

:loveu: Myślałam, ze zrobi to bardziej entuzjastycznie. Tak spokojnie do tego podszedł :cool3: U Milki to był by jeden wielki krzyk i poruszenie...
Wiem, ze to banalne, ale strasznie podoba mi się jego ogon... :oops:
Moze dlatego, ze ja zawsze miałam psy bez...
Czy sznaucerom obcina się ogony?

Posted

ja nie moge, jak on se spokojnie chodzi i szuka!!! Kreon biega w panice w kółko :evil_lol: :evil_lol: a Nes-siła spokoju :cool3:
Paulina- niby jest zakaz obcinania,ale się obcina...

Posted

Dzięki Eria...Pytałam się tak ogólnie, bo nie wiedziałam. Szczerze powiedziawszy olbrzymy mi się podobają tylko z ogonem(przykład Nesa..) a sredniaki i miniaturki tak sobie.. Bokserke mam bez ogona(juz taką ją znalazłam..), a buldozki i tak się rodzą bez wiec problem z głowy. Ale to kwestia gustu, nie wiem czy obciełabym ogon(a co dopiero uszy) mojemu psu, narazie nie miałam takiego dylematu ;) :roll:

Posted

mnie się strasznie podobają olbrzymy z ogonem i uszami, ale mini i średniaki z takim zakreconym świńskim ogonkiem średnio fajnie wyglądają :roll: ale to mój gust ;) a że buldożki rodza się bez to nie wiedziałam :lol: ale fakt,nie widziałam nigdy z ogonem:cool3:

Posted

A ja myślałam, że buldożkom też się obcina ogonki:oops: Co do gustu-ja się zakochałam w "ciętych" sznaucerach olbrzymach, takich jak Kreon. Ale skoro trafił mi sie pies "naturalnej długości", to nie miałam i nie mam zamiaru tego zmieniać:shake: W końcu te uszka powiewające w biegu i ogon machający i zostawiający siniaki na nogach to coś pięknego:loveu:
A Nes to nie tylko gaduła, to przebrzydły pyskacz:evil_lol:
Filmik z Demolką pożerającą moje palce:diabloti: http://despera.wrzuta.pl/film/lHjkpwzi0a/

Posted

Kilka fotek dla śpiochów;)
:evil_lol:

Jedna z niewielu fotek, gdzie Nesowi nie świecą się oczy:) Świeci się za to wielki nochal:diabloti:

Żaba:evil_lol: Częsta pozycja na szkoleniu podczas waruj-zostań. Gorzej, kiedy pada komenda siad;)

Dla niedoinformowanych-pies nie może wchodzić na łóżka:evil_lol: Zaszył sie po cichu i pancia znalazła go tu przypadkiem;)

A to już perfidne zdobywanie przywilejów:mad:

Posted

Rozlazły Nestor najlepszy:evil_lol: :loveu:
A na ostatniej fotce siedzi tak jak mój dobi na schodach, uwielbiam taką pozycję u psów, zapatrzyły się futerka na nas, swoich ludzi i małpują:razz:

Posted

Ludzie często myślą, ze buldozki mają cięte ogonki.. Matko, nie wyobrazam sobie Milki z długim ogonem :-D :evil_lol: Raz nawet jakis facet powiedział, ze jestem bez serca i barbarzyncą, bo obciełam takiemu małemu psiakowi ogon :roll:

Potwierdzam słowa erii :loveu:
Żabka jest śliczna :loveu: Ulubiona pozycja Chrupki(*) i Milki tez :evil_lol: , ale Nes wygląda wyjątkowo uroczo. A najlepszy to jest jego nosio, juz dawno mi się podoba...