Mattilu Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Gusiaczek']Cześć Siostra :) Spylam na solarium póki słońce przy balkonie ;)[/QUOTE] Pewnie, trzeba korzystac ze slonca chocby przez szybe :) a u nas nie dosc, ze zimno, to jeszcze pochmurno! Quote
Mattilu Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Jolu_li poprosze o wierszyk o zoologach :) bo moj domowy kocha kundelki :) Quote
jola_li Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='Mattilu']Jolu_li poprosze o wierszyk o zoologach :) bo moj domowy kocha kundelki :)[/QUOTE] Kto mówi, że zoolodzy na kundle są uczuleni, temu szakal czaprakowy ząbkami kształt nieco zmieni. Quote
Mattilu Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Ja tez :) Hopka znowu robi za termofor leczniczy, tym razem na obolalym brzuchu Jedrka:-( Quote
Nutusia Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 O masz ci los... Hopuś, grzej moooooocno, co by Jędrek mógł w pełni się cieszyć smakiem Świąt ;) Quote
jola_li Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Nutusia']Padłam!!! :)[/QUOTE] [quote name='Mattilu']Ja tez :) [/QUOTE] To może to będzie trochę lepsze ;): Kto twierdzi, że zoolodzy nie darzą kundli estymą, temu – nie bez kozery – tęczowe nabiję limo. A Jędrkowi zdrowia życzę! Quote
Nutusia Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Nie, nie, nie - szakal czaprakowy lepszy ;) :) Quote
Mattilu Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Nutusia']Nie, nie, nie - szakal czaprakowy lepszy ;) :)[/QUOTE] Szakal czaprakowy podbil mojego meza, choc oczywiscie w tlumaczeniu rym zgubilam :oops: Quote
Mattilu Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Nutusia']O masz ci los... Hopuś, grzej moooooocno, co by Jędrek mógł w pełni się cieszyć smakiem Świąt ;)[/QUOTE] [quote name='Gusiaczek']Siostro grzej Jędrka :)[/QUOTE] Grzeje, nie tylko cialkiem, rowniez swoja oddana i radosna obecnosca. "Wiesz mamo, bez Hopki w domu byloby pusto." A te bole brzucha Jedrka mialy z wiekiem przechodzic (ma problemy z przepona), a zamiast tego pogarszaja sie:shake: No nic. Za tydzien jedziemy do czlowieka leczacego dotykiem, moze on pomoze, skoro konwencjonalna medycyna zawodzi ;) Quote
Ellig Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [IMG]http://images10.fotosik.pl/3790/01c266e120942b79.jpg[/IMG] Quote
Ingrid44 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Hopssasance I wszystkim jej wielbicielom zyczymy Wesolych Swiat :) [url]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiO33ewJbjoSGj66Ki7buiUUPmbYy4bgs7sb6Yq4Zb1vmO_cxmoA[/url] Quote
Gusiaczek Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Jak zdrówko? Pozdrawiamy z zaśnieżonej stolycy :) Quote
Mattilu Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Dziekujemy za piekne zyczenia i odwzajemniamy z serca - radosnych i zdrowych Swiat Wam zyczymy! I wiosny!:krolik: z brzuchem lepiej, uszy jeszcze spuszczone na kwinte i bola. Ale bedzie lepiej. Apropos uszu - Hopka ma je w polowie zalamane, jak krolik powyzej, zatem gdy je chce postawic one staja tylko w polowie :) Quote
jola_li Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [CENTER][I][COLOR=#0000cd][B][SIZE=3]Jak co roku baranek, jajka, bazie, zajączek, jak co roku ten koniec, co się zmienia w początek, jak co roku ta śmierć, która w życie się zmienia, jak co roku serdeczne, pełne ciepła życzenia.[/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=#ffffff],,.........................................................................,,,,,,,,,,[/COLOR] [COLOR=#0000cd]B. Borzymowska[/COLOR][/I] [/CENTER] Quote
Nutusia Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 Bo Hopcia ma moje ulubione uszka, czyli... uszka-serduszka :) Quote
Mattilu Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='jola_li'][CENTER][I][COLOR=#0000cd][B][SIZE=3]Jak co roku baranek, jajka, bazie, zajączek, jak co roku ten koniec, co się zmienia w początek, jak co roku ta śmierć, która w życie się zmienia, jak co roku serdeczne, pełne ciepła życzenia.[/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=#ffffff],,.........................................................................,,,,,,,,,,[/COLOR] [COLOR=#0000cd]B. Borzymowska[/COLOR][/I] [/CENTER] [/QUOTE] Jolu_li - piekne zyczenia, dziekujemy :Rose: Quote
Nutusia Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 I tu przyszłyśmy po prośbie... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241610-Maciupe%C5%84ka-ci%C4%99%C5%BCarna-sunia-pomoc-potrzebna-na-wczoraj!!!?p=20661904#post20661904[/url] Quote
Mattilu Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Pieknej Wielkanocy Wam wszystkim zyczymy:) to pierwsza Wielkanoc Hopki z nami - po powrocie z kosciola zastalismy smetne resztki dwoch puchatych kurczaczkow przezutych i wyplutych oraz ostatnia pisanke w poslaniu psicy. No bo kto zostawia koszyczek ze swieconka na niskim stoliczku?! No kto?! ;) Quote
jola_li Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Mattilu']to pierwsza Wielkanoc Hopki z nami - po powrocie z kosciola zastalismy smetne resztki dwoch puchatych kurczaczkow przezutych i wyplutych oraz ostatnia pisanke w poslaniu psicy. No bo kto zostawia koszyczek ze swieconka na niskim stoliczku?! No kto?!;)[/QUOTE] W pierwszej chwili przeczytałam o "smętnych resztkach dwóch [B]pieczonych [/B]kurczaków" i mnie nieco przytkało ;)... Kto zostawia koszyczek ze święconką na niskim stoliczku? Tylko ten, kto się chce podzielić zawartością koszyczka z Hopusią ;)! Quote
Mattilu Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='Ziutka']A czy Hopeczka lubi maskoteczki ? :)[/QUOTE] Miedlic? Tarmosic? Unicestwiac? Wypruwac i rozpruwac? Baaardzo :loveu: Quote
Mattilu Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='jola_li']W pierwszej chwili przeczytałam o "smętnych resztkach dwóch [B]pieczonych [/B]kurczaków" i mnie nieco przytkało ;)... Kto zostawia koszyczek ze święconką na niskim stoliczku? Tylko ten, kto się chce podzielić zawartością koszyczka z Hopusią ;)![/QUOTE] Z pieczonych kurczaczkow ostalyby sie ino kostki ;) Quote
Recommended Posts