Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gusiaczek']Cześć Siostra :)
Spylam na solarium póki słońce przy balkonie ;)[/QUOTE]
Pewnie, trzeba korzystac ze slonca chocby przez szybe :)
a u nas nie dosc, ze zimno, to jeszcze pochmurno!

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mattilu']Jolu_li poprosze o wierszyk o zoologach :) bo moj domowy kocha kundelki :)[/QUOTE]
Kto mówi, że zoolodzy na kundle są uczuleni,
temu szakal czaprakowy ząbkami kształt nieco zmieni.

Posted

[quote name='Nutusia']Padłam!!! :)[/QUOTE]

[quote name='Mattilu']Ja tez :) [/QUOTE]
To może to będzie trochę lepsze ;):

Kto twierdzi, że zoolodzy nie darzą kundli estymą,
temu – nie bez kozery – tęczowe nabiję limo.

A Jędrkowi zdrowia życzę!

Posted

[quote name='Nutusia']O masz ci los... Hopuś, grzej moooooocno, co by Jędrek mógł w pełni się cieszyć smakiem Świąt ;)[/QUOTE]

[quote name='Gusiaczek']Siostro grzej Jędrka :)[/QUOTE]

Grzeje, nie tylko cialkiem, rowniez swoja oddana i radosna obecnosca. "Wiesz mamo, bez Hopki w domu byloby pusto." A te bole brzucha Jedrka mialy z wiekiem przechodzic (ma problemy z przepona), a zamiast tego pogarszaja sie:shake: No nic. Za tydzien jedziemy do czlowieka leczacego dotykiem, moze on pomoze, skoro konwencjonalna medycyna zawodzi ;)

Posted

Hopssasance I wszystkim jej wielbicielom zyczymy Wesolych Swiat :)
[url]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiO33ewJbjoSGj66Ki7buiUUPmbYy4bgs7sb6Yq4Zb1vmO_cxmoA[/url]

Posted

Dziekujemy za piekne zyczenia i odwzajemniamy z serca - radosnych i zdrowych Swiat Wam zyczymy! I wiosny!:krolik:

z brzuchem lepiej, uszy jeszcze spuszczone na kwinte i bola. Ale bedzie lepiej.
Apropos uszu - Hopka ma je w polowie zalamane, jak krolik powyzej, zatem gdy je chce postawic one staja tylko w polowie :)

Posted

[CENTER][I][COLOR=#0000cd][B][SIZE=3]Jak co roku baranek, jajka, bazie, zajączek,
jak co roku ten koniec, co się zmienia w początek,
jak co roku ta śmierć, która w życie się zmienia,
jak co roku serdeczne, pełne ciepła życzenia.[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=#ffffff],,.........................................................................,,,,,,,,,,[/COLOR] [COLOR=#0000cd]B. Borzymowska[/COLOR][/I]
[/CENTER]

Posted

[quote name='jola_li'][CENTER][I][COLOR=#0000cd][B][SIZE=3]Jak co roku baranek, jajka, bazie, zajączek,
jak co roku ten koniec, co się zmienia w początek,
jak co roku ta śmierć, która w życie się zmienia,
jak co roku serdeczne, pełne ciepła życzenia.[/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=#ffffff],,.........................................................................,,,,,,,,,,[/COLOR] [COLOR=#0000cd]B. Borzymowska[/COLOR][/I]
[/CENTER]
[/QUOTE]
Jolu_li - piekne zyczenia, dziekujemy :Rose:

Posted

I tu przyszłyśmy po prośbie... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241610-Maciupe%C5%84ka-ci%C4%99%C5%BCarna-sunia-pomoc-potrzebna-na-wczoraj!!!?p=20661904#post20661904[/url]

Posted

Pieknej Wielkanocy Wam wszystkim zyczymy:)

to pierwsza Wielkanoc Hopki z nami - po powrocie z kosciola zastalismy smetne resztki dwoch puchatych kurczaczkow przezutych i wyplutych oraz ostatnia pisanke w poslaniu psicy. No bo kto zostawia koszyczek ze swieconka na niskim stoliczku?! No kto?!
;)

Posted

[quote name='Mattilu']to pierwsza Wielkanoc Hopki z nami - po powrocie z kosciola zastalismy smetne resztki dwoch puchatych kurczaczkow przezutych i wyplutych oraz ostatnia pisanke w poslaniu psicy. No bo kto zostawia koszyczek ze swieconka na niskim stoliczku?! No kto?!;)[/QUOTE]
W pierwszej chwili przeczytałam o "smętnych resztkach dwóch [B]pieczonych [/B]kurczaków" i mnie nieco przytkało ;)...
Kto zostawia koszyczek ze święconką na niskim stoliczku?
Tylko ten, kto się chce podzielić zawartością koszyczka z Hopusią ;)!

Posted

[quote name='jola_li']W pierwszej chwili przeczytałam o "smętnych resztkach dwóch [B]pieczonych [/B]kurczaków" i mnie nieco przytkało ;)...
Kto zostawia koszyczek ze święconką na niskim stoliczku?
Tylko ten, kto się chce podzielić zawartością koszyczka z Hopusią ;)![/QUOTE]
Z pieczonych kurczaczkow ostalyby sie ino kostki ;)