Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mattilu']Ja nie umiem Elu na youtube :oops:[/QUOTE]
To poprosze o przeslanie filmiku do mnie, zobaczymy co da sie zrobic:)

Posted

[quote name='Nutusia']Ale po co chcecie coś zmieniać - przecie widać Hopkę, której nasza kadra nie godna nawet odnóży całować! :)[/QUOTE]
Jak przestaniecie marudzic,ze ogladacie film na lezaco to nie bedziemy nic zmieniac:mad:

Posted

[quote name='inka33']Patałachy to są te męże, co oglądają na ekranie piłki, zamiast na żywo się piłkami bawić z pieskami, o! :mad:[/QUOTE]

Niooooooooo, Siwy w takim razie nie patałach ... chociaż mecze i owszem,
ale w przerwie gra ze mną :multi: zatem u nas to prawie igrzyska ;)

Posted

[quote name='Ellig']Jak przestaniecie marudzic,ze ogladacie film na lezaco to nie bedziemy nic zmieniac:mad:[/QUOTE]

Właśnie! ale już niedługo prześlę do Ciebie kolejny filmik, to będzie szansa zobaczyć czy lepiej działa :)

Posted

[quote name='Ellig']Jak przestaniecie marudzic,ze ogladacie film na lezaco to nie bedziemy nic zmieniac:mad:[/QUOTE]
Elu, ale film był nakręcony "na pionowo", więc tu się chyba nie da nic zrobić?

A jak komuś niewygodnie, to wystarczy, że sobie monitor postawi na boku ;).

Posted

[quote name='Gusiaczek']Niooooooooo, Siwy w takim razie nie patałach ... chociaż mecze i owszem,
ale w przerwie gra ze mną :multi: zatem u nas to prawie igrzyska ;)[/QUOTE]

No to ja też nie mam w sumie co narzekać, w przerwach Jędrek skacze z Hopką a mąż ja mizia...;)

Posted

[quote name='Mattilu']No to ja też nie mam w sumie co narzekać, w przerwach Jędrek skacze z Hopką a mąż ja mizia...;)[/QUOTE]

To musi mu (mężowi) być wielce niewygodnie taką skaczącą miziać :eviltong: - dostaje zieloną kartkę za trud i poświęcenie! :multi:

Posted

[quote name='Ellig']Filmik przyslany przez Mattilu:)[/QUOTE]
Jak tak patrzę na tę cudowną beztroskę i szczęśliwość Hopuni w Rodzinie, o jakiej każdy pies marzy, to - wdzięczność moja nie ma granic!

Posted

[quote name='jola_li'][CENTER][IMG]http://img831.imageshack.us/img831/428/dobranocok1kopia.jpg[/IMG]
[/CENTER]
[/QUOTE]
Oj Jolu_ li, zeby slowa Twojej piosenki staly sie prawda...piekna piosenka

Posted

[quote name='Mattilu']Oj Jolu_ li, zeby slowa Twojej piosenki staly sie prawda...piekna piosenka[/QUOTE]

Jolu.Bardzo udana i piękna przeróbka piosenki Jeremiego Przybory, jednej z moich ulubionych:"Już czas na sen" :)

Posted

Zapraszam do Fraszki vel "odroczony urlop od tymczasowania" ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/239795-Fraszka-psi-idea%C5%82-szuka-r%C3%B3wnie-idealnego-domu?p=20425265#post20425265[/url]

Posted

[quote name='jola_li'][CENTER][IMG]http://img831.imageshack.us/img831/428/dobranocok1kopia.jpg[/IMG]
[/CENTER]
[/QUOTE]

Jolu, wychowałam się na KSP, kocham te klimaty.
Sprawiłaś mi ogromną radość, dałaś chwilę wzruszenia.
Kochamy kundelki, kochamy :iloveyou:
Dziękuję :Rose: