anica Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Isadora7']Zjawiskowej urody psiak[/QUOTE] to prawda :)))) oczka takie ufne... obydwa chłopaki...takie niezwykłe?! :roll::lol: Quote
kasia_jot Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='anica']to prawda :)))) oczka takie ufne... obydwa chłopaki...takie niezwykłe?! :roll::lol:[/QUOTE] Oczka jak oczka, ale te włosy na głowie :loveu: Dziewczyny, użyłyście jakichś wałków czy czegoś podobnego na potrzeby sesji zdjęciowej? :lol: Quote
elke Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Słuchajcie wielki szacun dla fotografa :) w zasadzie przypadkowego. Dziewczyna - eliza_sk robiła foty swojej suni i zakochała się we Franciszku. Dostał chłopak prezent w postaci profesjonalnej sesji, bo jak to inaczej nazwac :) On jest taki uroczy bez wałków :) a jaki kochany, potulny, przytulaśny opisac sie nie da....to taka kruszynka leciutka, słodziutka , kurde pies ideał, a ja go nie moge miec u siebie :(((( Quote
eliza_sk Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ciotki, nie przesadzać - wszystko zasługa profesjonalnego modela, bo ze mnie amator. Tylko brać się teraz do roboty, żeby fotki nie wietrzały, moja Amelka, którą wczoraj zawiozłam jutro ma wizytę przedadopcyjną, a dziś ją ogłaszałam ;) Więc ogłoszenia czas zacząć. Quote
wojtuś Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 To prawda cudowna sesja zdjęciowa Franciszka, widać i czuć jaki jest :):) Eliza, jak elke mówi, szacun :loveu: Quote
hotelamok Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Elke koniecznie podmien zdjecia w ogloszeniach. To nie mozliwe aby on nie mial domu Quote
eliza_sk Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Koniecznie nowa seria ogłoszeń. Z jakim tekstem go ogłaszasz ? Do miniaturki dalabym to: Quote
keakea Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Franciszek jest cudny, jakby papillon, ale te kolory... :) A co do tekstu do ogłoszeń, to może jeszcze dziś, a najdalej jutro będzie gotowy wiersz adopcyjny dla Franciszka :) Quote
elke Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 eliza_sk: musisz miec świadomośc jakości twoich zdjęc :) Ja nie mam doświadczenia w ogłoszeniach, były takie jakie zrobiłam, świeżak ze mnie :) Jutro pomyślę nad nowymi, nie wyrabiam między rehabilitacją a robotą.... Najlepiej to by było żeby ktoś z sąsiadów wziął chłopaka, heheh miałabym go blisko :) inaczej się zapłaczę .... Quote
keakea Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 FRANCISZEK Szedł przez schronisko-mordownię święty Franciszek, dzielił się z psami wszystkim, co miał, chlebem, wodą, sercem, łzą i ciepłym uściskiem, aż dotarł do psiaka, co w kąciku samotnie stał. Najuboższy z ubogich, bez imienia, bez domu, zapomniany przez świat, zapomniany przez los, podszedł i polizał Franciszka po ręce, a święty zaśmiał się przez łzy i zmarszczył nos. Kochany, rzekł, nic nie masz, a jednak dajesz, więc i ja chcę Ci coś dać, choć niewiele już mam, weź, proszę, moje imię, ciepło i serce, obiecuję, że wkrótce nie będziesz już sam. Zabłysnęły psie oczy jak słońce i zaszczekał radośnie pstry jak motyl Franciszek, bo wróciła do niego zgasła już prawie nadzieja, więc i ja z nadzieją te słowa dziś piszę. Franciszek potrzebuje kochającego Człowieka. Franciszek czeka na ciepły i troskliwy Dom. Jeśli czytasz to, przygarnij Franciszka Motyla, jeśli czytasz to, pomóż spełnić się obietnicom i snom. R(rrr)ulon :) Quote
Isadora7 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='keakea']FRANCISZEK Szedł przez schronisko-mordownię święty Franciszek, dzielił się z psami wszystkim, co miał, chlebem, wodą, sercem, łzą i ciepłym uściskiem, aż dotarł do psiaka, co w kąciku samotnie stał. Najuboższy z ubogich, bez imienia, bez domu, zapomniany przez świat, zapomniany przez los, podszedł i polizał Franciszka po ręce, a święty zaśmiał się przez łzy i zmarszczył nos. Kochany, rzekł, nic nie masz, a jednak dajesz, więc i ja chcę Ci coś dać, choć niewiele już mam, weź, proszę, moje imię, ciepło i serce, obiecuję, że wkrótce nie będziesz już sam. Zabłysnęły psie oczy jak słońce i zaszczekał radośnie pstry jak motyl Franciszek, bo wróciła do niego zgasła już prawie nadzieja, więc i ja z nadzieją te słowa dziś piszę. Franciszek potrzebuje kochającego Człowieka. Franciszek czeka na ciepły i troskliwy Dom. Jeśli czytasz to, przygarnij Franciszka Motyla, jeśli czytasz to, pomóż spełnić się obietnicom i snom. R(rrr)ulon :)[/QUOTE] Chopie ja ciebie podziwiam - ziomal jesteś świetny. R(rrr)ambo Quote
elke Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 eliza_sk: skąd ty jesteś ??? jak mogę zapytac :) Quote
elke Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Rulon - Mistrzu :) dziękuję ... Quote
iwoniam Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 wooow super! [quote name='keakea']FRANCISZEK Szedł przez schronisko-mordownię święty Franciszek, dzielił się z psami wszystkim, co miał, chlebem, wodą, sercem, łzą i ciepłym uściskiem, aż dotarł do psiaka, co w kąciku samotnie stał. Najuboższy z ubogich, bez imienia, bez domu, zapomniany przez świat, zapomniany przez los, podszedł i polizał Franciszka po ręce, a święty zaśmiał się przez łzy i zmarszczył nos. Kochany, rzekł, nic nie masz, a jednak dajesz, więc i ja chcę Ci coś dać, choć niewiele już mam, weź, proszę, moje imię, ciepło i serce, obiecuję, że wkrótce nie będziesz już sam. Zabłysnęły psie oczy jak słońce i zaszczekał radośnie pstry jak motyl Franciszek, bo wróciła do niego zgasła już prawie nadzieja, więc i ja z nadzieją te słowa dziś piszę. Franciszek potrzebuje kochającego Człowieka. Franciszek czeka na ciepły i troskliwy Dom. Jeśli czytasz to, przygarnij Franciszka Motyla, jeśli czytasz to, pomóż spełnić się obietnicom i snom. R(rrr)ulon :)[/QUOTE] Quote
kasia_jot Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='eliza_sk']Ciotki, nie przesadzać - wszystko zasługa profesjonalnego modela, bo ze mnie amator. [/QUOTE] Taaak, oczywiście. A świstak siedzi i zawija te sreberka :-) Fotograficzny talent masz kobito i tyle :D Quote
anica Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='keakea']Franciszek jest cudny, jakby papillon, ale te kolory... :) A co do tekstu do ogłoszeń, to może jeszcze dziś, a najdalej jutro będzie gotowy wiersz adopcyjny dla Franciszka :) Oj Keakea !... już pewnie wiesz co wszyscy mamy do powiedzenia!... ale... bez kadzenia! JESTEŚ WIELKA!!!! Ciotki sukces gwarantowany :loveu: Quote
eliza_sk Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='elke']eliza_sk: skąd ty jesteś ??? jak mogę zapytac :)[/QUOTE] Z Jędrzejowa (świętokrzyskie), jakieś 60 km od Iwonki. Trasa Kielce-Kraków. Quote
elke Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 eliza_sk :loveu: kocham Cię kobieto !!!!!!!!!!!!!! Franciszek ma obiecane 200zł na operację z Kundelkowej Skarbonki :) Kocham ludzi za ich cenne podpowiedzi :) Quote
Isadora7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='eliza_sk']Z Jędrzejowa (świętokrzyskie), jakieś 60 km od Iwonki. Trasa Kielce-Kraków. [quote name='elke']eliza_sk :loveu: kocham Cię kobieto !!!!!!!!!!!!!! Franciszek ma obiecane 200zł na operację z Kundelkowej Skarbonki :) Kocham ludzi za ich cenne podpowiedzi :) O matko naprawdę kochasz Elizę? Zobaczysz co będzie jak się zorientuje że ja tu jestem Ale zdjęcia to robi rewelka A przy okazji dziękuje również za cenną podpowiedź, w dobie gdy wokoło tych co raczej noge podstawią, wyrolują fakt ze ktoś jest szczerze pomocny jest bardzo budujący i przywraca chęć do działania. Quote
elke Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Pomoc każdemu psiakowi to taki łańcuszek ludzkich serc, jak Ja się cieszę, że tylu wspaniałych jest na świecie :multi: Quote
eliza_sk Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Isadora7']O matko naprawdę kochasz Elizę? Zobaczysz co będzie jak się zorientuje że ja tu jestem :megagrin::megagrin::megagrin: Ale zdjęcia to robi rewelka :grins::grins::grins: A przy okazji dziękuje również za cenną podpowiedź, w dobie gdy wokoło tych co raczej noge podstawią, wyrolują fakt ze ktoś jest szczerze pomocny jest bardzo budujący i przywraca chęć do działania.[/QUOTE] Widzisz Ty z Sami Wiecie Której Organizacji ... widzisz, nie doceniałaś mnie :diabloti: Już kilka postów wyżej wyraziłam ubolewanie nas Twoją na tym wątku obecnością, ale cóż zrobię - moda mam wołać i dymić nie u siebie, wstrzymam się i będę Cię bacznie obserwować. To co z tymi zastępami ogłoszeniowymi - aktywne już ? Quote
Isadora7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='eliza_sk']Ło matkooo, Ty tu :diabloti:? [quote name='eliza_sk']Widzisz Ty z Sami Wiecie Której Organizacji ... widzisz, nie doceniałaś mnie :diabloti: Już kilka postów wyżej wyraziłam ubolewanie nas Twoją na tym wątku obecnością, ale cóż zrobię - moda mam wołać i dymić nie u siebie, wstrzymam się i będę Cię bacznie obserwować. To co z tymi zastępami ogłoszeniowymi - aktywne już ? Przyznaj, że się przeraziłaś Ja moge mu zrobic tablice i cafeanimal Quote
eliza_sk Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='Isadora7']Przyznaj, że się przeraziłaś Ja moge mu zrobic tablice i cafeanimal Cała w strachu jestem, aż się trzęsę, mówię Ci. Znacie kogoś od labków, mam problem x 2 ...:( Quote
elke Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 eliza_sk : ty i problem??? :) dobre pozmieniałam foty na ogłoszeniach na tablicy, gumtree i morusku, tablice wyróżniłam a tych innych nie potrafię odświeżac :( mam zakupiony pakiet, ale czekam na potwierdzenie mojej wpłaty :) Quote
Recommended Posts