izek77 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Gabryś tak Pan dzwonił po ogłoszeniu Myszki w dz :) zobaczymy co się z tego urodzi ... Quote
Gabi79 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='izek77']Gabryś tak Pan dzwonił po ogłoszeniu Myszki w dz :) zobaczymy co się z tego urodzi ...[/QUOTE] Zobaczymy, trzymam kciuki Quote
Gabi79 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='madziakato']Można pomału zaczynać się cieszyć!!!!:)[/QUOTE] Też jestem bardzo ciekawa i czekam na wieści Quote
szafra Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Tak troszkę :evil_lol: ale lepiej nie zapeszać ! Quote
Gabi79 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='szafra']Tak troszkę :evil_lol: ale lepiej nie zapeszać ![/QUOTE] Czy można jednak prosić o jakieś szczegóły?! Quote
halszka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='Gabi79']Czy można jednak prosić o jakieś szczegóły?![/QUOTE] z tego co wyczytałam na FB Myszeczka miała odwiedziny i jeśli wszystko pójdzie dobrze w sobotę opuści schronisko :multi: myślę,że Iza lub Matra napiszą dokładnie co i jak ;) Quote
halszka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='szafra']A to już zostawiam Izuli ;).[/QUOTE] ups pisałyśmy w tym samym czasie i już się wygadałam :oops: Quote
Gabi79 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='halszka']z tego co wyczytałam na FB Myszeczka miała odwiedziny i jeśli wszystko pójdzie dobrze w sobotę opuści schronisko :multi: myślę,że Iza lub Matra napiszą dokładnie co i jak ;)[/QUOTE] Ojej, wspaniale, czekam na relację Izy:loveu: Quote
madziakato Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='Gabi79']Ojej, wspaniale, czekam na relację Izy:loveu:[/QUOTE] tak, czekamy z nadzieja Quote
izek77 Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Laseczki moje kochane :) Myszka miała odwiedzinki był spacer ,ale kondycja oraz tusza naszej dziewczyny nie pozwalała na wiele . Były łzy i pytania ,nasza myszka mnie się zdaje że ze względu na to że prawie nie chodzi plus nadwaga tylnie nózki są słabsze ...o to głównie pytali Państwo .Suma sumarum Myszka już nie jest do adopcji :) w sobotę jedzie do domu :) Państwo wcześniej te mieli sunie którą przygarneli prosto z ulicy ,była z nimi 18 lat :) Quote
Gabi79 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='izek77']Laseczki moje kochane :) Myszka miała odwiedzinki był spacer ,ale kondycja oraz tusza naszej dziewczyny nie pozwalała na wiele . Były łzy i pytania ,nasza myszka mnie się zdaje że ze względu na to że prawie nie chodzi plus nadwaga tylnie nózki są słabsze ...o to głównie pytali Państwo .Suma sumarum Myszka już nie jest do adopcji :) w sobotę jedzie do domu :) Państwo wcześniej te mieli sunie którą przygarneli prosto z ulicy ,była z nimi 18 lat :)[/QUOTE] Ryczę ze szczęścia, oby do soboty:loveu: A w jakim mieście Myszunia zamieszka? W mieszkaniu, czy w domu? A Myszunia na pewno z czasem nabierze kondycji. Jak do mnie na DT przyjechała Nutka po 6 latach spędzonych w schroniskowym boksie, to przez pierwsze dni ledwo chodziła, a potem śmigała jak rakieta Quote
izek77 Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 Myszula jedzie do Chorzowa :) do domu z ogrodem :) Quote
Gabi79 Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='izek77']Myszula jedzie do Chorzowa :) do domu z ogrodem :)[/QUOTE] To wspaniale, już zaczynam odliczać dni do soboty:loveu: Quote
izek77 Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 Dzwonił dziś dzwonił Pan ...Myszka jedzie w środę.:) Quote
madziakato Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='izek77']Dzwonił dziś dzwonił Pan ...Myszka jedzie w środę.:)[/QUOTE] Wyczytałam właśnie na FB. REWELACJA!!!! Quote
halszka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 [quote name='szafra']Już bym chciała, żeby była środa :loveu:[/QUOTE] już jest :) Myszuniu powodzenia :kciuki: Quote
izek77 Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 Oj kochani no to oczy mi się troszkę spociły :) Pan dzwonił około 10 że czekaja na mnie przed schroniskiem,no to ja taryfa i fruuuuuu :) Bardzo sympatycznie Państwo dostałam nawet buziaka w czoło :):loveu: Mycha najpierw jechała do weta pózniej do myjni bo nie czarujmy sie wydawała woń raczej plugawą :) Państwo przesympatyczni ,echhhhhh mam obiecane tel o naszej małej echhh życie jest piękne :) teraz lece do garów bo jak mój chłop wstanie i zobaczy co mam w domu to Wy bedziecie musiały zrobić mi wątek co by mnie ktoś adoptował hahah Wieczorem może już będę miała jakieś info z nowego domku ...oczywiście zaraz się z Wami podzielę:) Quote
yolanovi Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 nie pisałam, nie gadałam ale zaglądałm do Myszki ciagle i teraz oczy też mi sie spociły. Hurrraaaa:multi::multi::multi::multi::multi: Powodzenia Mysiu, bądź szczęśliwa z nowymy ludźmi. Quote
szafra Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Powodzenia Myszko :loveu: Izula skąd Ty bierzesz takich wspaniałych ludzi ???? Podziel się z nami i nie chowaj ich :lol:. Quote
Recommended Posts