Jump to content
Dogomania

Myszunia po roku w schronisku znalazła swój dom ,A D O P T O W A N A!!!!:)

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']Czy można jednak prosić o jakieś szczegóły?![/QUOTE]

z tego co wyczytałam na FB Myszeczka miała odwiedziny i jeśli wszystko pójdzie dobrze w sobotę opuści schronisko :multi:
myślę,że Iza lub Matra napiszą dokładnie co i jak ;)

Posted

[quote name='halszka']z tego co wyczytałam na FB Myszeczka miała odwiedziny i jeśli wszystko pójdzie dobrze w sobotę opuści schronisko :multi:
myślę,że Iza lub Matra napiszą dokładnie co i jak ;)[/QUOTE]

Ojej, wspaniale, czekam na relację Izy:loveu:

Posted

Laseczki moje kochane :) Myszka miała odwiedzinki był spacer ,ale kondycja oraz tusza naszej dziewczyny nie pozwalała na wiele .
Były łzy i pytania ,nasza myszka mnie się zdaje że ze względu na to że prawie nie chodzi plus nadwaga tylnie nózki są słabsze ...o to głównie pytali Państwo .Suma sumarum Myszka już nie jest do adopcji :) w sobotę jedzie do domu :) Państwo wcześniej te mieli sunie którą przygarneli prosto z ulicy ,była z nimi 18 lat :)

Posted

[quote name='izek77']Laseczki moje kochane :) Myszka miała odwiedzinki był spacer ,ale kondycja oraz tusza naszej dziewczyny nie pozwalała na wiele .
Były łzy i pytania ,nasza myszka mnie się zdaje że ze względu na to że prawie nie chodzi plus nadwaga tylnie nózki są słabsze ...o to głównie pytali Państwo .Suma sumarum Myszka już nie jest do adopcji :) w sobotę jedzie do domu :) Państwo wcześniej te mieli sunie którą przygarneli prosto z ulicy ,była z nimi 18 lat :)[/QUOTE]

Ryczę ze szczęścia, oby do soboty:loveu:

A w jakim mieście Myszunia zamieszka?
W mieszkaniu, czy w domu?

A Myszunia na pewno z czasem nabierze kondycji.

Jak do mnie na DT przyjechała Nutka po 6 latach spędzonych w schroniskowym boksie, to przez pierwsze dni ledwo chodziła, a potem śmigała jak rakieta

Posted

Oj kochani no to oczy mi się troszkę spociły :) Pan dzwonił około 10 że czekaja na mnie przed schroniskiem,no to ja taryfa i fruuuuuu :) Bardzo sympatycznie Państwo dostałam nawet buziaka w czoło :):loveu: Mycha najpierw jechała do weta pózniej do myjni bo nie czarujmy sie wydawała woń raczej plugawą :) Państwo przesympatyczni ,echhhhhh mam obiecane tel o naszej małej echhh życie jest piękne :) teraz lece do garów bo jak mój chłop wstanie i zobaczy co mam w domu to Wy bedziecie musiały zrobić mi wątek co by mnie ktoś adoptował hahah Wieczorem może już będę miała jakieś info z nowego domku ...oczywiście zaraz się z Wami podzielę:)

Posted

nie pisałam, nie gadałam ale zaglądałm do Myszki ciagle i teraz oczy też mi sie spociły. Hurrraaaa:multi::multi::multi::multi::multi: Powodzenia Mysiu, bądź szczęśliwa z nowymy ludźmi.