szafra Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='halszka']Szrekuś pozycja "73" http://ttv.pl/archiwum/68690,kacik-adopcyjny-kasi,0.html może ktoś tam wypatrzy to cudo! Ps.Nala i Nixon też już są ;) Też mam nadzieję ! Dzięki Halszka :loveu: Właśnie wczoraj tam wskoczyłam do Kasi, żeby zobaczyć nasze psiaki! Euphoria210 masz niestety rację! Gdyby Szrekusia spotkał jakiś tragiczny wypadek lub coś innego to pewnie i dom byłby szybko :shake: i zainteresowanie większe. Quote
szafra Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Szreku w górę i do przodu na pierwszą !!!! :multi: Quote
szafra Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 Tak sobie podrzucamy i podrzucamy ... Quote
szafra Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Szrekuś coraz fajniejszy! Nie boi się już tak wszystkiego. W kojcu bez problemu daje się zapiąć i wyprowadzić. Bardzo chce się poprzytulać i głaskać ... a i na kolanka też by chętnie wskoczył. Takie małe cudo :loveu:. Będzie kilka foteczek świątecznych. Quote
izek77 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Byłam w szoku za chłopakiem się biegało a i tak w tyle zaostawałam Ktoś nam Szrekula podmienił bryka skacze podskakuje do domku chyba się szykuje ogon w gorze Szrekus nam sie rozbrykał huraaaa :) Quote
szafra Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 A na tym zdjęciu Szrekuś TROPI z ogonem w górze :loveu: Quote
euphoria210 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 izek77 napisał(a):Byłam w szoku za chłopakiem się biegało a i tak w tyle zaostawałam Ktoś nam Szrekula podmienił bryka skacze podskakuje do domku chyba się szykuje ogon w gorze Szrekus nam sie rozbrykał huraaaa :)Fajne wieści,zdjęcia tez śliczne.cieszę się, ze szrekusiowi poprawił sie nastrój.wierze, ze wczesniej czy poźniej domek się znajdzie. Quote
halszka Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Szrekuniu życzę Ci aby w Nowym Roku wreszcie uśmiechnęło się do Ciebie szczęście!!! Quote
iwonamaj Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 halszka napisał(a):Szrekuniu życzę Ci aby w Nowym Roku wreszcie uśmiechnęło się do Ciebie szczęście!!! O tak, ja też życzę domku najlepszego na świecie. Quote
szafra Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Szrekuś podobno już troszkę próbuje sobie od czasu do czasu porządzić w kojcu. Stał się pewniejszy siebie :multi:. Nasz maluszek ... Quote
monika55 Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Weteran to i rządzi młodymi. Już by sobie poszedł do domu. Quote
shanti Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Sęk w tym że rządzi Mikserem i moją kochaną babcią. Łobuz jeden. Na szczęście tylko gdy chodzi o miski z jedzeniem, wystarczy przypilnować przy jedzeniu. Przytył, a sierść mu się błyszczy jak wypastowana. Quote
izek77 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Kurcze zauwazyłam ze nam sie chłopak rozkokocił :) Quote
szafra Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 To teraz już nadszedł czas Szrekulka do domu wypuścić i w świat :razz:! Sprawdzę czy ma wszystkie ogłoszenia aktualne. Quote
shanti Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Pora, pora. Już pyskuje jak nie dostanie jedzonka na czas, albo jak przy sprzątaniu za późno według niego otwieram kojec. Pierwszy leci na mizianko. W nowym domku pewnie na początku będzie znów nieśmiały, ale się rozkręci, na pewno. Quote
ZUZA1 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Długi spacerek dzisiaj zaliczony. Sesja zdjęciowa też była :lol: No niestety Szrekuś pozować nie chciał :shake: Na modela to on się chyba nie nadaje . Fotograf robił co mógł, a piesio nic, a przecież jest taki fajny. No ale mimo wszystko duzo zdjec zrobionych. Ciekawe jak wyszły :niewiem: Quote
szafra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Mam trzy fotki ... On rzeczywiście nie lubi błysku fleszy :lol:. Quote
szafra Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 ZUZA1 napisał(a):Długi spacerek dzisiaj zaliczony. Sesja zdjęciowa też była :lol: No niestety Szrekuś pozować nie chciał :shake: Na modela to on się chyba nie nadaje . Fotograf robił co mógł, a piesio nic, a przecież jest taki fajny. No ale mimo wszystko duzo zdjec zrobionych. Ciekawe jak wyszły :niewiem: Dzięki Zuza1 za spacerek Szrekusiowy! Quote
szafra Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 To ostatnie zdjęcie Szrekunia jest rozbrajające i te oczęta jego :loveu:. Na górę Szrekuś hopsa !!!! Quote
monika55 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 I ja nie rozumiem dlaczego nikt nie chce takiego fajniuśkiego psiaczka. Quote
szafra Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 Wrzucam do Szrekusia jego dwie koleżanki lisiczki ze schronu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238747-Nie-widzi-s%C5%82o%C5%84ca-nie-czuje-trawy http://www.dogomania.pl/forum/threads/238728-Nie-zazna%C5%82a-od-cz%C5%82owieka-niczego-dobrego-nie-ma-szans-na-dom Może ktoś zajrzy do nas. Żadnych telefonów o Szreka ... Quote
Recommended Posts