Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='halszka']Szrekuś pozycja "73" http://ttv.pl/archiwum/68690,kacik-adopcyjny-kasi,0.html może ktoś tam wypatrzy to cudo!

Ps.Nala i Nixon też już są ;)
Też mam nadzieję ! Dzięki Halszka :loveu:
Właśnie wczoraj tam wskoczyłam do Kasi, żeby zobaczyć nasze psiaki!
Euphoria210 masz niestety rację! Gdyby Szrekusia spotkał jakiś tragiczny wypadek lub coś innego to pewnie i dom byłby szybko :shake: i zainteresowanie większe.

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szrekuś coraz fajniejszy! Nie boi się już tak wszystkiego. W kojcu bez problemu daje się zapiąć i wyprowadzić. Bardzo chce się poprzytulać i głaskać ... a i na kolanka też by chętnie wskoczył. Takie małe cudo :loveu:. Będzie kilka foteczek świątecznych.

Posted

Byłam w szoku za chłopakiem się biegało a i tak w tyle zaostawałam Ktoś nam Szrekula podmienił bryka skacze podskakuje do domku chyba się szykuje ogon w gorze Szrekus nam sie rozbrykał huraaaa :)

Posted

izek77 napisał(a):
Byłam w szoku za chłopakiem się biegało a i tak w tyle zaostawałam Ktoś nam Szrekula podmienił bryka skacze podskakuje do domku chyba się szykuje ogon w gorze Szrekus nam sie rozbrykał huraaaa :)
Fajne wieści,zdjęcia tez śliczne.cieszę się, ze szrekusiowi poprawił sie nastrój.wierze, ze wczesniej czy poźniej domek się znajdzie.

Posted

Sęk w tym że rządzi Mikserem i moją kochaną babcią. Łobuz jeden. Na szczęście tylko gdy chodzi o miski z jedzeniem, wystarczy przypilnować przy jedzeniu. Przytył, a sierść mu się błyszczy jak wypastowana.

Posted

Pora, pora. Już pyskuje jak nie dostanie jedzonka na czas, albo jak przy sprzątaniu za późno według niego otwieram kojec. Pierwszy leci na mizianko. W nowym domku pewnie na początku będzie znów nieśmiały, ale się rozkręci, na pewno.

Posted

Długi spacerek dzisiaj zaliczony. Sesja zdjęciowa też była :lol: No niestety Szrekuś pozować nie chciał :shake: Na modela to on się chyba nie nadaje . Fotograf robił co mógł, a piesio nic, a przecież jest taki fajny. No ale mimo wszystko duzo zdjec zrobionych. Ciekawe jak wyszły :niewiem:

Posted

ZUZA1 napisał(a):
Długi spacerek dzisiaj zaliczony. Sesja zdjęciowa też była :lol: No niestety Szrekuś pozować nie chciał :shake: Na modela to on się chyba nie nadaje . Fotograf robił co mógł, a piesio nic, a przecież jest taki fajny. No ale mimo wszystko duzo zdjec zrobionych. Ciekawe jak wyszły :niewiem:

Dzięki Zuza1 za spacerek Szrekusiowy!