szafra Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 Puściłam - jeszcze czekam na maila zwrotnego z odpowiedzią. Mam nadzieję, że ogłoszenie Szrekusia ukaże się w piątek :p. Quote
szafra Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Pierwszy telefon już był :p dzisiaj. Pani z Piekar Śl. Dwa tygodnie temu uśpili swojego psiaczka :( Pani powiedziała kategorycznie, że żadnego innego psa już nie chce mieć - dopóki nie zobaczyła dzisiaj Szrekunia w gazecie. Zobaczymy co z tego wyniknie :) Quote
halszka Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 zaglądam po przerwie :) oby się wreszcie poszczęściło :kciuki: Quote
szafra Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Dzisiaj telefon z Raciborza od Pani i zapytanie z ogłoszenia z Tablicy :) Oj może wreszcie na Szrekusia pora przyszła !!! Quote
kikou Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 oby to ten szczęśliwy telefon już był :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
szafra Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Szrekuś pojechał do Piekar Śląskich !!!!! Pani zobaczyła naszego malucha w Dzienniku Zachodnim, zadzwoniła do mnie i powiedziała, ze jej piesek bardzo podobny był do Szrekusia. Zastanawiała się ... po kilku godzinach zadzwoniła, że przyjedzie po niego na 100%. I przyjechała :multi::multi: Szrekuś podróż zniósł bardzo dobrze. Pani go wychwala, że jest bardzo grzeczny! Uwielbia dzieci, szczególnie upatrzyła sobie wnuka 10- letniego. Pani go na rękach nosi, a on za nią wszędzie drepcze, trąca noskiem, żeby go głaskać. Mówi, że ma wygody jak w najlepszym hotelu. Dziękuję Pani Witomile za zasponsorowanie ogłoszenie w Dzienniku, bo to dzięki niemu Szrek ma dom! W domu zachowuje czystość, zdążył już pogonić kota :evil_lol:. Troszkę wybredny - najlepszej karmy suchej nie chce jeść :shake:. Szyneczka komunijna jak najbardziej OK. Pani mówi, że już nie ma takich smutnych oczek jak w schronisku i bardzo boi się mężczyzn ...z mężem Pani nie chciał iść na spacer i Pani musiała im towarzyszyć na spacerku. Myślę, że się przekona do Pana. Czip został zarejestrowany w bazie danych. Imię Szreka pozostanie niezmienione :) Quote
halszka Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 mam ochotę KRZYCZEĆ,tańczyć,płakać z radości :multi::Cool!::sweetCyb::bigcool::jumpie:.....szczęścia maluszku :thumbs: Quote
szafra Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Jeszcze szczęśliwa fakturka (wycena ogłoszenia Szrekusia) z Dziennika zachodniego, zapłacona oczywiście :) 40,65zł Dziękujemy sponsorowi Pani Witomile :loveu:. Quote
monika55 Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 A w schronisku jest klon Szreka. Aż się upewniałyśmy czy to nie on. Nie on ale identyczny,tylko młodszy. Quote
szafra Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 monika55 napisał(a):A w schronisku jest klon Szreka. Aż się upewniałyśmy czy to nie on. Nie on ale identyczny,tylko młodszy. Pani Iza z Wodzisławia, która miała dzwonić do Ciebie z sprawie wolontariatu pytała o Szreka i adopcję. Może tego malucha jej pokazać? Chociaż ona ma berneńczyka to chyba trochę za duży gabaryt do zabawy jak na takiego Szrekusiowego ... Quote
szafra Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 [h=5]Rozmawiałam dzisiaj z Panią Szrekusiową. Nie może się naszego malucha nachwalić :) Jest bardzo wdzięcznym psem i okazuje to na wszelakie sposoby. Zaczął poszczekiwać dzisiaj - to znaczy, że już czuje, że jest u siebie !!!! Uwielbia wylegiwać się na słonku w ogrodzie. Wczoraj nawet pogrilował troszkę :) Zachowuje się wzorowo. Jest obdarzony miłością i z wzajemnością ♥ To czego nie może już dojeść chodzi zakopywać do ogródka. Potem popija wodę z oczka wodnego :) Ej no i znowu beczę ...[/h] Quote
iwonamaj Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ale się cieszę :loveu:... Czułam, ze w końcu trafi mu się wyjątkowy domek. Panisko z naszego Szrekusia :) Quote
halszka Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 noooo proszę jaki cudny widok :loveu: długo to trwało,ale warto było czekać na tak wspaniałą adopcję:) Quote
szafra Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 :):lol: Myślę, że już czas zmienić mój szczęśliwy avatarek :loveu: Quote
iwonamaj Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Co robimy z klonikiem? Może chociaż FB i wątek na Dogo... A są fotki? Quote
szafra Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 iwonamaj napisał(a):Co robimy z klonikiem? Może chociaż FB i wątek na Dogo... A są fotki? Nie ma fotek :shake:. Quote
szafra Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Szrekuś wita się rano z dzieciakami: Potem wcina śniadanko i idzie spać haha. [h=5]Dzisiaj mijają 3 tygodnie od wyjazdu naszego Szreka ze schroniska. Szrekuś przekonał się już do Pana :) Przestał się bać! Chodzą razem na spacerki. Za dziećmi przepada. Gdzie one tam i Szrek !!!! Jest kochany, wdzięczny i przytula się cały czas. Jak za mało Pani go głaska to sam przychodzi, trąca noskiem i nastawia się do miziania. Daje pospać Państwu rano. Wszystkim psiakom życzę tak cudownego domu jak ma Szrek ♥[/h] Quote
szafra Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Pani Szrekusiowa ( jak o sobie mówi) dzwoni od czasu do czasu z informacjami jak się Szrekuś miewa :loveu:. Ostatnio mówiła, że gdy dzieci wyjechały to Szrekuś chodził smutny i załamany przez cały czas. Szukał, czekał, tęsknił bardzo ...leżał przed bramką i czekał. Dzieciaki wróciły i powitań nie było końca, Szrekusiowi mało ogonek od tego kręcenia się ni urwał z radości. On świata poza nimi i Panią nie widzi. Quote
Recommended Posts