Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I mały Otto ma rację, nie jest wybredny, bierze jak leci, nie kaprysi:razz:

Tak to zabawka z Biedry, ciiicho:evil_lol:

Rzeczywiście się rozwala ale ja ją w domu psu zabieram bo po 2minutach zostałyby tylko nitki, ale dla psa który nie niszczy zabawek bardzo fajny aport:)

Mam właśnie problem z zabawkami dla Bestii, lubi się położyć i je ciumkać, ale czy jest tania czy droga, mała czy duża to za chwilę ją rozgryza na drobne kawałeczki:shake: Zastanawiam się na kongiem ale to koszt 90zł...

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie kong działa połowicznie- jak napchany to Oli wyciamka ale ani razu go nie nadgryzł ;)
A różnego rodzaju sznury z węzłami? Oli ma jeszcze taką kulę przez którą są przeciągnięte trzy sznurki.
On o dziwo jest psem który nie niszczy zabawek.

Posted

[quote name='Kaaasia']U mnie kong działa połowicznie- jak napchany to Oli wyciamka ale ani razu go nie nadgryzł ;)
A różnego rodzaju sznury z węzłami? Oli ma jeszcze taką kulę przez którą są przeciągnięte trzy sznurki.
On o dziwo jest psem który nie niszczy zabawek.[/QUOTE]

A jaki masz rozmiar konga? Ten największy?
Wszelkie sznury, szarpaki nie przeżyły długo, zostają z nich niteczki, strasznie niszczy zabawki:shake:

[quote name='szalej']Ona jest superowa, uwielbiam rottki bo one wbrew opinii sa takie pełne życia i radości i po niej to super widać :D[/QUOTE]

To fakt, opinie rasa ma straszną wśród ludzi które nie mieli z nią do czynienia. Wiele osób ze zdziwieniem patrzy na Bestię kiedy mówię że to rottweiler:evil_lol:

[quote name='Ana :)']
Noo ba :D[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[quote name='Besti']Oli wieczny szczeniak więc i king-kong musi być szczenięcy dla tego maluszka:evil_lol:[/QUOTE]
Ten maluszek by wiecznie na kolankach siedział :loveu:

U nas już tylko jedna zabawka biedronkowa żyje :roll:

Posted

[quote name='Ptysiak']Jakie cicho... [B]ja mam już 3 zabawki z Biedronki[/B] :evil_lol: oczywiście tylko na spacery bo inaczej by nie przeżyły :)

Dobry wieczór Bestyjki :)[/QUOTE]

Iza bawi się zabawkami ha-ha-ha:turn-l:
Dobry wieczór Ptysiaczki:lol:

[quote name='Kaaasia']Ten maluszek by wiecznie na kolankach siedział :loveu:

U nas już tylko jedna zabawka biedronkowa żyje :roll:[/QUOTE]

Oj to trzeba go wziąć póki jest malutki i się mieści:lol:

Widzę że Biedronka stała się przyjacielem psów:lol:

Posted

[quote name='Besti']
Oj to trzeba go wziąć póki jest malutki i się mieści:lol:

[/QUOTE]
Oli zawsze się mieści :diabloti:
Jakby ktoś nie wiedział, boksie to są pieski nakolankowe :lol:

Posted

witamy się :)
rottek to jedno z moich psich marzeń które mam nadzieję w przyszłości zrealizuję, uwielbiam rottki taki jak Twoja suczka ,aktywne a nie zatuczone.

co do zabawek ja mając w domu psuja nad psuje mogę polecić tylko piłki hilton speed 6,8cm lub nawet 8 jak na rottka mój ma wielką paszcze i te 6,8cm wystarczają .
taka piłka wytrzymuję u mnie koło miesiąca a nie jest droga koło 10zł , żadna inna zabawka nie przeżyła dłużej niż 1-2dni , sznury pruje zawodowo nawet tylko przy szarpaniu , zresztą wszystko psuję przy szarpaniu , mało co wytrzymuję, nadal jestem na etapie szukania bardzo mocnych zabawek ale średnio nam to idzie, wszystkie gumowe, lateksowe są na jeden raz .

Posted

[quote name='Kaaasia']Oli zawsze się mieści :diabloti:
Jakby ktoś nie wiedział, boksie to są pieski nakolankowe :lol:[/QUOTE]

Buahaha chciałabym zobaczyć jak on "się mieści":evil_lol: Musisz kiedyś zaprezentować!

[quote name='gops']witamy się :)
rottek to jedno z moich psich marzeń które mam nadzieję w przyszłości zrealizuję, uwielbiam rottki taki jak Twoja suczka ,aktywne a nie zatuczone.

co do zabawek ja mając w domu psuja nad psuje mogę polecić tylko piłki hilton speed 6,8cm lub nawet 8 jak na rottka mój ma wielką paszcze i te 6,8cm wystarczają .
taka piłka wytrzymuję u mnie koło miesiąca a nie jest droga koło 10zł , żadna inna zabawka nie przeżyła dłużej niż 1-2dni , sznury pruje zawodowo nawet tylko przy szarpaniu , zresztą wszystko psuję przy szarpaniu , mało co wytrzymuję, nadal jestem na etapie szukania bardzo mocnych zabawek ale średnio nam to idzie, wszystkie gumowe, lateksowe są na jeden raz .[/QUOTE]

Witamy Gops:)
Czyli wiesz doskonale o czym mowa jeśli chodzi o niszczyciela zabawek:) Piłki odpadają bo nie może aportować, ograniczam jej to.

Dzisiaj przekonałam się że stawy ją bolą, po 1,5godz bardzo intensywnego spaceru (bieganie, skakanie po lesie) wywróciła się na kamieniach i ciężko jej było wstać, aż mnie serce zabolało:-(

Posted (edited)

[quote name='Besti']Iza bawi się zabawkami ha-ha-ha:turn-l:
Dobry wieczór Ptysiaczki:lol:[/QUOTE]

:evil_lol:

Miało być, że Ptyś ma :evil_lol:

Biedna Bestyjka :(
Dobrej nocy ;)

Edited by Ptysiak
Posted

Dobry wieczór Cioteczki:) Dzisiaj Bestia dobrze się czuje. Spacer był krótszy. Znalazłyśmy w pobliski lasku jakieś jeziorko i zanim się oglądnęłam to ta już się taplała a teraz śmierdzi mi bagnem:roll:

Ograniczam jej ruch, tylko jeden długi spacer, rzadko aportuje ale jak ja mam jej wszystkiego zabronić jak ona skacze i świruje kiedy jest szczęśliwa?:-( Młoda jest a wyszaleć się nie może... Ciężko bo czasami zaczepia do zabawy skacząc wokół mnie i ganiając jak szalona a ja na nią krzycze:-(

Szukam właśnie ortopedy który poprowadzi jej chorobę, walczymy dalej.

Posted

[quote name='Bobryna']Racja, zapomniałam, że Besti jeszcze taka młoda. Trudno jej zabronić radosnego podskakiwania :shake:[/QUOTE]

A nie wygląda na młodą?:eviltong: Przecież to taki malutki szczeniaczek:loveu:

[quote name='Ana :)']Tak by się bawić chciała, a nie może sie dziewczyna wyszaleć:-([/QUOTE]

Kupuję jej dużo gryzaków, zabawek do ciamkania żeby chociaż sobie tak czas zajęła

[quote name='unikatowydiament']oj bidulka:-(
że też psiaki muszą chorować?!

pozdrawiamy:)[/QUOTE]

Niestety muszą, nawet nie powiedzą gdy je coś boli...

[quote name='Kaaasia']Zdrówka dla Bestyjki.
Najgorsze że psu nie wytłumaczysz że musi się oszczędzać dla własnego dobra :shake:[/QUOTE]

Dzięki:buzi: Dokładnie...

Mamy kolejną nową zabawkę, ostatnimi czasy kupuję te najtańsze bo to niszczyciel a ja bankrutuje.
Wymęczyłam ją trochę, sukces:diabloti:

Hop siup i już w bestialskiej paszczy
[IMG]http://imageshack.us/a/img853/7097/dsc07945l.jpg[/IMG]

Dawaj! Ja go zabiję!
[IMG]http://imageshack.us/a/img801/9664/dsc07955u.jpg[/IMG]

Tymi krzywymi zębami cię zniszczę
[IMG]http://imageshack.us/a/img819/5259/dsc07992d.jpg[/IMG]

Powalenie zawodnika do gleby
[IMG]http://imageshack.us/a/img717/9374/dsc08011s.jpg[/IMG]

Przejęcie wroga
[IMG]http://imageshack.us/a/img802/5614/dsc08029p.jpg[/IMG]

...i eliminacja po 2minutach:diabloti: 1:0 dla Besti!
[IMG]http://imageshack.us/a/img546/8510/dsc08035l.jpg[/IMG]