AnnaEwa Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Zaglądam do dziewczyny................. Quote
Glutofia Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Możecie kciuki puscić. Domek- porażka. Szukamy dalej. Quote
andzia69 Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Glutofia']Możecie kciuki puscić. Domek- porażka. Szukamy dalej.[/QUOTE] no to trzymamy dalej za nowy:):) Quote
AnnaEwa Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Trzymamy mocno..................... Quote
_Dunaj_ Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='Glutofia']Możecie kciuki puscić. Domek- porażka. Szukamy dalej.[/QUOTE] Tym bardziej mocno trzeba trzymać Quote
Nano Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 i jak sie sloneczko nasze ma ? :) lepiej sie czuje ? :) Quote
Glutofia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 o wiele lepiej! zaraz wstawię fotki. Tymczasem zapraszam na bazarek dla dziewczynki: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233364-Dla-moli-ksiązkowych-od-1-zł-na-dogi-do-16-10?p=19788396#post19788396 Quote
Glutofia Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 kopiuję z molosów: Donka z dnia na dzień normalnieje. Juz nie boi się panicznie samochodów, ale uważam, że w Sylwestra może byc przekichane. Poza tym szczeka, je, robi kupki, prawie zawsze reaguje na swoje imię, w nocy śpi i jest OK. Juz odkryła, co to kanapa i nawet się jej spodobało, ale Ares gra tu pierwsze skrzypce, a co za tym idzie kanapa jest okupowana przez niego. Czasem, jak któreś z nas siedzi na kanapie, to mała wskakuje nam na kolana. Ja nie umiem wytrzymać ze śmiechu, jak ona mi się pakuje na kolana, co zresztą widać Nasza parka dogaduje się własicwie we wszystkim. Nie warczą i nie walcza o jedzenie, jak tylko Donka wpycha mordziasa do Aresowej miski, ten od razu się wycofuje. Musze nadzorować, żeby mu nie wyjadała z michy, ale juz powoli rozumie, że każdy ma swoja porcję i przestaje mu grzebać w misce A tak często wygladaja nasze chwile razem: I jeszcze Donka en face i podejrzana Joanna L. Nie wiem o co podejrzana, ale oczy zasłonięte Zastanawiam się jedynie gdzie popełniłam błąd, że łaciaki nie chcą razem szaleć, tylko każde z nich przybiega osobno do mnie. W sumie ja nie mam nic przeciwko, ale mogliby jednak bawić się razem. W końcu po to mają siebie nawzajem Jak mi sie jeszcze coś przypomni, to dopiszę Quote
Alla Chrzanowska Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Piękna, szczęśliwa Donna, aż serce rośnie... Quote
Alla Chrzanowska Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 To i ja muszę pomyśleć o bazarku dla Ślicznotki:) Quote
chowano Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 piękna niunia. Trzymam kciuki za DS najlepszy z najlepszych. Należy się jej Quote
Glutofia Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 (edited) Byłam dzisiaj z wizytą u Dony i u Aresa. Oczywiście zapomniałam aparatu. Jestem w szoku. Jak widziałam Donę 1,5 tyg temu to była dzika suka. Teraz wiatr w uszach uśmiech na pysku pakowanie się na kolana i przytulanie do obcych osób. Goniła się z moim mężem nie bała się. Szok. Wygląda ślicznie przytyła- bez brawury oczywiście, bo karmiona była przecież ostrożnie i na diecie ale sierść błyszcząca mięciutka sunia bez wystających kości. Najbardziej cieszy mnie to że odblokowała się psychicznie. Mamy dom dla łaciatej. Będzie mieszkać w Zielonej Górze. Nowi właściciele już po nią jadą. Sunia zamieszka u przemiłych państwa w domku z ogródkiem i z...12 letnią dożyczką. Edited October 13, 2012 by Glutofia Quote
Nano Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Glutofia napisał(a): Mamy dom dla łaciatej. Będzie mieszkać w Zielonej Górze. Nowi właściciele już po nią jadą. Sunia zamieszka u przemiłych państwa w domku z ogródkiem i z...12 letnią dożyczką. ooo ale szybka akcja :) powodzenia malutka :) Quote
Glutofia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233772-Myd%C5%82o-powid%C5%82o-na-dogi-do-25-10-Zapraszamy! Quote
Recommended Posts