Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jutro idziemy na ściągnięcie szwów, Redini zdrówko dopisuje...
ale taki troszke niereformowalny szałapucik z niego, teraz jak jest ciepło drzwi są niemal cały dzień otwarte na podwórko
i Redinia pobiegał sobie dzisiaj pobiegał, ....a potem przyszedł do domku spokojnie sie załatwić w kuchni...
i leciutki, wesoły poleciał spowrotem na podwórko....

chociaz po jedzonku wieczornym chodzimy na dłuższy spacer na smyczy i zazwyczaj już za każdym razem sie na nim załatwia...
ale w domu też musi i koniec;)

Posted

[quote name='Bjuta']Rediś na fioletowej kanapie - to jest miód na serce!!!

[/QUOTE]

a ja chciałabym zobaczyć Rediego na kanapie ale czerwonej, nie mówiąc już o czerwonym dywanie :lol:

Posted

szwy ściągnięte planowo w sobote.. i zawsze u lekarza Redinia mnie miło zaskakuje bo jak już jest chłopczyk na smyczy to jest bardzo grzeczny,
niemal ułożony..., ani śladu wariatuncia co biega po podwórku ;)
w końcu ściąganie szwów nie należy do najprzyjemniejszych odczuć, a niunio był bardzo dzielny

Posted

[quote name='kikou']szwy ściągnięte planowo w sobote.. i zawsze u lekarza Redinia mnie miło zaskakuje bo jak już jest chłopczyk na smyczy to jest bardzo grzeczny,
niemal ułożony..., ani śladu wariatuncia co biega po podwórku ;)
w końcu ściąganie szwów nie należy do najprzyjemniejszych odczuć, a niunio był bardzo dzielny[/QUOTE]

Redinio dobrze, że chociaż czasami świecisz przykładem :evil_lol:

Posted

nasza Redinia nie preferuje tylko i wyłącznie kuchni, sisia równie chetnie na noge od kanapy jak i na komode w pokoju i równie chętnie na deski jak i na kafelki ;)

niemniej mamy pewien postęp...
Rediśko chyba lepiej chodzi na smyczy albo ja sie przyzwyczaiłam albo on juz wcale prawie nie ciągnie kiedy spacerujemy...
i tak mnie rozczlua jak tak patrzy sobie tymi wielkimi smutnymi ślipkami

Posted

hmmm... psiaki z mieszkania potrafią nawet po 10 latach w schronisku przyjśc do domu i ani razu się nie załatwić, może on nigdy nie był w mieszkaniu :-( tylko na jakimś podwórku.....

Posted

[quote name='Mysia_']hmmm... psiaki z mieszkania potrafią nawet po 10 latach w schronisku przyjśc do domu i ani razu się nie załatwić, może on nigdy nie był w mieszkaniu :-( tylko na jakimś podwórku.....[/QUOTE]

najprawdopodobniej :( :( :(

Posted

Dostaliśmy na Rediego zniżkę u Kikou :loveu: (miesięcznie będzie od maja 350), ze względu na dwupak (Mogoł też będzie mieszkał u Kikou) tylko nie wiem czy już możemy płacić w promocji? Bo Mongo jeszcze w schronie... :roll:

Posted

[quote name='kikou']jeśli sie pomyliłaś to odeśle Ci te końcowke... :)[/QUOTE]

Nie, nie pomyliłam się - przecież Mongoł ciągle u nas. Od czerwca chętnie skrzystamy z dwupakowego upustu.