Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyszło 60 od Ingrid44:loveu:, 20 od Nony:loveu: via Mysia, 70 od Mysi:loveu:, 10 od Iwony:loveu: i 10 od Kuby:loveu:.
Ja wysłałam właśnie 366 do Kikou.
Wszystkie szczegóły są na pierwszej stronie.
(Te 70 zł od Mysi to te, które wysłałam na opłacenie pana Adama - co się okazało niepotrzebne - ślad tej operacji - czyli moje wysłanie 70 do Mysi i jej storno do mnie, wymazuję z księgowości, bo za pół roku nie będziemy sobie mogły przypomnieć o co chodziło. To pewnie nie jest tak jak powinno być księgowo, ale w każdym razie tutaj melduję, że 70 wróciło na miejsce)

Posted

...nic nie wiem jeśli chodzi o ewentualną adopcję...
a sam Redisko w porządku, chociaż ten guzek taki paskudny i podkrwawia czasem troche,
szkoda że trzeba czekac na zabieg...
na wątrobe kupiłam mu Esseliv, ładnie zjada swoje pastylki w jedzonku,
na spacerkach jak parowóz i ładnie sisia na dworze...i ładnie sisia w domku miedzy spacerkami jak musie zechce
ale poza tym jednym jest nadzwyczaj miły, spokojniutki, miły dla innych zwierzaków, nigdy nie wdaje sie nawet w minimalny konflikt, sypia grzecznie na swoim posłanku, nigdy sie nie narzuca ale jak sie go głaszcze to bardzo wdzięcznie nadstawia główke.... słodki chłopczyk

Posted

kochany nasz :)
Ta Pani ma się jeszcze odezwać, no zobaczymy... A co do guzka może by go jodyną przecierać? Moja stara jak świat Kajucha ma też paskudnego guzka, ale do narkozy już się bidula nie nadaje, przecieram jej go jodyną i całkiem ładnie się goi, nie paprze... Może zapytaj Pani wet?

Posted

wczoraj przyjechał do nas na pare dni owczarkowaty, bardzo dziarski senior i Redisio wreszcie miał kompana na długi spacer, bo on ma w sobie tyle energii, rozpiera go po prostu, mógłby truchtać, spacerować z pol dnia bez przerwy i nigdy nie ma dosyć... a reszta pensjonariuszy taka słabowita...

Redisio ogólnie ma sie w porządku tylko te plamki na uszkach niezbyt chcą sie goić, wiec chyba innego specyfiku trzeba bedzie użyć.. ale to juz dopytamy na spokojnie przy wizycie kontrolnej w sprawie wątróbki...