Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj, ja już nie zliczę, ile jest tych ogłoszeń (a dzięki asiamm jeszcze więcej), ale wciąż ŻADNEGO odzewu:shake:, aż mi się wierzyć nie chce, że nikt nawet nie pyta... A żaden tymczas właściwie nie załatwia sprawy (tak naprawdę), bo on się tu już u mnie poczuł jak u siebie (mimo, że jest "tym trzecim", więc siłą rzeczy niedowartościowanym), więc gdyby po pobycie w hotelu (tfu, tfu, tfu, bo to jeszcze nie jest w stu procentach dograne) znów tu, biedak, wrócił, a potem znów byłaby akcja ze zmianą miejsca, to byśmy, cholera, oboje cierpieli. Ja na pewno. To taki cudowny pies! Komu? Komu?

Posted

Brazowa 1, dzięki, dzięki za słowa wsparcia! Oby... Ale za dużo czasu to nie ma, w tym rzecz:-(. Wiem zresztą, że jest tyle biedaków, które zasłużyły na dom, tyle że Zbynio ma właśnie szansę uniknąć traumy schroniska, tak bym nie chciała, żeby moja z nim "męka" poszła na marne...
Na marginesie, edytuję trochę temat (bo się wczytałam w sugestie moderatorów), więc - kochane stałe "wspieraczki" Zbynia - nie zdziwcie się.

Posted

Komu Zbynia, komu? On z każdym dniem jest coraz fajniejszy, bardziej ufny i radosny, posłuszny. Błyskawicznie się uczy, mimo że nie mogę poświęcać mu tyle czasu, na ile on zasługuje. To jest właśnie TEN moment, by trafił do swoich nowych "państwa"...

Posted

Dramat. Niestety ten awaryjny "rottkowy" hotel możliwy tylko od 1 do 15 kwietnia, a to za mało, może wystarczyć, jeśli ktoś się do tej pory po Zbynia zgłosi z ogłoszeń, ale to jednak ryzyko, bo kto go odbierze, jak mnie nie będzie? Więc właściwie to rozwiązanie odpada... Błagam, może ktoś może "przechować" Zbynia przez kwiecień, od 4 maja mogłabym znów o niego walczyć. A może ktoś go jednak przygarnie na stałe... Wyjeżdżam 2 maja!:roll:

Posted

Stał się cud!:multi: Zbynio dziś pojechał ze swoim nowym panem do domu z ogrodem pod Warszawą!!! Będzie mieszkał w domu ze swoim państwem, biegał po ogromnej leśnej działce, chodził na długie spacery, bawił się z suką sąsiadów. No i będzie kochany!!! Czyli krótko mówiąc psi raj!!!

Posted

Prawdziwy cud!!! Ani ogłoszenia, ani cała szeroko zakrojona akcja nic nie dawała, aż tu nagle odezwali się znajomi znajomych, że ich kuzyn nie tak dawno stracił (no, niestety) psa, onka, który był z nimi 16 lat, i szuka pilnie:evil_lol: nowego pupila. Zaakceptował Zbynia natychmiast, Zbynio trochę się boczył, bo nie wiedział, co się dzieje, już tu się u mnie poczuł jak u siebie, a tu do niego przemawiają jacyś nieznajomi i chcą go gdzieś wozić... Ale wszystko udało się znakomicie. Tfu, tfu, tfu, trzymajmy kciuki i odpukać w niemalowane, żeby tak było dalej! Trudno o lepszych państwa, jestem pewna, że Zbynio już za chwilę będzie tego samego zdania:lol:.