kolejna kobietka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Lucyja napisał(a):Dziewczyny, super ubrałyście pieski na festyn :) Dexter był takim przystojniakiem, że nic dziwnego, że sie państwo w nim zakochali. Natomiast Misiu, to jest taki prawdziwy, pluszowy misiu do przytulania. Szkoda, że jego nikt nie pokochał :( Dokladnie, Misiu to prawdziwy misiek do przytulania, mialam te przyjemnosc go wyglaskac!!! :loveu: bardzo szkoda :-( Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Misiu znalazł dom !! Wczoraj przyjechał Pan z 11 chłopcem szukali psa , byli na spacerze z Borysem i z Misiem , wybrali Misia , wczoraj bylam psa słoma budy wypychać wiec nie mialam umowy przy sobie , dziś bylam u Państwa w Chełmnie na wizycie i podpisaliśmy umowe :) Misiu widac ze jeszcze troszke zestresowany ale naprawde ludzie cudowni sa i mysle ze bedzie dobrze :) Dostał nowa ladna obrózke , nawet juz nauczył sie chodzić po schodach, w domu sie nie załatwia jak do tej pory. Uwazam ze to normalny cud ! Zdjecia Misia w domu : Quote
Lucyja Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Rewelacja !!! :multi: Kasiu jak Ty to robisz ?!!? Skąd Ty bierzesz takie fajne domki ? :crazyeye: Jak Misio sobie smacznie śpi, nareszcie w domu !! Quote
maja602 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jak ja się cieszę. Nawet Misiowi nie zdążyłam zrobić ogłoszeń a tu domek i do tego cudowny. Misiu szczęściarzu życzę ci samych pogodnych dni z nową rodziną. Takie zakonzczenia lubię. Quote
Lemoniada Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Coś takiego! Misiu, szczęściarzu, wszystkiego dobrego! :) Quote
kolejna kobietka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Ale wspaniale!!! :multi::multi::multi: :loveu: Misiuniu kochany udalo ci sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!: Quote
kolejna kobietka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 i ma zolwika do towarzystwa hihi :loveu: Quote
kkasiiiar Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Lucyja napisał(a):Rewelacja !!! :multi: Kasiu jak Ty to robisz ?!!? Skąd Ty bierzesz takie fajne domki ? :crazyeye: Jak Misio sobie smacznie śpi, nareszcie w domu !! A to juz nie moja sprawka tylko ludzi którzy maja takie wielkie serca:) kolejna kobietka napisał(a):i ma zolwika do towarzystwa hihi :loveu: Ma piłkeczke ma zołwia :) Quote
kolejna kobietka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 jeju ale slodko spi na kocyku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :iloveyou: Quote
erka Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Niesamowite, że tak szybko oba psiaki znalazły domki :). Quote
iwonamaj Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ale wiadomości :)... I pomyśleć, że :-(... Quote
toyota Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 (edited) Wizyta poadopcyjna u Misia: Tu się trochę rozruszał i chciał iść z nami na spacer :) : Edited January 23, 2013 by toyota Quote
Lemoniada Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Cudowny, uszaty biszkopt :) Wygląda jak pączek w maśle! Quote
kolejna kobietka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 sliczny, kochany Misiek... ale na pierwszym zdjeciu smutas :sad: trzeba bylo brac i nie oddawac :evil_lol: Quote
kkasiiiar Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='kolejna kobietka']sliczny, kochany Misiek... ale na pierwszym zdjeciu smutas :sad: trzeba bylo brac i nie oddawac :evil_lol:[/QUOTE] On chyba z natury taki melancholijny jest ;) Taki troszke wiecznie zamyślony , bardzoooo spokojny i zrównowazony - taki psiak by mi sie przydał ;) Quote
kolejna kobietka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 hehe no majac dzikuski to sie docenia po stokroc takie spokojne dusze :) Misio to taki pluszak, strasznie slodki, nic tylko sie przytulic i lezec razem :) Quote
bela51 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Dawno nie zagladałam, a tu takie miłe wiadomosci. Misiaczku, bardzo sie ciesze, razem z Tobą:lol: Quote
Lucyja Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ojej jaki fajny Misiulek :) Jak dobrze, że nareszcie ma doswój prawdziwy domek :) Kasiu a wiemy co u Dexterka ? Quote
kkasiiiar Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Lucyja']Ojej jaki fajny Misiulek :) Jak dobrze, że nareszcie ma doswój prawdziwy domek :) Kasiu a wiemy co u Dexterka ? Pewnie ze tak , z Pania Magda jestem w stałym kontakcie ostatnio pisała artykuł o psach u mnie w Punkcie , wlasnie wczoraj do mnie Pani dzwoniła bo chce podarować karme dla Harrego , zdjecia Dexa : Quote
kolejna kobietka Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Dexiowi sie trafil wspanialy domek :loveu: Quote
Lucyja Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Kochany Dexterek !! Nareszcie ma wolnośc i zabawę !! Dziekuję Kasiu za taki wspaniały domek :) I zapraszam Was po kalendarze na biurko dla owczarków collie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/239395-Kalendarze-na-biurko-dla-owczarków-collie-Do-10-02-2013r Quote
Recommended Posts