Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na ICM-ie tylko raz się zawiodłam jeśli chodzi o pogodę - na szczęście na plus ;) Bardziej aktualną informację ma chyba IMGW w Gdyni, ale do nich tzeba dzwonić, no i nie wiem, czy to dalej aktualne :roll:

Gdyby ktoś chciał miękkie gryzaki z Polytanu lub gappayowskie piłki lub coś innego, to koło 10 lutego mogę złożyć wspólne zamówienie do IPO-sklepu, a kosztami przesyłki podzielimy się. Także zastanówcie się co kto chce i dacie mi znać w najbliższą sobotę :razz:

dog_master - może nie będzie tak źle, dasz radę !

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='medyk']A mnie zajęcia w tygodniu bardzo cieszą, bo w końcu przestanę mieć zablokowane weekendy :multi:

dog_master może uda Ci się jakoś wygospodarować godzinkę w tygodniu... poza tym "jeszcze" brzmi jakby zajęcia w weekend zostawały po staremu, a te w tygodniu to bonus. a może się mylę?
[/quote]

Zobaczymy ;) W sumie mam tylko 2 popoludnia zajete, ale znajac moje szczescie... ;) Nie no, cos sie wymysli :) [aaale na hali pewnie bedzie ciemno -> brzydkie fotki :P].

Monika, nie wiesz, czy sa jakis baardzo miekkie pilki? Te male na sznurku wydaja sie kuszace :) Ale nie wiem, jak z ich twardoscia - cos jak te zwykle z lanej gumy z zoologow?

Posted

[quote name='dog_master']Szkoda... [chociaz ja i tak chora i nie wiem, czy bym doczłapała, z bieganiem byłoby o wiele gorzej ;)]

Mnie bardziej martwi to... :/ "od lutego zajecia beda jeszcze w tygodniu :-) w Ktory dzien powiem na treningu 2 lutego" Z moimi Indeksami to już to widze ze sobie poskacze... No, ale zobaczymy *trzyma kciuki* ;)[/quote]

W tygodniu? No tak, pewnie dla "miastowych" to dobra nowina, my niestety odpadamy - pracuję w Gd. musiałabym wracać po Icka - lekko licząc 2,5 godz w samochodzie wte i we wte, ech, życie wieśnaików ;)czasami jest trudne:shake:
byłyśmy za to dzisiaj na spacerku brzegiem morza i było o wiele przyjemniej niż w głębi lądu

Posted

Hmm ... Ja mam średniotwarde, choć na stronie pisali że gappayowskie są twarde - tak czy inaczej niebo a ziemia przynajmniej jeśli chodzi o moją sucz i w porównaniu do lanych piłek z gumy z zoologa.
Przed chwilą sprawdziłam i jako miękkie piłki opisane są te: [URL]http://www.ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_39&products_id=268[/URL] . Wydaje mi się, że dla pudlowatego byłyby dobre.

Posted

[QUOTE]Przed chwilą sprawdziłam i jako miękkie piłki opisane są te: [URL="http://www.ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_39&products_id=268"]http://www.ipo-sklep.pl/product_info...roducts_id=268[/URL] .[/QUOTE]
Z tego co widzę, to mam identyczną piłkę, tyle że ja kupowałam samą piłeczkę, a sznurek mam dorabiany. I rzeczywiście jest miękka - będę miała na następnych zajęciach, więc moge pokazać. ;)

Posted

[quote name='MonikaSz']Hmm ... Ja mam średniotwarde, choć na stronie pisali że gappayowskie są twarde - tak czy inaczej niebo a ziemia przynajmniej jeśli chodzi o moją sucz i w porównaniu do lanych piłek z gumy z zoologa.
Przed chwilą sprawdziłam i jako miękkie piłki opisane są te: [URL]http://www.ipo-sklep.pl/product_info.php?cPath=1_39&products_id=268[/URL] . Wydaje mi się, że dla pudlowatego byłyby dobre.[/quote]

Z tego co pamietam - jeśli to te, to piłki są miękkie, nawet bardzo:lol:, ale sznurek do d... niczego, Ula kazała od razu wywalić, psu wchodzą zęby w sznur i moze sobie ząbeczek ułamać, wymieniłam sznurek i jest OK, acha, i kupiłam 10 m. tego sznurka - jak ktoś w potrzebie to służę!

Moniko - ja! ja poproszę i gryzak i piłkę!!!:multi:

Posted

Moj i tak sznurka nie lapie tylko pilke :) Tylko, ze nie ma nigdzie malych miekkich pilek... Mam tenisowa przedziurawiona, ale wielkie to-to :/. [Asiu, pomecze Cie o pileczke na nastepnym treningu :)]

Posted

[quote name='medyk']A mnie zajęcia w tygodniu bardzo cieszą, bo w końcu przestanę mieć[/quote]

mnie tez :) :)

[b]Monika[/b] ja na pewno bede chciala zamowic pilke, moze tez gryzak :)

A w czasie kiedy Wam zwiewalo glowy ja siedzialam w - coz - slonecznej (az do wczoraj, heh) Wawie :cool1: dzisiaj rano jak z niej wyjezdzalam to tez bylo slonko..

Posted

a czy mogłabym przyjechać popatrzeć jak takie zajęcia się odbywają??

jeśli nie będę Wam przeszkadzać to dajcie znać gdzie i o ktorej można się pogapić.

Posted

Mnie dzisiaj nie będzie. Pojawię się dopiero w niedzielę.
Jeśli będziecie dzisiaj ustalać nowy podział na grupy, to przekażcie p. Uli że w tygodniu jest mi zupełnie obojętne kiedy będziemy się spotykać. Od 14 jestem wolna. Chociaż wolałabym żeby to nie był jednak piątek ;) A w weekendowe niedziele dla mnie czym później tym lepiej :P

Posted

hmm..to dzisiaj już chyba się nie "pogapię'..ale jeśli napiszecie o której jutro się spotykacie to chętnie wpadnę..Wiem, że te zajęcia odbywacie na hipodromie (nie mam poęcia gdzie to jest ale się dowiem)..

Posted

Agata - bo to chyba będą nowe godziny,dodatkowy termin w tygodniu (tak mi się bynajmniej wydaje) . Chociaż sama nie jestem pewna. Napewno dowiemy się wszystkiego na placu.

Nas dziś nie było,bo ja też studniówkowo-nadmorska byłam wczoraj. Alicja - a Wy gdzie się bawiliście? :)

W niedziele na placu będziemy napewno. :)

Posted

To co jest teraz, cytując ze strony oddziału Związku Kynologicznego, to [COLOR=black]"kurs przygotowujący do sekcji Agility z elementami posłuszeństwa". A właściwy to już typowe agility, z całym torem przeszkód, itd. Chyba o to chodzi.:cool3:[/COLOR]

Posted

Tak, hala ma byc dodatkowo, taki po prostu platny bonus, w łikendy zajecia maja byc i tak. My sie piszemy na hale, alez oczywiscie :) Od nawet 19 w kazdy mozliwy dzien tygodnia, nawet codziennie :) A tak co do wlasciwego kursu, to nazywajcie sobie jak chcecie ;) Ale. My mamy chyba zaplacone do cos kolo luty/marzec, nie? Jak to bedzie wygladalo potem? Stala sekcja czy kursy? [pudlowe i tak chetny jak zawsze zawsze :)]. [quote name='AlicjaBax']Agata - bo to chyba będą nowe godziny,dodatkowy termin w tygodniu (tak mi się bynajmniej wydaje) . Chociaż sama nie jestem pewna. Napewno dowiemy się wszystkiego na placu.

Nas dziś nie było,bo ja też studniówkowo-nadmorska byłam wczoraj. Alicja - a Wy gdzie się bawiliście? :)

W niedziele na placu będziemy napewno. :)[/quote]

Ja wlasnie wrocilam z Nadmorskiego :D Bylo BOOOSKOOO :* tylko nog nie czuje, jutro planuje byc, ale czy biegac dam rade to inna sprawa :D

A elementy posluszenstwa sa swietne :D Szczegolnie chodzenie PRZEZ psa :D