Viz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Axusia, to zaproś ich tutaj najlepiej, abyśmy mieli jeden topic do dyskusji (tak będzie chyba najłatwiej :)). Mi ewentualnie czwartek pasuje. ;) Na takim spotkaniu najłatwiej będzie wszystko przedyskutować. Ale warto by było, aby jeszcze inni się wypowiedzieli w tym temacie, bo ja np. jestem kompletną nowicjuszką. Quote
Sonika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='dog_master']Moim zdaniem to wszystko wyjasnia... Niby Nie chce tu mowic o nieobecnych, ale moze warto byloby pogadac z Kims, bo macie w Gdyni Kogos, kto sie na tym zna i w ogole...[/quote] I tak pewnie wszyscy wiedzą o kogo chodzi. :evil_lol: :eviltong: Ja sie raczej z toba osoba nie widze... Jesli chodzi o czwartek, moze byc. ;) Quote
Axusia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Juz zaprosiłam, mysle ze sie pojawia niebawem. :) O kogo chodzi?? moge zostac wtajemniczona?? Quote
Viz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote]I tak pewnie wszyscy wiedzą o kogo chodzi. :evil_lol: :eviltong:[/quote] Hihi, wiadomo. :lol: O [b]Goranika[/b] oczywiście. Póki co ja żegnam się z Wami! Swoją drogą znajoma od jamników opowiadała mi, że właśnie w taki sposób powstał ich klub. ;) Ktoś rzucił pomysłem i... od tego się zaczęło. Może i u nas byłoby podobnie? Sporo roboty, ale można się podjąć. Quote
Sonika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale i tak, ja caly czas twierdze, ze za malo chetnych. :oops: ;) Quote
Axusia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 ehh ja nadal jakas nie kumata jestem o kogo chodzi:( Quote
Viz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ola, oczywiscie, że chętnych STANOWCZO za mało, ale ja i Ala już się zabrałyśmy za reklamowanie tego topicu, bo wiadomo, że dużo osób w te działy nie zagląda, odkąd nie ma agility. ;) Zobaczymy. ;) Quote
Sonika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Goranik, jest to osoba, ktora wczesniej prowadzila z nami zagility w Gdyni. Zna się na tym, jest swietną trenerką. Viz, no to reklamujcie, gdzie się da. Moze PW innym powysyłac? Quote
dog_master Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Linki rozeslane. No, mozemy sie w czwartek spotkac i pogadac o tym :) Gdzie? Z psami czy bez? ;) Ja tez jestem sceptyczna, ale... co nam szkodzi sprobowac? Nie mamy chyba nic do stracenia, jezeli bedziemy robili to z glowa :] Quote
Viz Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote] Ja tez jestem sceptyczna... ale co nam szkodzi sprobowac?[/quote]Ja też, ale takie podejście chyba jest najzdrowsze w tego typu sprawach. ;) Coś się nie mogę rozstać z tą dogomanią. :evil_lol: Quote
Axusia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 No juz kumam. A moge wiedziec jak ma na imie moze znam:P Mysle ze na spotkanie bez piesków. Jak narazie sama organizacja:P Quote
Sonika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dokladnie, sprobowac zawsze mozna. :) Axusia jak Twój pies reaguje na inne psiaki? Wazne, bo Lukas nie przepada za oczarkami(chociaz zdarzają sie wyjątki) :cool1: A to tak na przyszlosc mi sie przyda. :cool3: Czy z psami, czy bez psów, obojetnie. :eviltong: Quote
dog_master Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Phi, mój od niedawna tępi wszystko, co większe i nie suczka ;) Jakoś sobie poradzimy, przecież na treningach / spacerkach zawsze było / jest pełno wrogich do siebie psów i jakoś nigdy nic się nie stało ;) Quote
Axusia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Zalezy. Powiem tak nalezy raczej do psów ostrych ale spkojnie panuje nad nią. Obowiązkowo kaganiec jest zawsze. :P Quote
Sonika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To kiepsko... Dog_master chodzi mi o to, ze moj pies ma złe wspomnienia z owczarkami. Probuje go powoli do nich przekonac, wiec staram sie omijac na kilometr agresorów, bo inaczej musze zaczynac od nowa. Jesli jakis jest wrogo nastawiony, to cala moja praca idzie znowu na marne. :placz: Quote
Sonika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 golden retiever. ;) No ale mniejsza z tym. Zaczne sie martwic, jak cos pojdzie na przód. :evil_lol: Quote
Axusia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 To bedzie git. Axa zazwyczaj na przywitanie obszczekuje "przyjaciela" i jesli to pies.. to ona sie uspokoi i da sie swobodnie obwąchac:) Ona tylko robi duzo chałasu. Na spotkaniach ONków zachowuje sie normalnie jeszcze nie zjadła zadnego:P Quote
Sonika Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 aha, no to nie jest zle. :razz: No to jak, pasuje wszystkim czwartek godzina 16? jesli z psami, to pewnie gdzies w lesie sie spotkamy, jesli bez to nie wiem? na dworze, czy gdzies w srodku?(typu kawiarnia) Quote
Axusia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 mi pasuje. Ale raczej bez psa sie wybiore bo ja tak wogle Gdanska nie znam:P Wiec jesli jakies miejsce to takie łatwe do znalezienia:P Quote
Axusia Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Przepraszam Was bardzo ale musze juz leciec spac. Jutro sie umowimy:) Jak cos to piszcie na gg 7024282:P Quote
dog_master Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='Sonika']To kiepsko... Dog_master chodzi mi o to, ze moj pies ma złe wspomnienia z owczarkami. Probuje go powoli do nich przekonac, wiec staram sie omijac na kilometr agresorów, bo inaczej musze zaczynac od nowa. Jesli jakis jest wrogo nastawiony, to cala moja praca idzie znowu na marne. :placz:[/quote] Znam to... Moj od 13 I ma zle wspomnienie z duzymi psami... ale nvm, oftop sie robi ;) Czwartek 16 mowicie... Jakos zdaze [phi, fizia, a co tam ;]]. A gdzie?[SIZE=1][COLOR=White] [ja bym sobie pudla wziela ;) ale to juz glos wiekszosci ;)][/COLOR][/SIZE] Quote
Viz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mój Teddy kocha wszystkich, pod warunkiem, że dam mu piłeczkę. A Lupo bezwarunkową miłością. :evil_lol: Dlatego mi to właściwie obojętne, czy z psami czy bez. :) Quote
sic! Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 taaaaaaaaa (jestem optymistką, jestem optymistką :p ) to podajcie jeszcze miejsce.....i się obaczy hehe. I chyba lepiej bez psów? Quote
Viz Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ktoś ma jakieś propozycje, co do miejsca? Coś kameralnego, cichego, aby nikt nam nie przeszkadzał w dyskusji. :evil_lol: Quote
Recommended Posts