karusiap Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 o ten kotek nie dobry-nie chcial zejsc:evil_lol: Quote
Hund Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Jersli chodzi o smycz to myslę że jest przyzwyczajony do chodzenia. trochę kt przeszkadzał mi w tym żeby dobek szedł tam gdzie chciałam ale myślę ,że ze smyczą nie będziesz miała problemów. :) Quote
karusiap Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 damy rade:)na pewno Maxiu jest kochany i znajdziemy mu najlepsiejszy domek;) Quote
Agnieszka Co. Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Zaraz zmieniam tytuł. :lol: Ofiarowałam się z 15 złotymi dla Soni na podróż do Tczewa. Plany się zmieniły, pojedzie do Krakowa, transport ma zapewniony. Więc może te pieniążki przydadzą się dla Maxa, a Sonia się nie obrazi. Quote
karusiap Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 jesli Sonia sie nie obrazi to Maxiu z najwieksza radoscia przyjmnie pieniazki:evil_lol: :loveu: Quote
karusiap Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Pewnie, ze zbieramy:)pogoda nam sie sloneczna robi,Maxiu bedzie mial spacerki i spacerki a nie siedzenie w tej malej klatce... Quote
karusiap Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 dziekujemy!!! dzis potwierdzilysmy, ze oczywiscie miejsce dla Maxia bedzie:) Quote
_bubu_ Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 karusiap napisał(a):dziekujemy!!! dzis potwierdzilysmy, ze oczywiscie miejsce dla Maxia bedzie:) :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Hund Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Zbieramy zatem dalej pieniążki :) SZUKAMY OSÓB CHCĄCYCH WSPOMÓC MAXIA DOBERMANA Quote
Hund Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 nie wiele mogę dać ale obiecuję dorzucać się do utrzymania Quote
karusiap Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 ale bedzie fajnie:) dobra przyznam sie a co mi tam..tak naprawde to wszytsko jest mozliwe dzieki cioci Aga-ta....[SIZE=2]to ona pomoze w utrzymaniu Maxiai gdyby nie ona nie mialby szans na hotelik!!!dziekuje:loveu::loveu::loveu: no i ciocia [SIZE=3]Jagienka tez bedzie spacerowac:loveu::loveu:duzo ciotek sie zakocha:) a juz w zupelnej tajemnicy powiem, ze mamy tez kochana Joasie,ktora z daleka wspiera dobeczki bo kocha je jak my:loveu: Quote
Hund Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 karusiap napisał(a):ale bedzie fajnie:) dobra przyznam sie a co mi tam..tak naprawde to wszytsko jest mozliwe dzieki cioci Aga-ta....[SIZE=2]to ona pomoze w utrzymaniu Maxiai gdyby nie ona nie mialby szans na hotelik!!!dziekuje:loveu::loveu::loveu: no i ciocia [SIZE=3]Jagienka tez bedzie spacerowac:loveu::loveu:duzo ciotek sie zakocha:) Bardzo się cieszę :) im więcej cioć tym mniejsze prawdopodobieństwo że Max do kogoś za bardzo się przyzwyczaji. I większe wzajemne wsparcie. Pozdrawiam i do czwartku :) Quote
Dea Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 karusiap napisał(a):ale bedzie fajnie:) dobra przyznam sie a co mi tam..tak naprawde to wszytsko jest mozliwe dzieki cioci Aga-ta....[SIZE=2]to ona pomoze w utrzymaniu Maxiai gdyby nie ona nie mialby szans na hotelik!!!dziekuje:loveu::loveu::loveu: no i ciocia [SIZE=3]Jagienka tez bedzie spacerowac:loveu::loveu:duzo ciotek sie zakocha:) a juz w zupelnej tajemnicy powiem, ze mamy tez kochana Joasie,ktora z daleka wspiera dobeczki bo kocha je jak my:loveu: No to pozdrawiamy gorąco ciocie Aga-tę, Jagienkę i Joasię. No i oczywiści karusiapę:lol: Z takimi ciociami mały nie zginie!!! Quote
aisaK Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dziewczyny!!! Jesteście wspaniałe!!! Karolinka!!! Brawo-wspaniała akcja!!! Jagusia, Joasia, Agata- dziekuję!!!! Quote
_bubu_ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 super ciotki! Z taką obstawą Max nie zginie :thumbs: oczywiście cały czas będziemy się starać zbierać pieniążki na Maxa aby za bardzo was nie obciążać. W końcu macie pod opieką też inne bidy. Quote
Hund Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 I koniecznie musimy wszystkie dobre ciocie poznać osobiście :) aby im podziękować :) Quote
_bubu_ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 tak tak :lol: może zorganizujemy jakieś wspólne spotkanko połączone ze spacerkiem Maxa jak już będzie w hoteliku :loveu: Quote
Hund Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Maxiu Dzień dobry !! Witaj piesku!! Jutro czwartek :) Quote
karusiap Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 wiosna piekna przyszla to mam nadzieje, ze nas cioteczki beda odwiedzac i bedziemy duuuzooo spacerowac:) Quote
karusiap Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ale super!!!jest 50 zl z aukcji:) a ja juz cos wiem o zabraniu Maxia tzn jak sie ciotki zgodza i im bedzie pasowalo to mamy dzien na zabranie go...a jak nie to wybierzemy inny:loveu: Quote
Recommended Posts