Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jersli chodzi o smycz to myslę że jest przyzwyczajony do chodzenia. trochę kt przeszkadzał mi w tym żeby dobek szedł tam gdzie chciałam ale myślę ,że ze smyczą nie będziesz miała problemów. :)

Posted

Zaraz zmieniam tytuł. :lol:
Ofiarowałam się z 15 złotymi dla Soni na podróż do Tczewa. Plany się zmieniły, pojedzie do Krakowa, transport ma zapewniony. Więc może te pieniążki przydadzą się dla Maxa, a Sonia się nie obrazi.

Posted

ale bedzie fajnie:)
dobra przyznam sie a co mi tam..tak naprawde to wszytsko jest mozliwe dzieki cioci Aga-ta....[SIZE=2]to ona pomoze w utrzymaniu Maxiai gdyby nie ona nie mialby szans na hotelik!!!dziekuje:loveu::loveu::loveu:
no i ciocia [SIZE=3]Jagienka tez bedzie spacerowac:loveu::loveu:duzo ciotek sie zakocha:)
a juz w zupelnej tajemnicy powiem, ze mamy tez kochana Joasie,ktora z daleka wspiera dobeczki bo kocha je jak my:loveu:

Posted

karusiap napisał(a):
dobra przyznam sie a co mi tam..tak naprawde to wszytsko jest mozliwe dzieki cioci Aga-ta....[SIZE=2]to ona pomoze w utrzymaniu Maxiai gdyby nie ona nie mialby szans na hotelik!!!dziekuje:loveu::loveu::loveu:
no i ciocia [SIZE=3]Jagienka
tez bedzie spacerowac:loveu::loveu:duzo ciotek sie zakocha:)

Bardzo się cieszę :) im więcej cioć tym mniejsze prawdopodobieństwo że Max do kogoś za bardzo się przyzwyczaji. I większe wzajemne wsparcie. Pozdrawiam i do czwartku :)

Posted

karusiap napisał(a):
no i ciocia [SIZE=3]Jagienka tez bedzie spacerowac:loveu::loveu:duzo ciotek sie zakocha:)
a juz w zupelnej tajemnicy powiem, ze mamy tez kochana Joasie,ktora z daleka wspiera dobeczki bo kocha je jak my:loveu:

No to pozdrawiamy gorąco ciocie Aga-tę, Jagienkę i Joasię. No i oczywiści karusiapę:lol: Z takimi ciociami mały nie zginie!!!

Posted

super ciotki! Z taką obstawą Max nie zginie :thumbs:
oczywiście cały czas będziemy się starać zbierać pieniążki na Maxa aby za bardzo was nie obciążać. W końcu macie pod opieką też inne bidy.

Posted

ale super!!!jest 50 zl z aukcji:)
a ja juz cos wiem o zabraniu Maxia tzn jak sie ciotki zgodza i im bedzie pasowalo to mamy dzien na zabranie go...a jak nie to wybierzemy inny:loveu: