Aga-ta Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Maxiu na kupiepsa: http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=12225 i alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/548281_mix_dobermana_szuka_domu.html Quote
karusiap Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Oby Maxiowi jak najszybciej sie udalo....bardzo prosimy o wsparcie,jego pieniazki sie koncza,,,oplacilysmy hotel i...troszke pusto... Quote
Hund Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Maxiu czy jakiś domek szykuje Ci się na horyzoncie czy nic nie wiesz na ten temat?? Quote
karusiap Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 pani z Poznania??czy Wy chcecie zabrac moja milosc do Poznania?????:mad::evil_lol:zartuje,jesli bylby dory domek...:oops: Quote
Hund Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 tylko dobry domek dla naszych piesków się liczy :) Quote
_bubu_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 karusiap nie przejmuj sie , nawet jak sie cos znajdzie na drugim koncu polski to porządnie przemaglujemy chętnych na maxia :lol: Quote
Hund Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ja juz mam dość durnych telefonów!! ile jeszcze może na tym świecie być ludzi którzy nieświadomie mnie denerwują ?? Quote
karusiap Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Maxymiliana dom bedzie musial miec anielsa cierpliwosc bo bedzie sprawdzany na 10 stron....juz ja sie o to postaram:evil_lol: Quote
Kluska4 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dziewczyny na jakie konto robić wpłaty na hotelik? Quote
Jagienka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Kluska4 napisał(a):Dziewczyny na jakie konto robić wpłaty na hotelik? na konto karusiap najlepiej, dziękujemy :loveu: Maxa już drugi raz wyprowadziła dzisiaj Asica :iloveyou: :Rose: (jeszcze nie z dogo :evil_lol: ) Pobiegał chłopak i serie pieszczot zasłużoną dostał :loveu: Quote
Hund Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 super :) trzeba mu wynagrodzić wszystkie dni bez przytulania :) Quote
karusiap Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Jagienka napisał(a):na konto karusiap najlepiej, dziękujemy :loveu: Maxa już drugi raz wyprowadziła dzisiaj Asica :iloveyou: :Rose: (jeszcze nie z dogo :evil_lol: ) Pobiegał chłopak i serie pieszczot zasłużoną dostał :loveu: Kluska4 jesli masz ochote to moge wyslac konto na priwa:cool3: bardzo prosimy wszystkich o jakiekolwiek wplaty...niedlugo trzeba nadal oplacac hotel,a domku brak??czy Max ma jeszcze allegro?bo nie znalazlam...czy ktos moglby go pooglaszac gdzies w necie??hotel to dla niego za malo choc i tak wiele;) no to po poscie Jagienki czuje lekkie uklucie zazdrosci w sercu:evil_lol: Quote
_bubu_ Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Karusiap, już wysłałam Klusce Twoje konto ;) Maxiu ma wystawione nadal allegro z cegiełkami . Czy jest jakiekolwiek zainteresowanie Maxiem? BYły jakieś telefony? Quote
Dea Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Prześlijcie mi też konto, bo pewnie wykasowałam:oops: Niewiele w tej chwili dam radę wyskrobać, ale postaram się choć troszkę dorzucić... Quote
karusiap Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 chyba znowu wcielo posta,ale na mailu widze ze bubu pyta czy Maxiu ma perspektywy na domek..otoz,nie:-(mialam jedno zapytanie na maila czy nadawalby sie do bloku,odpisalam ze jak najbardziej i cisza...:(blagam pomozcie w oglaszaniu Quote
Hund Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 posty wcina pisze i pisze i nic się nie ukazuje :( rozmawiałam z bubu i wiem żę cegiełki idą pieniążki wam zapewne szybko przekaże o ile dojdzie do siebie :) mamy tyle wyjazdów że padamy :( może jutro Kraków? Quote
Recommended Posts