gosikf & dogs Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Negri napisał(a):Wieci mi pon odpada:-( Projekt z histy niech się koleś..... przez weekend:angryy::angryy: Może być wtor?? No ja też myślałam raczej o wtorku. Wiesz, szkoła to w ogóle jest wynalazek szatana...:diabloti: To się jeszcze zgadamy;) Quote
Koperek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 No dobra dziewczęta- wszystko gra, tylko wtorek to jest 1 maj, czyli święto i nie wiem kto będzie w schronie... No bo do jej boksu to ja bym spokojnie weszła po nią (zresztą Negri również), tylko czy nam pozwolą:-? ?? Cholera nie orientuję się, kto ma wtedy dyżur... Negri może Ty wiesz?? Quote
Koperek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Tutaj widzę też mój post zeżąrło!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: Ja pierdzielę! Co za forum??????????:angryy: Powtórzę, ale już nie tak rozwięźle: We wtorek/środę mi pasuje, tylko kto nas wpuści na boks, żeby ją złapć- przecież to 1 maj- święto i nie wiem, kto ma dyżur! Negri- może wiesz?? Quote
Negri Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Spoko oko ;) Będzie P. Małgosia lub Irena ale to bez znaczenia... poproszę o klucz i wyciągnę:eviltong: Quote
Koperek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Sorry dziewczyny:shake:! Mam robotę i nie wiem, kiedy będę mogła przyjechać do Wrocka. Cholera- wszystkie plany mi się psują:cool1: Dajcie jakiś termin, a ja się albo dopasuję, albo po prostu zrobicie ten test same:razz: Quote
la_pegaza Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 ok, ja też nie mam jeszcze rozkładu na te dni szkoleniowe... za to dwa nowe wrocławskie boksie, które szukają nowych domów :( Quote
Negri Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Ja byłam w schronie dziś ale Gosi nie było.. Quote
gosikf & dogs Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Negri napisał(a):Ja byłam w schronie dziś ale Gosi nie było.. Negri przepraszam! Nie miałam internetu przez jakiś czas i nie mogłam nawet odpisac. A byłoby to możliwe do zoorganizowania w niedzielę??? Możemy same jeśli dziwczynom nie będzie pasowało. No i pytanie czy tobie pasuje? I czy można w niedziele działac??? Niestety mi też wypadło kilka rzeczy. Poza tym Zeus zatruł się zjadając kawał koca...Misia kuleje na łapcie więc jest podejrzenie reumatyzmu... Urodziny siostry młodszej i inne różne rzeczy np głupie rozdawanie ulotek. Dlatego nie mogłam, a jak wspomniałam nie miałam dostępu do neta żeby powiadomic. To co próbujemy jeszcze raz?:lol: Quote
Negri Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Wiesz w niedzielę schronisko jest w ogóle nieczynne <tylko w tą bo normalnie działa> ale możemy się umówić na inny termin;) Quote
gosikf & dogs Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Negri napisał(a):Wiesz w niedzielę schronisko jest w ogóle nieczynne <tylko w tą bo normalnie działa> ale możemy się umówić na inny termin;) To może około wtorku;) Quote
Koperek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ja teraz napiszę pewniaka: WTOREK na 100% mi pasuje!;) KTO SIĘ PISZE??:cool3: Quote
Negri Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Ja się pisze na sprawdziany w szkole :angryy::angryy: Niestety ja odpadam... Ale Wy sobie świetnie poradzicie same;) Quote
Koperek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 A może ktoś by do mnie dołączył?? Oczywiście mogę to sama zrobić, ale żeby później nie było, że komuś się nie podoba mój opis! Quote
gosikf & dogs Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Negri napisał(a):No ja nie mogę.... tak czy siak:-( Już się umówiłyśmy na wtorek:) Quote
la_pegaza Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Sunia na forum adopcyjnym http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/post448.html#448 Jak macie możliwość to pstryknijcie kilka nowych fotek we wtorek :modla: Quote
gosikf & dogs Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='la_pegaza']Sunia na forum adopcyjnym http://www.bokserywpotrzebie.fora.pl/post448.html#448 Jak macie możliwość to pstryknijcie kilka nowych fotek we wtorek :modla: ja nie mam aparatu...:-( Chyba zaczne zbierac na aparat. Tylko jak jakaś kaska wpada to na pieski idzie:roll: Koperek, czy spotkanie aktualne? Nic się nie zmieniło? Quote
Koperek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Spotkanie jak najbardziej aktualne! Jutro od 10:00 zaczynamy;) A fotki się pstrykną;) BEZ OBAWY! Quote
gosikf & dogs Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Koperek napisał(a):Spotkanie jak najbardziej aktualne! Jutro od 10:00 zaczynamy;) A fotki się pstrykną;) BEZ OBAWY! No to super! Będę o 10:00, tak obliczam, bo autobus mam o 9:03;) Wezmę smakołyki, chyba, że są jakieś przeciwskazania. Myślę, że można spróbowac zacząc ją podszkalac i mam nadzieję, że na jednym razie się nie skończy, bo wtedy nie ma sensu... Co sądzisz? Ja stanę pod biurem i puszczę Ci sygnał jak już będę, ok? Quote
Koperek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 To też tak do końca ode mnie nie zależy. Przede wszystkim od p. Lidki, czy będzie chciała mi ją wyciągać, czy zobaczy jakieś 'sprzeciwy'! No nic- zobaczymy... Nie martwmy się na zapas!;) Quote
gosikf & dogs Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 la_pegaza napisał(a):i jak?? byłyście? Byłyśmy. Suczka pozwala zabierac sobie ciasteczko prawie, że z pyszczka, daje sobie zaglądac do ryjka, do uszu. Dała się spokojnie wyczesac. Jest mało zainteresowana człowiekiem ale po jakimś czasie zaczęła zwracac na nas większą uwagę. Jest podatna na szkolenie ale tylko jeśli będzie to systematyczna praca. Dała nam po całusie:loveu: Jest bardzo miłą psinką. Tylko z tego co się dowiedziałam to ona niszczy w domu...Nigdy nie będziemy mieli pewności jak to jest na prawdę i w jakim stopniu niszczy jak tego nie sprawdzimy, a na to nie ma szans. Ślicznie też bawiła się z psicą Koperka:lol: Zdjęcia ma Koperek Quote
Koperek Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 ...ma, ma i postara się wstawić, jak najszybciej;) Dodam jeszcze, że jestem mile zaskoczona zachowaniem bokserki, która już nie raz doprowadziła mnie prawie do wściekłości:razz: Myślałam, że będzie gorzej, a było nawet dobrze- jak na psa, którym nikt do tej pory się nie zajmował! Choć w pewnym momencie miałyśmy oczy, jak 5 zł, gdy gosikf&dogs do niej SIAD!, a boksia zrobiła SIAD:lol: Ja postaram się przychodzić we wtorki, a gosikf we czwartki i spróbujemy coś z nią zrobić (przede wszystkim chodzi o współpracę z człowiekiem, bo narazie wszystko inne jest bardziej atrakcyjne niż obecność ludzia)- jak ktoś chce zobaczyć zachowanie boksi to zapraszamy na pokaz!;) Quote
Recommended Posts