Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Negri napisał(a):
Wieci mi pon odpada:-( Projekt z histy niech się koleś..... przez weekend:angryy::angryy: Może być wtor??

No ja też myślałam raczej o wtorku. Wiesz, szkoła to w ogóle jest wynalazek szatana...:diabloti: To się jeszcze zgadamy;)

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dobra dziewczęta- wszystko gra, tylko wtorek to jest 1 maj, czyli święto i nie wiem kto będzie w schronie... No bo do jej boksu to ja bym spokojnie weszła po nią (zresztą Negri również), tylko czy nam pozwolą:-? ?? Cholera nie orientuję się, kto ma wtedy dyżur... Negri może Ty wiesz??

Posted

Tutaj widzę też mój post zeżąrło!!!!!!!!!!!!!!!:angryy: :angryy: :angryy: Ja pierdzielę! Co za forum??????????:angryy:

Powtórzę, ale już nie tak rozwięźle:
We wtorek/środę mi pasuje, tylko kto nas wpuści na boks, żeby ją złapć- przecież to 1 maj- święto i nie wiem, kto ma dyżur! Negri- może wiesz??

Posted

Sorry dziewczyny:shake:! Mam robotę i nie wiem, kiedy będę mogła przyjechać do Wrocka. Cholera- wszystkie plany mi się psują:cool1:

Dajcie jakiś termin, a ja się albo dopasuję, albo po prostu zrobicie ten test same:razz:

Posted

Negri napisał(a):
Ja byłam w schronie dziś ale Gosi nie było..

Negri przepraszam! Nie miałam internetu przez jakiś czas i nie mogłam nawet odpisac.

A byłoby to możliwe do zoorganizowania w niedzielę??? Możemy same jeśli dziwczynom nie będzie pasowało. No i pytanie czy tobie pasuje? I czy można w niedziele działac???

Niestety mi też wypadło kilka rzeczy. Poza tym Zeus zatruł się zjadając kawał koca...Misia kuleje na łapcie więc jest podejrzenie reumatyzmu... Urodziny siostry młodszej i inne różne rzeczy np głupie rozdawanie ulotek.
Dlatego nie mogłam, a jak wspomniałam nie miałam dostępu do neta żeby powiadomic. To co próbujemy jeszcze raz?:lol:

Posted

Koperek napisał(a):
Spotkanie jak najbardziej aktualne! Jutro od 10:00 zaczynamy;) A fotki się pstrykną;) BEZ OBAWY!

No to super! Będę o 10:00, tak obliczam, bo autobus mam o 9:03;)
Wezmę smakołyki, chyba, że są jakieś przeciwskazania. Myślę, że można spróbowac zacząc ją podszkalac i mam nadzieję, że na jednym razie się nie skończy, bo wtedy nie ma sensu... Co sądzisz?

Ja stanę pod biurem i puszczę Ci sygnał jak już będę, ok?

Posted

To też tak do końca ode mnie nie zależy. Przede wszystkim od p. Lidki, czy będzie chciała mi ją wyciągać, czy zobaczy jakieś 'sprzeciwy'! No nic- zobaczymy... Nie martwmy się na zapas!;)

Posted

la_pegaza napisał(a):
i jak?? byłyście?

Byłyśmy. Suczka pozwala zabierac sobie ciasteczko prawie, że z pyszczka, daje sobie zaglądac do ryjka, do uszu. Dała się spokojnie wyczesac. Jest mało zainteresowana człowiekiem ale po jakimś czasie zaczęła zwracac na nas większą uwagę.

Jest podatna na szkolenie ale tylko jeśli będzie to systematyczna praca.

Dała nam po całusie:loveu:

Jest bardzo miłą psinką. Tylko z tego co się dowiedziałam to ona niszczy w domu...Nigdy nie będziemy mieli pewności jak to jest na prawdę i w jakim stopniu niszczy jak tego nie sprawdzimy, a na to nie ma szans.

Ślicznie też bawiła się z psicą Koperka:lol:

Zdjęcia ma Koperek

Posted

...ma, ma i postara się wstawić, jak najszybciej;)

Dodam jeszcze, że jestem mile zaskoczona zachowaniem bokserki, która już nie raz doprowadziła mnie prawie do wściekłości:razz:
Myślałam, że będzie gorzej, a było nawet dobrze- jak na psa, którym nikt do tej pory się nie zajmował! Choć w pewnym momencie miałyśmy oczy, jak 5 zł, gdy gosikf&dogs do niej SIAD!, a boksia zrobiła SIAD:lol:

Ja postaram się przychodzić we wtorki, a gosikf we czwartki i spróbujemy coś z nią zrobić (przede wszystkim chodzi o współpracę z człowiekiem, bo narazie wszystko inne jest bardziej atrakcyjne niż obecność ludzia)- jak ktoś chce zobaczyć zachowanie boksi to zapraszamy na pokaz!;)