Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiadomo wreszcie, czy suka nadal jest w Schronisku.. jeśli tak, a transportu wcześniej nie będzie, to zawiozę boksię do Ząbkowic w przyszłą sobotę.Tylko potrzebne są KONKRETY.Ja nie moge się skontaktować ze Schroniskiem, do końca miesiąca mam praktyki 8-16, ok. 18 jestem w domu.Schronisko nieczynne, a nocny nie ma dostępu do akt.

Negri, prosze Cię więc o telefon do Schroniska jak najszybciej.

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie ja też nie wiem o co chodzi :angryy::angryy::angryy: Jestem chora więc jutro rano dzwonię i będę to jakoś monitorować.. kontakt do ludzi mam więc spoko:roll: Kocham nasz schron :diabloti:

Posted

No i wszystko jasne :shake: Dzwoniąc do schroniska kobieta, żekomo podała ją jako mieszanką amstaffa i wzięto ją za Elektrę, która znalazła dom. Jednak zadzwoniłam dziś do tej Pani i sprostowałam. Usłyszałam, że oni o tym wiedzą bo jednak byli w schronisku. Ale sunia jest dla nich za duża...... upatrzyli jakąś inną psinę, która ma kwarantannę do niedzieli i zamierzają po nią pojechać lubo cytuje "może jeszcze coś ładnego dojdzie" także kurczez jednej strony szkoda bo dom z ogrodem, ale może i lepiej się stało bo jak by miało się okazać po transporcie, że jest za duża to dzięki..........:mad:

Posted

Może i ta pani ma dom z ogrodem, ale chyba nie ma zielonego pojęcia o bokserach!:angryy: Jak można powiedzieć, że ta boksia jest za duża??? A co niby sobie pekińczyka wyobrażali??? Od razu widać, że należy do tych NIEDUŻYCH BOKSIÓW! Ciekawe co by powiedzieli, jakby zobaczyli "PRAWDZIWĄ" bokserkę na boksach:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :cool1:

Posted

Trzeba ją porozgłaszać w Internecie, przesyłąjcie też informacje e-mailem, na gg, no i akcja plakatowa... samo podnoszenie wątku niewiele daje.
I świeższe foteczki, informacje o psinie.

Posted

Foteczki mogę załatwić w sobotę... poogłaszana już jest ma allegro<chyba, że się skończyło> A akcja plakatowa... przykro mi sle ja nie dam rady się tym zająć:-(

Posted

No jest ciężko... niby mieszaniec boksera a tu cisza... ale powiem szczerze... mam na stronie ponad 100 psów i przez 2 tygodnie dom znalazło 5....czym to świadczy:placz: