Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie ma jeść jeszcze scanomune, a jak będzie dalej kaszlał, to znowu wracamy do antybiotyków... Pociesza mnie to, że mały ogólnie humor, apetyt itp. ma świetne, więc chyba nie jest z nim bardzo źle, a w każdym razie nie cierpi...

Posted

[quote name='ulvhedinn']Na razie ma jeść jeszcze scanomune, a jak będzie dalej kaszlał, to znowu wracamy do antybiotyków... Pociesza mnie to, że mały ogólnie humor, apetyt itp. ma świetne, więc chyba nie jest z nim bardzo źle, a w każdym razie nie cierpi...[/quote]

No, to najważniejsze!

Posted

Dzisiaj Skorson był z ferajną w lesie i nie licząc próby wejścia w ognisko, bawił się doskonale... Wysępił kawałek kiełbaski z patyka i pieczonego ziemniaka, obwęszył się lasu, napił błota z kałuży, a teraz odsypia wrażenia, zajmując posłanie Aksy- uwalił się na samym środeczku:evil_lol: i nie wpuszcza gospodyni:eviltong:

Posted

Ulv, właśnie takich wiadomości o Skorzastym potrzeba...Cieszę się,że jest dobrze....Aksa nie daj się-bez przesady,żeby Cię facet z posłania wykolegował..Nawet jeśli jest to Skor we własnej osobie...

Posted

Kurcze... nie jest dobrze:shake:
Dziś Skor cały dzień czuł się źle, pokładał się, spał.. więc go zabrałam do weta... no i co wyszło- ten ząb, co się ruszał, został wyrwany, a pod nim wielka dziura!!! a z noska to mu kapie nie katar, tylko rozwodniona ropa:placz: Dostał silny antybiotyk, ale jest jakiś taki biedny... No i jest poza tym okropnie gorąco i duszno, więc małe, stare serduszko Skorkowe też pracuje nienajlepiej:shake: teraz mu parzę głóg.
Żeby tylko się poczuł lepiej, mój biedny malutki staruszeczek:placz:

Posted

Skorkowaty,no nie...Mam nadzieję,że antybiotyk Mu pomoże...Zdrowiej szybko Maleńki,nawet wykopsanie Aksicy z posłania będzie Ci odpuszczone..
Pozdrawiam,trzymajcie się dzielnie..

Posted

[quote name='ulvhedinn']Pięknie dziękujemy :multi:

Kochany staruszek- tak ślicznie wczoraj sępił za kiełbaską z ogniska:
[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/3825/image012agc8.jpg[/IMG][/quote]

On jest cudowny . A ta Pani to Ciocia ?