Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli będzie się czuł w miarę dobrze, to badania dopiero po długim weekendzie... Niech sobie łapinki od kłucia odpoczną, a antybiotyk ma czas zadziałać.
Na razie zresztą jest całkiem dobrze, Skor pokasłuje leciutko, a je i rozrabia za dwóch. Kupiłam mu geriadoga, tam oprócz witamin jest żeń-szeń, więc chłopaczysko nabiera coraz większego wigoru; wczoraj wystartował z zalotami do suni sąsiadki, co nie byłoby może dziwne, gdyby nie fakt, że to całkiem spora collaczka:evil_lol:

Posted

[IMG]http://img255.imageshack.us/img255/3760/image017alr5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/235/image018atx5.jpg[/IMG]

Jak widać chłopaki, jeśli chcą, potrafią egzystowac w zgodzie:evil_lol: jednak generalnie nie lubią się zbytnio... Dziś np. SKorek nasikał PAłkowi do miski :mad: a wczoraj PAłek wywalił Skora z mojego łóżka...

Posted

Pisałam u Skorusia ale post mi wcieło:mad:
Nikt nie pamięta o rudasku a rudasek potrzebuje dalej pieniążków na leczenie.
Ulv teraz Skorek i Aksa w jednej Skarpecie?
Czy osobno?

Posted

Kurcze zdjęcia zjadło:shake:
Skor ma własną skarpetkę, ale że nie miał wystarczająco, to wzięłam pieniądze ze skarpety [I]psy ulv[/I]... To taka wspólna skarpeta moich zwierzów...

Posted

Pytam dlatego os skarpete bo basiagk zakupiła wszystkie dechy od justyny i wpadnie pół na uciechów, pół na skorka.
I w przelewie napisała, ze dla skorka.
Ale chyba AFN-ki kumate:lol:
Pytam tak na przyszłość czy psy ulv czy osobno aksa to psy ulv, a skorek to skorek

Posted

[CENTER]Pytam dlatego os skarpete bo basiagk zakupiła wszystkie dechy od justyny i wpadnie pół na uciechów, pół na skorka.
I w przelewie napisała, ze dla skorka.
Ale chyba AFN-ki kumate:lol:
Pytam tak na przyszłość czy psy ulv czy osobno aksa to psy ulv, a skorek to skorek[/CENTER]

Posted

[quote name='ulvhedinn']AFNki kumate:evil_lol: Skor ma własną skarpetke, ale czasem "pożycza" od Aksicy:evil_lol:[/quote]

jakby AFNki nie były kumate to dawno by się poszły wyhuśtać:evil_lol: nadmiar emocji przy rozliczaniu konta, dopasowywaniu do tego skarpetek a później faktur powoduje czasem upiorny wzrost ciśnienia:evil_lol:
A czemuż to Skor w pożyczanych skarpetkach lata i to jeszcze damskich, co?;)

Posted

Posty oddało!!! :cool3:

Skor w damskich biega skarpetkach, bo akurat damskie były większe, a jego ciasne...
Jutro znów chłopaka do weta zabieram, bo antybiotyk sie kończy... Pewnie go kujną, zobaczymy co we krwi ma i wtedy będzie trzeba pomysleć co dalej. Kaszleć prawie przestał, chociaż chwilami dość cężko oddycha... No i katar mu się jakiś przyplątał- kicha niemiłosiernie, a potem nos oblizuje, fuuu!!!
Aha- Skor nałogowo liże przednie łapki- co to może być??

Posted

To zależy skąd patrzeć... ;) Tzn. jeszcze mamy kasę, ale pytanie brzmi- czy operacja będzie jednak konieczna czy nie? Bo na leczenie to mamy, a na operacje to nie wystarczy... No i w sumie jest "winny" Aksicy :evil_lol:

Martwię się jak wypadną badania...

Posted

Cholera... :shake: wyniki jednak nie najlepsze, leukocyty znowu skoczyły do góry :placz: Zobaczymy jeszcze jak zareaguje na podawanie scanomune po odsawieniu antybiotyku....
Chociaż ogólnie niby się nienajgorzej czuje, dziś chętnie dreptał i dziarsko na spacerku, ale pokasłuje teraz znów :shake:

Poza tym PAłek też się na mnie ciut gniewa, bo pod pozorem spaceru zabrałam go do weta, gdzie dostał szczepionkę- no wiecie- ładnie to tak, znienacka psa kłuć??

Sam spacer też był mocno atrakcyjny, bo udział wzięli: Skor, PAłek, Bazyl Dziubowy i piękna borderkowata Narnia... Jako, że była jedyną panną w stadzie budziła, delikatnie mówiąc, poważne zainteresowanie wszystkich kawalerów:evil_lol: