Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
Posted

W sobotę też z nią rozmawiałam z poziomu podłogi. Taka fajna sunia. Najpierw podchodzi do głaskania i wszystko jest ok, ale jak tylko się człowiek ruszy, to ona ewakuuje się pod łóżeczko :(

Posted

Wyleciała z merdającym ogonkiem - schylilyśmy się z Magdą a ona myk uciekala pod lożko aż się ślizgala po podłodze :)
ale nochalka wystawiala od spodu - chciałabym ale się bałam :) mówił jej ogonek :)

ale i tak chyba dużo postępów zrobiła od mojej ostatniej wizyty - jest bardziej śmiała niż wcześniej :)

Posted

To prawda. Też to zauważyłam.
Ona fajnie by się sprawdziła w domku z ogrodem, gdzie nie musiałaby mieć zapinanej obroży. tylko co w sytuacji wyjazdu np do weta.....?

Posted

Mam teraz taki sam kłopot z Greyką, wszystko dobrze, dopóki nie chce jej przypiąć smyczy.... Potem do mnie się boi podejść przez kolejne dwa dni, tylko pełza po ziemi.......

Posted

EVA2406 napisał(a):
To prawda. Też to zauważyłam.
Ona fajnie by się sprawdziła w domku z ogrodem, gdzie nie musiałaby mieć zapinanej obroży. tylko co w sytuacji wyjazdu np do weta.....?

Ewcia - no teraz jak jest u p. Joli i byłaby koniecznośc zabrania jej do weta to też jakoś by musiała się odbyć :)
ale oby takiej nie było :) chociaż raz do roku na szczepienia też pewnie jeździ - u Nutusi też nieśmiała jest Gapcia - która z DT została na DS i dzisiaj byłyśmy ją zaszczepić i też bidulka zestresowana bardzo była :(

• 2 weeks later...
Posted

Gamcia jak musi jechać do lekarza biorę ją na ręce i noszę, ale stres jest dla niej straszny, cała się trzęsie i w lecznicy leży plackiem, jakby chciała wtopić się w ziemię

• 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

gusia256 napisał(a):
Na FB dowiedziałam się, że Gama pojechała do nowego domku... Mam nadzieję, że wszystko jest ok i Gama grzeje dupinkę na kolankach nowych właścicieli.

Strasznie się cieszę :)właśnie doczytałam na FB :)

• 5 months later...