paros Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Gami trzeba próbować uczyć chodzić na smyczy to szybciej domek znajdzie Quote
UlaFeta Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 paros napisał(a):Gami trzeba próbować uczyć chodzić na smyczy to szybciej domek znajdzie Bajke tez.Nie dala sobie zalozyc obrozy,a jak Kejciu ja zabrala na spacer to isc nie chciala tylko kladla sie na ziemie i przewracala na plecy.:shake: Quote
Kejciu Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 UlaFeta napisał(a):Bajke tez.Nie dala sobie zalozyc obrozy,a jak Kejciu ja zabrala na spacer to isc nie chciala tylko kladla sie na ziemie i przewracala na plecy.:shake: Ale jak później zobaczyła że nic zlego się nie dzieje to chodziła jak wytresowana ;D Może u Gami trzeba wyprobować z tym sznureczkiem przy obroży - żeby powolutku się przyzwyczajała :) Quote
Kejciu Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 zdjęcia Gami z wczoraj - robi się chyba troszkę śmielsza - albo już mnie lepiej zna bo sama na całuski przychodzi, wchodzi na łóżko i prosi o pieszczoty :) Uploaded with ImageShack.us A teraz z serii CO JA PACZE :D Uploaded with ImageShack.us Quote
Erin32 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Gamisiu, masz piękne oczy, wiesz? :p Quote
Erin32 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Igam']Gami, cudna suńciu, gdzie Twój domek?[/QUOTE] Domku, odezwij się! Quote
Kejciu Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Gami jest bardzo nieśmiałą sunią...ale z racji że widziała mnie już króryś raz i troszkę poznała :) ostatnio pchała mi się na kolana i domagała pieszczot :) ku mojemu pozytywnemu zaskoczeniu oczywiście :) Quote
paros Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Gami jest śliczna, nieduża. Potrzebne są 4 ładne zdjęcia suni ale nie z góry Quote
DOG Line Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Po okresie świątecznym może uda mi sie wziąć małą do siebie, już od jakiegoś czasu o tym myślę. Trochę się posocjalizuje no i będę mogła z nią popracować... Quote
Kejciu Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='DOG Line']Po okresie świątecznym może uda mi sie wziąć małą do siebie, już od jakiegoś czasu o tym myślę. Trochę się posocjalizuje no i będę mogła z nią popracować...[/QUOTE] Agnieszka - jesteś niesamowita....:loveu: Quote
DOG Line Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Dużo wskazuje na to, że po Nowym Roku uda się Gamisie zainstalować w naszym DT. Ale nie zapeszajmy... Quote
Igam Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 :) to dla niej wielka szansa więc :kciuki: oraz :Rose: ;) Quote
Recommended Posts