Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że tak późno ale najpierw Pani nie miała kiedy wysłać mi zdjęć, a potem ja nie miałam jak ich wrzucić...
A więc mam kilka zdjęć Hery, w czwartek po wolontariacie jedziemy ją z Anią odwiedzić i w tedy będzie więcej :)
Hera ma się bardzo dobrze, na trzech łapkach biega jak szalona, jest bardzo grzeczna, ma duży apetyt, Pani mówiła, że aż jej jedzonko trzeba wydzielać :D
Pani mówiła jeszcze, że Hera nie lubi pozować do zdjęć :D

Posted (edited)

Obiecane zdjęcia z naszej wizyty po adopcyjnej :D

Nie trzeba chyba nic dodawać :)
Hera naprawdę bardzo dobrze się ma, jednak nie wiem czemu boi się jak ognia aparatu i ciężko było jej zrobić jakieś fajne zdjęcie...
Widać, że jest szczęśliwa ze swoją rodzinką :)
Niedługo ma iść też na sterylizację, Pani musi tylko zapytać weterynarza, czy w tak krótkim okresie mogą być trzy narkozy, czy jednak lepiej trochę poczekać.

Może Ania coś jeszcze powie na temat naszej wizyty :roll:

Edited by ania91sc
Posted

dodać coś .. hmmm
no to może że nas przywitała miło, merdając ogonkiem; ale odprowadzić do auta już nas nie chciała;)
dobrze radzi sobie na 3 łapkach, jedynie za uszkiem jednym nie może się podrapać;) ale właściciele ją wyręczają

Posted

Zaraz wstawię fotki do galerii... Jak to dobrze, że ją ktoś pokochał taką, jaka jest, chociaż jest tyle zdrowych psiaków bez domu... :).
W jakim mieście ona teraz mieszka? W Sosnowcu?